Çok Mutsuzum...

niye ilişkinizi sevgilinizin ellerıne bıraktınızki mutsuzsanız ayrılın adam özgür olmak istıyor şuandada acaba pişman olurmuyum dıye karar veremıyor ayrılmak için sizde onun kararını beklıyorsunuz bence ipleri elinize alın mutsuzsanız ayrılın daha sevgılıyken durum bu dönülmesi zor bı durumda değilsinizki

Yazdığınız tüm yorumlar için çok teşekkür ederim,haklısınız kendimi bu kadar harab etmeye bir son verip kendim için birşeyler yapmalıyım.Annem arayıp seni rüyamda gördüm çok mutsuzdun dedi bir sorunun varsa anlat kızım dedi saçma sapan birşeyler uydurdum üzülmesin diye üşütmüşüm dedim.Ailem bana bu kadar destek oluyorken onları böyle sebeplerle üzmeye hakkım yok. Zaman geçince ister değerimin farkına varsın ister varmasın zaten durumu çok değiştirmeyecek.Budan sonra kendimden ödün vermek yok,aklıma geliryor bir kez ödün verdim,devamı geldi ve bu aşamada bakıyorum ki aslında hata bende önce kendim demeli(bunu bencillik olarak lütfen algılamayın ben mutsuz olunca bu bir şeklde aileme ve derslerime yansıyor) ve hemen güvendiğimi belli etmemeliymişim.Bunun iyice farkına varmamı sağladığınız için teşekkür ederim.

çok değer verdiğinden olmasın.. hiçbirşeye kendini kaptırma birgün bitecek gözüyle bak bakki üzülme yoksa üzülen sen olursun.. insanlar hiçbirzaman memnun olmazlar sen ağzınla kuş yakalasan bile ...bu yuzden yanında olmak isteyen varsa seni bu halinle seven varsa bırak kalsın gitmek isteyenede yol ver herzman çünkü insanların hayatı bence bir durak gibi gelen giden eksik olmaz ve sen beklediğin toplu taşıma aracının gelmemesinden şikayetçi olduğun birgün yanıbaşında duran biri hayatını değiştire bilir. herşeye şükretmelisin herşeyde bir hayır var demelisin . ben kendimi seviyorum çünkü beni yaradana aşığım.. sen de mutlu olmak istiyorsan kendini sev kendine güven. gerisi çorap söküğü gibi gelir. zorluklar biz insanlar için ancak herşeyin sonu ölüm ve birdaha ana rahmine düşmeyeceğiz.

ne guzel konuşmussun valla hayran kaldım:) bu dusuncelerınle kımse senı uzemez zaten ınsallah bende bunu basarırım

ne guzel konuşmussun valla hayran kaldım:) bu dusuncelerınle kımse senı uzemez zaten ınsallah bende bunu basarırım

mutluluk kadar acıda insanlar için fakat ben gereksiz nedenlerden dolayı üzülmeye karşıyım. örnek vereyim kuzenimn erkk arkadaşı vardı aşırı sık görüşüyorlardı telde yuzyuze hep izledim. birgün salya sümük ağlıyor sızlanıyor ne oldu dedim ayrıldık dedi çok bunalttı bıktım dedi. ee niye ağlıyorsun dedm seviyorum demez mi.şuan sen öyle zannediyorsun dedim.. senin için bi alışkanlıktan ibarettir o her anını onunla geçirdiğin için eksikliğini hissetmen normal ama bilki yeri dolmayacak bi insan değil dedim.hergün kuzenmle konuşuyorduk neyse kursa başladı kapıdan içeri girerken sınıfın , biriyle göz göze gelmiş ve yılı dolmak üzere o insanla ... aşkın sevginin nerde insana denk geleceği hiç belli olmaz şimdi üzüldüğü ile dalga geçiyor zmanında neden üzüldüm diyip duruyor. ve ne oldu biliyormusun eski sevgilisi boy boy resim koyuyordu kızlarla sonunda kuzenime gelip affet dedi oysaki iş işten geçmişti tren kaçmıştıda haberi yoktu... bir söz var çok ama çok severim. OLMADI DİYE SIZLANDIĞIN DUA YA GÜN GELİR OLMADI DİYE ŞÜNREDERSİN..(ŞEMS-İ TEBRİZİ ) İŞTE BÖYLE İSİLCİM

daha fazla ilgilenme evine gidip gelme bile..hem ailesi seni seviyor diye ona bu kadar tolerans gösterme, umursamaz vurdumduymaz bi adam anlattığın kadarıyla..bırak depresyonunu kendi yaşasın, ne derdi varsa....

daha fazla ilgilenme evine gidip gelme bile..hem ailesi seni seviyor diye ona bu kadar tolerans gösterme, umursamaz vurdumduymaz bi adam anlattığın kadarıyla..bırak depresyonunu kendi yaşasın, ne derdi varsa....

Doğru haklısın kendi yaşasın depresyonunu, önceden akşam kafelere müzik yapmaya giderken geleyim diye yalvaran adam şimdi çağırmıyor bile,aileside aranızı düzelt diye sürekli konuşuyor.Ailem seni ok seviyor eğer kötü olursak bana bayağı kızarlar diyor ama olsun tolerans yok dediğin gibi,ilgilenmek yok, ne derdi varsa kendi yaşasın dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…