çok mutsuzum :(

rapunzelll09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
158
4
48
Aydın
artık dayanılmaz bi hal almaya başladım çok mutsuzum ve yoruldum ilkkez konu açıyorum ve ilkkez böyle bişi yapıyorum hiç tanımadığım sizlere yüreğimi açıyorum bana lütfen yol gösterin 4 yıldır tanıdığım ve 2.5 yıldır süren bi ilişkim var ve ben çok yoruldum artık işin içinden çıkamıyorum hem seviyorum hemde artık bitsin istiyorum bu belirsizlik beni çok yıprattı ne yapacağımı bilemiyorum ben çok duygusalım sevgisiz, ilgisiz yaşayamam ama erkek arkadaşım bi okadarda ruhsuz.. bazen insan şımartılmak sevildiğini hissetmek istiyor bu çok mu fazla bi istek ama yapamıyor ve ben ondan artık aşk dilenir oldum sevdiğini göster, bana hissettir böyle mutlu değilim bişiler yap ikimiz için ama yok, ayrılık kararlarım oldu her defasında ya o ağladı yalvardı yada ben ağladım dayanamadım yeminler ediyor çok sevdiğine dair benden başkasıyla mutlu olamayacağını söylüyor ama sonuç yine aynı değişmiyor... ikimizde farklı şehirlerde oturuyoruz görüşme olanağımız kısıtlı ayda 1-2 kez ailemde biliyor ve 2.5 yıl az zaman değil diyip resmiyet istiyorlar en azından bi aileler tanışsın, söz konulsun ama yok evliliğede yanaşmıyor diyorum ikimizde seviyoruz ve birbirimizi artık tanıyoruz yaşımızda az değil hiç bir engelimiz yok ama yine yok.. ya diyorum sevmiyorsan istemiyorsan bitirelim ben yoruldum diyorum senden sevgimden eminim ama zaman ver bana diyor ve bu zaman hep bahanelerle sonlanıyor (önce aradaki mesafeydi aynı şehirde olsaydık çoktan evlenmiştik bile , sonra ben geçmişteki bazı hataları unutamıyorum zaman ver , sonra evet 2013 yazı evlenmek istiyorum seninle yaz geldi ama hala aileler tanışmadı bırak tanışmayı beni bile annesiyle tanıştırmadı şimdide kışa varmış bazı planları eminim o öbür yaza doğru gider sonra gene kış gelir ve benim ömrüm bunun yüzünden biter) napıcam ben hem seviyorum amabu şekilde devam etmekde istemiyorum ama onuda beceremiyorum bütün sorunları kendimde arar oldum çok mutsuzum bahtsızım ben ya (
uzun yazdım kusuruma bakmayın ilkkez içimdeki yaralarımı başkalarıyla paylaşıyorum desteğe ihtiyacım var

Seni cok iyi anliyorum ! Bende evliyim ve bi gunluk ilgi sevgi olmazsa supe altina ve stressli olmaya baslarim. Resmen bebek gibi sev durmadan diyorum. Tabiki hollywood gibide abart demiyoz..saril..op..seviyorum seni de..yeter. bizim turk erkekleri var ya..evlenince nasil olsa aldim artik bundan sonra tavlamama gerek yok diyolar. Tabiki hepside boyle deyil ama genelikde. Benim esim ne kadar tatliydi nisanliyken..gercekden nisanligin tadi bi baska. Artik onemsemiyor okadarda hediyeleri cicek almalari. Tabikide dogum gunum gelince hediye alir, ama okadar romantik deyil ya.Keske olsa diyorum, ama zorlayinca tadinida alamiyorum. Ayrica neden ayrilmak istemediginide anliyorum. O kadar cok alistin ki onun senin hayatinda olmasina..o yok olunca nasil devam ederim, nasil olucak..yanliz mi kalicam..ondan sonrasi hadi olmazsa...abartiyormuyum..ama agladi seviyor beni ama ama ama ..iste ama lar bitmez:) Ama ben sana ayril demicem canim, benim tavsiyem bir mola aliniz! ister bi hafta bi ay olsun..istedigin kadar sursun mola. 1 gun bari dene..konusma..yazma...telefon acma..hayatini onsuzda gecir..nasil olucak? hala onun varligina ihtiyac duyormusun? senin hisetigin sevgimi yoksa sevgiye ihtiyaci olan mi? inan bana egir boyle devam ediyorsa iliskinin ismi koyulmadikdan once..sakin sasirma sonrasina. Sen bunu boyle kabul ediyorsan sorun edemezsin. Erkekler evlendikden sonra fazlasiyla romantik olmaz..ona gore iyi dusun cnm. Bence ayrilma hemen..bu bir iliski..oyle ati veremezsin. Oyle kolay olsaydi sevgi kiskanclik ilgi istemezdi insan. Bence bir mola al..hem kendini daha iyi anlarsin. Egir molaya razi olmazsa sakin pes etme..gercekden faydasini gorucenden eminim. Bi gunluk bari dene..egir hep ayrilma..ne yapsam dusunceleri ile birlikte onunla konusu verirsen tabikide aklin karisir. biraz uzak tut kendini ondan ve istedigini daha iyi net anla. Ins'Allah cevapin ne olursa olsun..mutlu olursun.

al benden de o kadar ben nişanlıyım üç yıldır . üç yılda 3 kere geldi yanıma . doüum gnlermde hediye almaz surprizler yapmaz. bense ona hep özel yaparım bende çözemıorum hiç yardımcı olmak isterdim ama bilsem

yazını okurken ağlamaya başladım evet çok alıştım ona o benim hayatıma en zor anımda (babamı kaybettiğimde) çıktı ondan güç aldım, onunla aştım çok şeyi hem kaybetmek istemiyorum, olacaksa ömrüm onunla son bulsun istiyorum hem ileride daha çok problem yaratırmı bu ruhsuz tavırları diye kendimi soyutluyorum ara vermeyide düşündük ancak 1 gün oda bende dayanabildik kendiside diyor yapamıyorum çok alıştım seviyorum seni ama düzelen hiç bir şeyde yok..

aynen insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar ya nasıl bi kalp taşıyor bu ruhsuzlar

insanlar için normal olan şeyler benm içinde olağanüstü gelıor, sevgim azalıor git gide ama alışkanlık gıtmıorr senin gibi ortada kaldım. bende babamı kaybettim herhalde bize dünyada onun kadar değer verecek baska br erkek yok.

Erkeklerin kromozomu XY ya
sürpriz, hediye, ince düşünce onların o XX in kırılıp giden bacagında kalmış bacım
Beklemezsek daha huzurlu bir hayat süreriz
Öyle sürprizler geçiyor ki kafamdan kendi kendimi sevindiresim geliyor
ama yapmıyorlar anam yapmıyorlar
( Geçen gün doğum günümdü de, tepkisiz abim isyan ettirdi beni )

yokkkk babam benim ilk aşkımdı tek bir damla göz yaşıma kıyamazdı ellerin oğulları ağlatıyor bizi böyle belirsizliklerle

yapan yapıyor vallaha. sevdiğine değerini gösteren gösterıor. sadece hdiye vs değil kii özele girildiğinde mutlu ettiğini görmek karşındakinin sevnçıyle mutlu olmak. bişiler yanlış ama cevplarından kortuğum sorular soramıorum artık kendime

aynen insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar ya nasıl bi kalp taşıyor bu ruhsuzlar

Biz kabul etmeliyiz ki seni elinde aldigini bildigi surece hic cabalanmaz. Ben sanki cok mu memunum kocamin hic romantik olmamasina? Nolmus yani istedigimi aliyorsA? Tabikide alicak..bosuna mi evlendik :) Bende isterim bana cicim balim hediyeler almasina..ama eminim ki hediyelerde son er icek yakinda..bu yil sevgililer gununde hic bise yapmadi ya..resmen CICEK BARI AL dedim ..neymis canim ..ne gerek var cicegi para harcamaya? Utan be..bari tamam alirim de de kandiri ver. Neyse, Zorlamakda istemiyorum boyle oyle yap diye..ne anlami kalir ki icten gelmeyince? Kocamin iyi ve kotu yonleri var..Ama cnm gercekden hata ediyorsun. Bence sen ona bagli oldun sana cok yardimi oldu diye. Onun varligina ihtiyac duyorsun..Bu normal bise. Ben bile kocama kuyruk gibi yapisirim bazen ama inan HICC degmez...! Simdi mutlu deilsen sonrada mutlu olamazsin..bence sen cok umutlaniyorsun ve belkit diyosun..BELKIT degisir..diye. umdunu kes demiyorum, ama sevgi/ask yetmiyor sonucta.

ben zaten her ne istedimse tokat oldu çarptı yüzüme herşeyi oluruna bırakıyorum gene olmuyor sorunlar hiç bitmiyor bitmeyecekte.. ayrıca doğum günün kutlu olsun nice güzel yılların olsun.

kesinlikle yetmiyor.. seni seviyorum ee bende seviyorum peki sonuç koca bi hiç... sevgilier gününde beraber değildik ki hiç denk gelmedik gecen yıl yurtdışındaydım ama hediyesini almıştı geldiğimde hediye faslını yaşadık bu sene ameliyat oldum evden çıkamadım bana sadece dediği sevgililer günün kutlu olsun 'cnm' ya dedim sen benim arkadaşımmısın herhangi birimisin hediye falan gözümde yok bari sözlerini süsle şımart beni sevgilim gibi davran ee benim yapım bu yapamıyorum böyle şeyler bende bunu anlamıyorum, insan sevdiğini mutlu etmek istemezmi ben onu öyle yüceltiyorumki yeri geldiği zaman kendisi utanıyor ama hep ben olmuyor ki sanırım sona yaklaşıyoruz

tüm bunlara rağmen sevgande azalma yoksa devm ediceksin boşuna üzüldüğünle kalıcaksın. insanın yaptıkları da yapacaklarının garantisidir. ama sevgi varsa devmm bundan kaçış yok ne senın szlerınle değişir ne davrnşlarnla

bu arada bende bugun bu olaya iice canımı sıkmıştım. kaıdnlar kulübüne senin gibi yazarak paylaşmak istedim. ama üşendim:) yazdıklarını okuyunca kendim yazmış zannetim br an malum saat geç oldu. braz öncede profiline baktım. babalarımızı kaybetmemiz burun ameliyt olmuşsun sanırım sonucu beğenmemiş benm gbi ve sevgilileri tarafından beklenılen değeri görmememiz amma çok ortak noktamız varmış. sanırım rüya bu , bu kadar denk gelir:):)

iki secenek var ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem ve en kötüsüde bu ikisi ondan gelsin istiyorum aslında yapamıyoruz bitti demesini onun tercihi diyip o kaybetti beninin arkasına sığınmak öyle daha kolay gelecek gibi geliyor bana :S

gönlüne tercüman olmuşum sevindim :) sendemi burun ameliyatı oldun hayatımın en önemli kararı ve hatasıydı çok pişman oldum ben

gönlüne tercüman olmuşum sevindim :) sendemi burun ameliyatı oldun hayatımın en önemli kararı ve hatasıydı çok pişman oldum ben

hemde üç keree ilkii güzel olmuştu şımarıklıktan beğenmedim. tabi bunun bedelini ağır ödedim. ikincide burnum mahvolmuştu. iki yıl tam iyileşsin die bekledim ve kendımı eve hapsettim. üç şimdii iyi ama braz iz ve çökuntu kaldı. pişmanlık mı hayatımın iki yılı pişman olmakla geçtii. çok büyük sorun yoksa revizyon olmayı düşünme. çünkü revizyn ameliyatları daha zor ve şansı azaltıolr

Cnm ben bi kac soru sorsam? Oncelikle..sen bu kisinin neyine tutuldun? Yani egir okadar ruhsuzsa...nasil sevdin? Yardimcisi oldu diye belkit etkilenmisindir ama fark etmeliydin ruhsuz halinide..=/ bence sen yanlizlikdan da korkuyosundur. Sevgiye ihtiyacin var...normal bise. Ama EMIN ol..DEGISMICEK evlenince..DAHAda ruhsuz olur bu erkekler. Egir bu kadar uzuluyorsan sonra nasil olucak? Benim ne kadar umutlarim vardi ne kadar guzel hayaler kurmustum evlenmeden once..ama cogu su hic gerceklesmedi..benimde belkitlerim amalarim cok..SADECE sundan emin ol ki SEVGI/ASK yetmicek sonucta..cogu kisi severek evleniyor..ama nefret ile bosaniyolar. sonucu nefret mi olsun huzurmu? gercekden degmez cnm ...aslaaa degmez. Biz cok etkileniriz bi tatli sozden aglamadan felan...ama neriye kadar?? Neriye kadar tamma diceksin?? ne zamana kadar bekliceksin? Molaaa yiiii alllll sonraa karar ver..! bi gun bile az bence. Cok zor olucak, ama sana SOZ veriyorum daha iyi anlicaksin kendini. O belkit pesine felan duser beni birakma diye ama kendini tutmalisin. Sevgi konusunda mantikli dusunmek cokk zor dur..ben bile takiliyom. Sadece burdan deyil yakinlarindanda tavsiye al..onlar ne dicek. Acik acik konusmana gerek yok..sadece orneklerini felan dinle..sana uyar mi denersin. sonraa karar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…