Çok mutsuzum...

canım önce cok teşekkür ederım rabbım hepimize sağlıklı sıhhatlı bebişleri kucağımıza almayı nasıp eylesin (AMİN)

canim tebrikler hamilelik icin neler yaptigini anlat lutfen bizlerede bekliyicem

canım doktorun tavsıyesıyle ben klomen kullandım ılk ayımdı günde ıkı kez 5 gun kullandım çatlatma iğnesi falan kullanmadım 13. günden ıytıbarende gun aşırı ılıskı dedı doktor oyle yaptık bızde ve sonuç pozıtıf oldu tabı bu arada da eşimde kecıboynuzu kürü içti baya işte böyle oldu canım rabbım verdi inş isteyen herkesede verır merak ettıgın olursa sor sen benım aklıma gelenler bunlar şimdilik

sagol canim ben doktora gitdim klomen vermedi hersey yolunda dedi sadece bana adetimin 3gunu bir ilac yazdi 5 gun icmeliyim birede2iyne ayda iki kez vurulmali dedi oda adetin 21-22ci gunu vurdur dedi 3 ay yap eyer bu 3 ayda hamile kalirsan durdur dedi mutlaka esimede bakti bazen doktorlarda yalan soyluyor belkide anlamadim cunki 1yildir urasmadigim gun yok bebisim hala yok nebiliyim hersey allahtandir o ol dese olucak insallah beklemedeyim

kesınlıkle hersey Allahtan veren o alan o oncelıkle buna ınanmak gerek ama senın doktorunun izleddıgı bu yolu hiç duymadım açıkçası garıp geldı bana başka bır doktora gitsen bide bu arada ne kadarlık ewlısın

(( anlıyorum seni bana da herkes soruyor. Allah' tan kayınvalidemlerin çenesini kapattık da akrabaları başladı şimdi, milletin başka derdi yok sanki.... Çocuk istemyoruz de onlara. ben öyle yapıyorum. Böylesi daha rahat. Allah da bir an önce nasip eder inşallah hepimize. başka şeylerle ilgilenmeye çalış. çok zor biliyorum, benim de aslında çok yoğun bir hayatım var, ama ne yaparsam yapayım hep aklımda. başka bir şey düşünmekle geçecek şey değilmiş bu. Allah yardımcımız olsun.....

Mrb kızlar kaç gündür giremiyordum bugün sınavım vardı . Ayrıca histereskopiden sonra bir türlü toparlanamadım o nedenle dr a gittik bugün baktı bişey yok dedi . Bu arada bende yaklaşık 11 ay klomen kullandım beni mahfetti işimede yaramadı. Ne bende nede eşimde en ufak bi sorun bile yok tamamiyle sebepsiz infertilite bizimki. Allahım yardım et bize ne olur bebek görünce içim bi garip oluyo((

Arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.

Bugün bol bol dua ve ibadet edelim. Bugün edilen duaların kabul olacağına dair Peygamber Efendimiz' in hadisi var. Bugün ve bu gece işi gücü bırakıp dua ve ibadet edelim. Bu geceye oruçlu girmek de (bugün oruç tutmak yani) çok kıymetli. Hem dua etmek, Allah' a sığınmak sizi bilmem ama bana çok iyi geliyor. Güvenebileceğimiz bir tek yaradanımız var, ondan medet ummaktan başka çaremiz yok.

İnşallah hepimizin duası kabul olur. (Birbirimize de dua etmeyeli unutmayalım:))

Öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum kızlar. Bugün ettiğimiz dualarda birbirimizide analım lütfen birbirleri üzerine hakkı geçmemiş insanların birbirleri için yaptıkları dua kabul olurmuş ben her duamda bana ve benim gibi çocuk hasretiyle yanıp tutuşan cümle muhammet ümmeti kadınlarına evlat bagışla diye dua ediyorum bu durumu gerçektende yaşamayan bilemezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…