Rabbim en kısa hem annenizi hemde babanızı eski saglıgına kavuştursun inşallah
sizede sabretmek düşüyor zor biliyorum ama elden bişey gelmiyor
benim annem kanser hastası gözümüzün önünde eridi gitti bi anda
ama sabrettik mücadele ettik Allaha şükür şimdi daha iyi
Dayanamdim agladim
Allah sabir versin arkadasim
Zaten iyiolmayacaksin buhayatta
Cevremdeki tum kotuler sapasaglam
Hicbirsey oldugunu gormedim kahretsinki
Ama iyilerin derdi bitmiyor
Dilerim mucize olur herseyduzelir bir anda
Acılarda sevinçlerde insanlar için. Mutluluğun farkına varamıyoruz ama acılar yıkıyor işte insanız..
Umarım yüreğinizin güzelliği anne babanızın acılarını dindirir.
Belki bu dünya da yaşayacak çok şeyleri yok kalan ömürden başka. Ama yavrularının duaları var.
Rabbim onları ve sizi öteki dünyada da ayırmasın inşallah
Cnm öncelikle cok gecmis olsun inanki cok üzüldüm,, Sen elinden geleni yapmaya calis gerisini Allah'a birak o herseyin en hayirlisini yapandir,, Allah'a sigin sakin isyan etme Allah hic kimseye tasiyabileceginden fazla yük vermezmis,,Allah'tan gelene birsey denmez cnm böyle olmasindada mutlaka bir hayir vardir ya bu dünya icin yada öbür dünya icin,,Rabbim yardimcin olsun sabret Allah mükafatini verir
Kendi anne babam geldi gözümün önüne ve inan ki bi an senin yaşadığın duyguyu yaşadım
Çok zor bi durumm ama daha kötü hastalıklar var,herşey Allahtan dua etmekten başka elimizden ne gelirki..Hep yanında ol anne babanın hiç yalnız bırakma onlarıı destek ol..
Kim bilir biz yaşlanınca nolcaz dünya işte hayat böyle ilerliyo canımm herkese bi hastalık veriyo rabbim..Sen sabırlı ol,onların yanında ol,bol bolda dua et..
okadar üzüldüm ki durumunuza,annenize,babanıza gerçekten bütün kalbimle Allah ın size yardımcı olması için dua ediyorum.Kendimi sizin yerinize koydum anne ve babamı,inanılmaz akıl almaz bir durum gerçekten çok çok duygulandım.Ne diyeceğimi bile bilemedim.İnsan kaç yaşında olursa olsun anne babaya her zaman ihtiyacı vardır.Allahım elden ayaktan düşürmesin.İnşallah geçer bugünler atlatırsınız.çok çok geçmiş olsun
örneğin annem sorgulama yeteneğini yitirdi sanırım. önemli bir olay anlatıyorum pek üstünde durmuyor,geçiştiriyor. bir de unutkanlıkları var ve çok dalgın. etrafa boş boş bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?