Çok mutsuzum ;(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var..21 yaşındaym üniverste son sınıf öğrencisiym okulum bu sene bitti ve yarın evime dönücem..1,5 yıl önce aynı sınıftan bir oğlanla tanıştım çıkmaya başladık başlarda ben çok eziyordum bunu koşturuyordum arkamdan falan bu ağlıyordu kapıya gelip.Ozamanlar yurtta kalıyordum oyuzden bazen kapının ora gelip ağlıyordu millet gülüyordu falan..Neyse ben 2012 yazında değiştim.Ve dedim ki artık düzgün davrancam diye.Ve hersey değişti.Çok tartışmaya başladık arkadaslarmla kavga edip duruyordu sürekli kendisinin yanında olmamı istiyordu.Doğal olarak yakın arkadasmda kırılıyordu bu duruma.Bu sene başı ayrı eve çıktık arkadaslarımla.Erkek arkadasımda kendine ev tuttu rahat rahat buluşalım dye.Okullar açıldığından beri hep kavga edip duruyorduk çok kıskanc beni çok kısıyordu sınıftan biri selam verse saçma sapan konuşup sinirlerimi bozuyordu.Ve ilişkimizin 1.senesine girerken bana sokakta arkadasmn yanında üstüme yürüyüp bi tokat indirdi kulağımın zarı patladı sandım.Eve götürdü arkadasm ve bu durumda bile telfnu kapatıp konuşmak istemyrm dye kapıya geldi gitmiyor.Işıkları kaptmıştık evde değillr diyip gider diye.Sonra bi baktık yan binanın çatısından bizim balkona geçiyor.Allah aşkına böyle yüzsüzlük olur mu?Orda tek yaşamıyorm ev sahipleri var başka kızlar var rahatsız olurlar dye hiç düşünen yok..Sonrada bana yüzde yirmi sen haklısın yüzde seksen ben diyor.Balkona geldi dye konuşayım dedim olay çıkmasın rezillik çıkmasın dye orda bide bnm arkadsmla tartışıyor ona vurmaya çalışıyor..Ayrılmak istesem düşmüyor yakamdan herkese rezil oluyorm oyuzden susuyorum bi okul bitsinde diyorum içimden.Sonra sırf bu erkek arkadsm onla vakit gecrmyrm dye beni kavga gürültü yanında tutuyor dye yakın arkadasımla küstük.O evden çıktım.Tabi ailem bilmiyor.Ve erkek arkadsmn evine yerlestim ne olsa 3 ay var dye.Burda sürekli tartışıyoruz komşular bizi dinliyor.Kendi bağırıyor neler söylüyor ben tek kelime ettiğimde suratıma bi indiriyor.Gecenlerde dudağımn falan patladı suratım morardı her kavgada biyerlerim morarıyor.Ama 2gün sonra normal oluyoruz.İçime attım hele bi okul bitsin dye.Burda rezillik yaşamak istemedim gtcek yerimde yok dye.Onun yüzünden doğru düzgün arkads çevremde olmadı.Şiddet görüyorum trtışınca ve bi özür bile yok.Nefret ediyorum.Sonunda okulum bitti eve gitcem ama ben böyle bir insandan nasıl kurtulucam.Evimizi biliyor korkuyorm bişey yapcak dye.Annem biliyor ama babama söylyemem mahalle akrabaların mahallesi zaten..Tartışmadığımzda melek gbi her istediğimi getiriyor her dediğimi yapıyor.Önceden seviyordum ama artık soğudum.Nolur bana biraz fikir verin ne yapıcam ben...Sessiz sedasız nasıl kurtulabilirim...

canım anlattığın gibi ise gerçekten gözü kara herşeyi yapar sessiz sedasız kurtulman zor bence polise falan git bu kadar meydanı boş sanmasın söyle babana ne olcak bırakmıyor peşimi de

Korkuyorum çok çünkü ailem onun yanında kaldığımı bilmiyor bunu söylerse diye.Gerci onun aileside çok tutucu bende onlara söylerim dye düşünüp bunu demiyebilir.Mesela şuan bana kiraz getirdi yiyorum 10gündür çok iyiyiz gülüyoruz espriler falan..Ama içim kan ağlıyor bunla tanıştığımda baska birisi vardı gönlümde ama zaman gecsin unutuyum dedim dahada kötüye gitti.Aklımda gönlümde başkası var..Ne yapcam bilmiyrm kendimden soğutmaya çalışıyorum..Bukadar kötülüğün yanında sayısız iyiliğide var..Birkaçgün gecince yufka yüreğim unutuyor ayrılma konusunu aklıma getirince onun adına üzülüyorum..Ooff ooff

Back
X