birincisi, hasta olduğunuzdan haberi varmıydı?
ikincisi, evet her sabah günaydın diye mesaj atma zorunluluğu yok, arada siz de günaydın diye mesaj atabilirsiniz.
üçüncüsü de gereksiz tartışma çıkarmışsınız. belki de hasta olmanın verdiği bi alınganlıktır bu.
2 aylık bir ilişkiye ve o adama bu kadar anlam yüklemeyin canım...
Daha cok cok yenisiniz beklentilerini düşür bence seni gerçekten düşünmesi için zaman geçmesi lazım
Çok mutsuzum 2 aydır çıktığım adamı tanıyamıyorum nerdeyse..dün çok rahatsızlandım,acide serum yedim eve gıttım öğleden sonra.her sabah bana msj atıp günaydın diyen adam bugun saat 11 oldu ne arıyo ne soruyo.11 i geçiyodu msj atmışsın nbr nasılsın dıye, ıyıyım ama sende bişiler var müsait olunca konuşuruz dedım.Yaklaşık 1 saat önce aradı dedim ki insan sabah erkenden arar,nasılsın diye msj atar her sabah atıyosun bu sabah saat kaç olmuş ses seda yok senden dedim.vay efendım her sabah bana msj atacak diye kural yokmuş falan dedi,uzatmadı hadi görüşürüz diyip kapattı telefonu.sonrasında msjlaştık benım konuşma tarzım hoşuna gitmemiş beyefendinin,nıye mesafeli konuşmuşum.Mahsus özür diledim,özür dileme bidaha da yapma dedi.peki dedim bende ama.....içimden bişiler koptu aramızdaki ilk sorun bu,zaten hastayım bide o mutsuz ediyo beni.amaci ne ki???
aslında belkı de tek sorun bu onu fazla koydum hayatımın merkezine ve çok şey bekliyorum doğal olarak ama oda bunu bılıyo,beni biliyo,çok konuştuk ta ,sankı benı kırmaktan korkmuyo gibi buda beni korkutuyo
Şimdideden nazını çekemiyorsa ilerde hiç çekmez bence seven insan böyle terslemez.Ben olsam yol yakınken bitirirdim.Şimdiden kendini belli etmiş.
niye özür diliyorsun ki .onun seni araması gerek hasta olan sensin .canım duyarsız erkek işte .çooğu böyle .bence fazla kaptırma kendini üstünede fazla gitme bu şekilde devam edin yani .sen mesafe koyarsan belki yaptığını anlar affetirmeye çalışır kendini
ne yapsam da konumlar değişse,ben onun için vazgeçilmez olsam???off bu yaşıma geldim ne taktik biliyorum ne alavere dalavere çevirmeyi((yardım edin banaaaaaa
arama sorma seni merak etsin...acile gittiğini biliyor mu?
ya bende özür dledim ama öylesine,anlamadı gerçek sandı.diyoki her sabah sana mesaj atacağım dıye bi kural yok bak sen..ayın 29 gunu at 1 gün atma neymiş böyle bir kural yokmuş.bende istiyorum kı zamanı uzatıp bende onu bişeylere alıştırıp sonra mahrum edeyım kı anlasın..hem kendısı msj cekınce ve hemen cevap vermeyınce arkadan alo alo mesaj çekıyo çekme o zaman yada arama merak edıp dımı yanı..
yani neyse sen bence geri çekil azcık kovalasın seni artık .bunu yapmalısın bence .o zaman şaşırcak neden aramıyor falan diyecek .bölelikle ulaşılmaz olucaksın .
o zaman da vazgeçer diye korkuyorum çunku daha önce söylemişti hiç öyle triplere falan giremem bana açık ve net ol diye..millet kaçar kovalanır ben kaçarım tek kalırım..
bide daha çok yeniyiz alışkanlık yapmadı sanırım onda henüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?