hayır trip değil ki bu sadece biez gizemli olmak .yani o her arağında koşup açarsan yada sen ararsan merak etmez seni illa göüzne soka soka takdik yap demiyorum öyleymiş gibi yaoucaksın yani doğalmış gibi .
evet istediğim kelime yada eylem tam da bu işte TAKTİK..ben de eksik olan bu..evet aradığında hemen açıyorum,mesajlarına hemen cevap veriyorum ama napim onunla konuşmaya bayılıyorum ve zaten işi çok yoğun olduğundan kısıtlı zmanlarda konuşabiliyorum ama evet biraz sabretmme ve kendimi çekmem lazım,hissettirmeden..
evet takdik yapıyor gibi olursan o zaman işte çekici olmaz .böle doğalmış gibi yapıcaksın .ilgini hemen belli etme uğraşsın biraz gerektiğinde kendini çek .mesela neden beni aramadın hastaydım demek yerine bekleseydin o seni mutlaka arıcaktı o zaman diyecektin iyileştim bende hastaydım ama iyiyim .oda diyecekti ki bu kız hastaydı aa bak yaa ayıp ettim yani kendini suçlu hissedicekti herşeyi açık yapma erkeklere .gizemli ol sen kazanırsın .
teşekkür ederim hayatım
her zaman doğallıktan ve net olmaktan yanayım ama bu her zaman işe yaramıyo
azıcık oynamak lazım farkındayım ve bunun için çalışıcam:)
evet biraz ama dozunda takdik yaptığını anlarsa itici olur yani daha belli etmeden yapman gerek .doğalmış gibi .
Çok mutsuzum 2 aydır çıktığım adamı tanıyamıyorum nerdeyse..dün çok rahatsızlandım,acide serum yedim eve gıttım öğleden sonra.her sabah bana msj atıp günaydın diyen adam bugun saat 11 oldu ne arıyo ne soruyo.11 i geçiyodu msj atmışsın nbr nasılsın dıye, ıyıyım ama sende bişiler var müsait olunca konuşuruz dedım.Yaklaşık 1 saat önce aradı dedim ki insan sabah erkenden arar,nasılsın diye msj atar her sabah atıyosun bu sabah saat kaç olmuş ses seda yok senden dedim.vay efendım her sabah bana msj atacak diye kural yokmuş falan dedi,uzatmadı hadi görüşürüz diyip kapattı telefonu.sonrasında msjlaştık benım konuşma tarzım hoşuna gitmemiş beyefendinin,nıye mesafeli konuşmuşum.Mahsus özür diledim,özür dileme bidaha da yapma dedi.peki dedim bende ama.....içimden bişiler koptu aramızdaki ilk sorun bu,zaten hastayım bide o mutsuz ediyo beni.amaci ne ki???
Siz karşılıklı bir ilişki yasıyorsunuz,bu sabahta siz ona güzel bi mesaj atsaydınız
Birde kural maddeleriyle dolu bir ilişki yasatmayın sevgilinize,bırakın içinden geldiği gibi davransın
Bence kendi mutluluğunu birine bağlama. Ben de zamanında 3 yıllık bir ilişki yaşadım. İlk 2 yılımda sevgilim hep benimle ilgileniyordu, her sabah mesaj atıyordu, 1. yılımıza kadar sabahlardan akşamlara kadar mesajlaşıyorduk ve yakın oturduğumuz için de hep birlikteydik.
Sonra senin anlattığın gibi olmaya başladı işte.
"Her sabah sana mesaj atmak zorunda mıyım? Bilgisayarı açtığımda seninle konuşmak zorunda mıyım? Benim de işim gücüm var, hep seninle ilgilenmek zorunda mıyım?" demeye başladı. Sonra da başka bir kız buldu ve gitti.
O yüzden kimseyi hayatının merkezine koyma. Seni mutlu eden ya da mutsuz eden şey bir kişi olmasın. Mutluluğunu bir kişiye bağlama. Hele hele 2 aylık bir ilişki seni asla mutsuz etmesin.
Sevgilim benden ayrılırsa yaşayamam, yarım kalırım diye düşünüyordum hep. Çok fedakarlık yaptım, kendimden ödün verdim, sırf benden ayrılmasın diye. Sonunda ayrıldık. İlk zamanlar çok üzülmüştüm, hep ağlıyordum. Ama sonra geçti.
Şimdi anladım ki bir insan kendinden ödün verirse hep kaybeden olur. Taktik filan yapmana gerek yok. Kendin ol yeter. Kendi prensiplerine bağlı ol. Onun için gereğinden fazlasını yapma yeter. Gitmek istiyorsa da yolu açık olsun. Gidince hiçbir şey olmuyor merak etme.
Seni kaybetmek umrunda değil gibi davranmış zaten seni kırmaktan korkmamasıda bundan.Nasıl tanıştınız?Yani ilk tanışmadamı teklifini kabul eettin ne kadar zamandır tanıyorsun?
o zaman da vazgeçer diye korkuyorum çunku daha önce söylemişti hiç öyle triplere falan giremem bana açık ve net ol diye..millet kaçar kovalanır ben kaçarım tek kalırım..
bide daha çok yeniyiz alışkanlık yapmadı sanırım onda henüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?