- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
canım kendini üzme çok şükür allaha inanan insanlarız zamnı vardır hem negüzel sorun yokmuş benimde eşimde sorun var tedavi oluyo bazaen düşünüyomda sorun olmadan beklemeyi tercih ederdim yani zaman canım aslında bukadr üzülüyoz ya bebeşlerimiz dohduhunda bunlara gülerek hatırlıycaz allh hayırlısını versin ve isteyen herkese versin inşmerhaba arkadaşlar
buraya önceden de konu açmıştım ama şimdi tamamen netleşti sebepsiz infertilite...
2 yıla yakın evliyim 14. ayımıza girdik bebek isteğimizde. eşim ilk spermiyogram yaptırdı kasım ayında her şey normal çıktı Şükürler olsun.
bende enfeksiyon vardı birde çok hafif prolaktin yüksekliği dostinex kullandım düştü. enfeksiyon için ilaçlar kremler fitiller bir sürü şey. kasım ayında başladım enfeksiyon tedavisine doktor dedi ki 3 ay içinde bebek olur. mart ayına kadar bekledik gelen yok. başka doktora gitmek istedim ve öyle de yaptım.
film çektirelim dedik ben iğne bile yaptırırken yüzü buruşan ben rahim filmi çektirdim. onda da sorun yok Şükürler olsun iki tüp açık. doktor dedi ki 3 ay daha bekle son 1 ayım kaldı daha bebek yok.
kafaya takma dediler takmamaya başladım. ne yumurtlama günü hesapladım ne başka bişey yaptım son 2 aydır yine yok.
öğretmenim ben okulda bir ara kalorifer yanmıyordu o ara üşüttüm enfeksiyon tekrarladı şimdi yine fitil antibiyotik devam
eşime üzülüyorum çok... arkadaşları soruyormuş hep. bana da soruyorlar ama ben alıştım artık düşünmüyoruz falan diye geçiştiriyorum sürekli.
bir gün olacakmı acaba diye düşünüyorum benimde kocaman bir karnım olacakmı? heyecanlanacakmıyım? bekleyecekmiyim bebeğimi?
umudumu kaybettiğim bir dönemdeyim Rabbim hayırlısını verir inşaallah. bir gün benim ve benim gibilerin de yüzü güler umarım
merhaba arkadaşlar
buraya önceden de konu açmıştım ama şimdi tamamen netleşti sebepsiz infertilite...
2 yıla yakın evliyim 14. ayımıza girdik bebek isteğimizde. eşim ilk spermiyogram yaptırdı kasım ayında her şey normal çıktı Şükürler olsun.
bende enfeksiyon vardı birde çok hafif prolaktin yüksekliği dostinex kullandım düştü. enfeksiyon için ilaçlar kremler fitiller bir sürü şey. kasım ayında başladım enfeksiyon tedavisine doktor dedi ki 3 ay içinde bebek olur. mart ayına kadar bekledik gelen yok. başka doktora gitmek istedim ve öyle de yaptım.
film çektirelim dedik ben iğne bile yaptırırken yüzü buruşan ben rahim filmi çektirdim. onda da sorun yok Şükürler olsun iki tüp açık. doktor dedi ki 3 ay daha bekle son 1 ayım kaldı daha bebek yok.
kafaya takma dediler takmamaya başladım. ne yumurtlama günü hesapladım ne başka bişey yaptım son 2 aydır yine yok.
öğretmenim ben okulda bir ara kalorifer yanmıyordu o ara üşüttüm enfeksiyon tekrarladı şimdi yine fitil antibiyotik devam
eşime üzülüyorum çok... arkadaşları soruyormuş hep. bana da soruyorlar ama ben alıştım artık düşünmüyoruz falan diye geçiştiriyorum sürekli.
bir gün olacakmı acaba diye düşünüyorum benimde kocaman bir karnım olacakmı? heyecanlanacakmıyım? bekleyecekmiyim bebeğimi?
umudumu kaybettiğim bir dönemdeyim Rabbim hayırlısını verir inşaallah. bir gün benim ve benim gibilerin de yüzü güler umarım
Arkadasım hepımız aynıyız yıne de halımıze sukredelım ınsallah bır gun bızım de olacak
Canım benim Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin tabi banada(
benim sorunumda ayrı ben 8 yıllık evliyim ve benim sorunum eşim maalesef tedaviye yanaşmıyor. Bahçecide Emre beyin adını çok duydum ona muayene olmasını sperm testi vermesini istiyorum yok diyo başkada bişey demiyo ya kafayı yedirtcek bana( aranızda benim gibi eşi yüzünden sorun yaşayan oldumu ne yapmalıyım bana bi akıl fikir verin (
canım kendini üzme çok şükür allaha inanan insanlarız zamnı vardır hem negüzel sorun yokmuş benimde eşimde sorun var tedavi oluyo bazaen düşünüyomda sorun olmadan beklemeyi tercih ederdim yani zaman canım aslında bukadr üzülüyoz ya bebeşlerimiz dohduhunda bunlara gülerek hatırlıycaz allh hayırlısını versin ve isteyen herkese versin inş
Canım benim Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin tabi banada(
benim sorunumda ayrı ben 8 yıllık evliyim ve benim sorunum eşim maalesef tedaviye yanaşmıyor. Bahçecide Emre beyin adını çok duydum ona muayene olmasını sperm testi vermesini istiyorum yok diyo başkada bişey demiyo ya kafayı yedirtcek bana( aranızda benim gibi eşi yüzünden sorun yaşayan oldumu ne yapmalıyım bana bi akıl fikir verin (
Arkadasım hepımız aynıyız yıne de halımıze sukredelım ınsallah bır gun bızım de olacak
kadere inanırım olacak olacakkkkk umudumuzu kaybetmkkk yokkk arkadaşlar
kendini üzme lütfennn..ALLAHtan umut kesilmez inş olacak sen yeterki moralini yüksek tut.
canım eşiniz sorunu ne bide neden istemiyoki çocuk için mecbur ben kocama ne ihrenç şeyler içiriyom var ya napıyım istiyosak savaşcaz sende kürler falan yap içir bide 8 yıl olmuş daha nekadar beklicek
merhaba arkadaşlar
valla canım ben bunlar söylüyorum da işte susmasını bilen yok ne yazıkkiooooooooooooo bu nee yılgınlıkk 2 senedee...dahaa yolunn başındasinizz....en güzell yıllarr evliliktee....soranlaraa allah herkesii bi sekilde sınıyo de...kimin fakirlik kiminii sglıkk kimindee mutsuzlukk şükür bunlarin hiçbirii yok bendee. de ..ozaman insanlar kendilerine gelirr ve hayatlarına bakarcünküü herkesin bi derdii varr....ozaman sende kurtulmuss olursun
veeeee hamileyimmm kızlarrr cok mutluyum bugun ögrendık umudunuzu hıc kaybetmeyın nolurrrrr
Slm şaşkınanne beni hatırladınmı bilmiyorum ama ben seni hatırlıyorum önceki topiclerden aynı dönemde aynı şeyleri yaşamışız bende bununla ilgili bi topic açıcaktım bi baktım zaten var. İnanırmısın aynı durumdayım 2.5 yıl oldu çok yoruldum her ay yeni umut her ay ve her işlem yeni bi hayal kırıklıgı bende ve eşimdede hiç bi sorun bulamayınca sonunda polipmi var acaba dedik 10 gün önce histeroskopi oldum dr hiç bişe yok dedi yeni bi hayl kırıklıgı daha oldu bana psikolojim bozuldu birley yok diye sevinsemmi üzülsemmi bilemedim allahım yardım et bize çok zormuş(
veeeee hamileyimmm kızlarrr cok mutluyum bugun ögrendık umudunuzu hıc kaybetmeyın nolurrrrr
valla canım ben bunlar söylüyorum da işte susmasını bilen yok ne yazıkki
canımmmmm çok sevindim haydi hayırlı olsun
hatırladım canım hatırlamazmıyım. geçmiş olsun umutsuz olmamamk lazım aslında Rabbim verir inşaallah nasılsın sen iyimisin ne zamandır görmüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?