off çok zor...aynı anda ikisinin birden hastalanması zor. tedavilerini aksatmadan elinizden geleni yapın arkadaşım ,destek olun.Allah yardımcınız olsun.kendi anne-babam gözümün önüne geldi çok üzüldüm.Doktor önce babamı muayene etti. Durumu belli olmaz iyileşebilir de iyileşmeyebilir de ama 6 aydan önce pek bişey beklemeyin dedi. Sonra annemi muayene etti annemin fronto temporal demans olabileceğini ama hastanede tetkik yapılması gerektiğini söyledi
Hastalığı araştırdım genetik bir hastalıkmış. Bunamanın daha hızlı ilerleyeni. Ve tedavisi durdurulma şansı yavaşlatılması ihtimali yok. Yaşam süreleri de 6 10 yıl arası.
Annem 56 babam 67 yaşında. Ben de 32yim.
Annemi babamı tanısaydınız dünyanın en iyi insanları. Kimseye bir zararları olmazdı, iyilik sever, temiz kalpli, öyle iyi insanlar. Çevrelerindeki herkes onları sever, örnek alırlardı. Bunlar nasıl olur? Onların başına nasıl gelir? İnanın hala ağlıyorum. Tam en güzel zamanlarıydı. Dinlenip torunlarıyla oynayacaklardı. Neden böyle oldu neden neden????
Hayır da şer de Allahtandır. İsyan etmeyin, kendiniz dediniz hiç sıkıntı çekmedim diye bu da sizin imtihanınız. Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bir yoluna sokarsınız bakım işlerini. Allah yardımcınız olsun.
off çok zor...aynı anda ikisinin birden hastalanması zor. tedavilerini aksatmadan elinizden geleni yapın arkadaşım ,destek olun.Allah yardımcınız olsun.kendi anne-babam gözümün önüne geldi çok üzüldüm.
Amin...Allah'tan umut kesilmez arkadaşım.Senin imtihanında buymuş.Dua et bol bol.Ben de dua edicem anne babanız için... tüm hastalar için.bilirim nasıl zor oldugunu.Allah yardımcın olsun.Evet gerçekten çok zor. Elimden geleni yapıyorum ama işte elimden de bişey gelmiyor ki. Sağlık çok zor Allah hiç kimseye böyle bir dert vermesin sizin anne babanıza da bütün anne babalara da sağlıklı uzun ömürler versin
çok geçmiş olsun ALLAH YARDIMCINIZ olsun.ikisinin aynı zamanda hastalanması gerçekten üzücü.inşallah ALLAH size çıkar yol gösterir.annenize ve babanızada sifasını verir.keşke tanısaydınız çok iyi insanlardı diyorsunuz acaba insanları kırmamak çokmu içlerine attılar.sonundada birikmişer böyle patlak verdi.
Annemi babamı tanısaydınız dünyanın en iyi insanları. Kimseye bir zararları olmazdı, iyilik sever, temiz kalpli, öyle iyi insanlar. Çevrelerindeki herkes onları sever, örnek alırlardı. Bunlar nasıl olur? Onların başına nasıl gelir? İnanın hala ağlıyorum. Tam en güzel zamanlarıydı. Dinlenip torunlarıyla oynayacaklardı. Neden böyle oldu neden neden????
Çoook çoook üzüldüm..
Sizin imtihanınızda buymuş.
RABBİM acil şifalar versin annenize babanıza..
Canım bıde soyle dusun bu zamanlarda profosnel yardım cok onemlı cunku onlar hasta ğsk gore anlıyorlar
Bu acıdan bı kac zaman aglaman normal ama sana demek ıstedıgımoncelıkle su
Senınde bır cocugun oldugunu unutma
Gunde bır seker kasıgı corek otu tuket muhakkak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?