Çok mutsuzum

Ben de sabretmeye çalışıyorum. İnşallah anneniz daha da iyi olur en kısa zamanda tamamen kurtulur.

Dayanamdim agladim

Allah sabir versin arkadasim

Zaten iyiolmayacaksin buhayatta

Cevremdeki tum kotuler sapasaglam

Hicbirsey oldugunu gormedim kahretsinki

Ama iyilerin derdi bitmiyor

Dilerim mucize olur herseyduzelir bir anda

Acılarda sevinçlerde insanlar için. Mutluluğun farkına varamıyoruz ama acılar yıkıyor işte insanız..

Umarım yüreğinizin güzelliği anne babanızın acılarını dindirir.

Belki bu dünya da yaşayacak çok şeyleri yok kalan ömürden başka. Ama yavrularının duaları var.

Rabbim onları ve sizi öteki dünyada da ayırmasın inşallah

Cnm öncelikle cok gecmis olsun inanki cok üzüldüm,, Sen elinden geleni yapmaya calis gerisini Allah'a birak o herseyin en hayirlisini yapandir,, Allah'a sigin sakin isyan etme Allah hic kimseye tasiyabileceginden fazla yük vermezmis,,Allah'tan gelene birsey denmez cnm böyle olmasindada mutlaka bir hayir vardir ya bu dünya icin yada öbür dünya icin,,Rabbim yardimcin olsun sabret Allah mükafatini verir

Kendi anne babam geldi gözümün önüne ve inan ki bi an senin yaşadığın duyguyu yaşadım
Çok zor bi durumm ama daha kötü hastalıklar var,herşey Allahtan dua etmekten başka elimizden ne gelirki..Hep yanında ol anne babanın hiç yalnız bırakma onlarıı destek ol..
Kim bilir biz yaşlanınca nolcaz dünya işte hayat böyle ilerliyo canımm herkese bi hastalık veriyo rabbim..Sen sabırlı ol,onların yanında ol,bol bolda dua et..

okadar üzüldüm ki durumunuza,annenize,babanıza gerçekten bütün kalbimle Allah ın size yardımcı olması için dua ediyorum.Kendimi sizin yerinize koydum anne ve babamı,inanılmaz akıl almaz bir durum gerçekten çok çok duygulandım.Ne diyeceğimi bile bilemedim.İnsan kaç yaşında olursa olsun anne babaya her zaman ihtiyacı vardır.Allahım elden ayaktan düşürmesin.İnşallah geçer bugünler atlatırsınız.çok çok geçmiş olsun

canım kardeşim çok geçmiş olsun üzüntünü çok derinden hissettim
ama vicdan azabı çekmeyi bırak
sen başından atmadın ki onları
bu durumlarda evde bakım imkaansızdır
kendilerine ve çevrelerine zarar verir kaybolabilirler
senin de bir hayatın sorumlu olduğun eşin ve çocuğun var
mümkün olduğu kadar sık ziyarete git takip et
izin veriyorlarsa tatillerde yanınıza alın abinle sırayla
Allahın takdiri...çektiğimiz acılar kefarettir günahlarımıza unutma
çocuğunu eşini ihmal etme
bol bol dua edelim beraber
yüce dinimiz ölünün arkasından bile aşırı ağlamayı hoş görmez
artık ağlayıp kendini yıpratmayı bırak
sen elinden geleni yaptın
Allah haklarında hayırlısını versin
sana sabırlar diliyorum dualarım seninle

Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
Bilmiyorum vicdanınız rahatlar mı? Fakat anne ve babanızın 7/24 takip ve bakımının yapıldığı yerde olması daha doğru gibi geliyor. Sizin yapmanız gereken elinizden geldiğince onları ziyaret etmek yanlız bırakmadığınızı göstermek. Çünkü sizin yanınızda yada abinizin yanında olsa belki oradaki kadar iyi bakamayacaksınız. Onlarada yazık olurdu.Başınızdan atmak değil bu. Nitekim bunu size doktor önermiş.Allah yardımcınız olsun. Allah kimseyi ne kendi ne yakınlarının sağlığıyla sınamasın.

çok üzüldüm tarif edemem, yaşadıklarınızı düşündükten sonra içim burkuldu, rabbim sabır versin gücünüzü artırsın inşallah...

Hayat insana türlü türlü şeyler gösteriyor bende en korktuğum şeyi, çaresizliği yaşadım, annemi kaybettim. Hala sadece dilim söylüyor sanki, ondan öncesi bizim içinde güllük gülistanlık bir hayattı, imtihan dünyası işte, Rabbim kullarını sınıyor bir şekilde. Allah anne ve babanıza şifa, size de dayanma gücü versin inşallah.

geçmiş olsun Allah şifalarını versin... Allah sevdiyi kullarına dert verirmiş. o dertle günahları hafiflermiş.. inş. onlar için öle oluyordur... insanın sevdiği ile sınanması çok zor. hele hastalıksa...

Allah tüm hastaların şifasını versin inş...

Dayanamdim agladim

Allah sabir versin arkadasim

Zaten iyiolmayacaksin buhayatta

Cevremdeki tum kotuler sapasaglam

Hicbirsey oldugunu gormedim kahretsinki

Ama iyilerin derdi bitmiyor

Dilerim mucize olur herseyduzelir bir anda

Kötüler hep kazanır derler Bilmem belki de öyledir ama ben yine de yüreğimi temiz tutmaya çalışıyorum. Ben mucizelere inanırım belki de babam 6 ay sonra iyileşir annemin tetkik sonuçları daha çıkmadı belki de daha iyi sonuçlar gelir.

Ben aslında mutluluğumun farkındaydım ama gerçek acıyı tatmamışım burda görüyorum ufacık şeyler için kendini çok üzen insanlar var hayat bu kadar uzun değil aslında. Mal mülk güzellik hep geçici. Başta akıl olmayınca hiç birinin farkında olamıyorsun. Annemle babamın evleri yazlıkları var ama neye yarar... Her anımız çok kıymetli şikayet etmektense hep şükretmeliyiz

"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden fazla yük vermezmiş" evet çok doğru. Ben de bu kadar şeyin altından kalkabileceğimi düşünmezdim. Hep hayırlısına dua ediyorum

Evet hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum ama insanın başına hayatta her şey gelebiliyor.

güçlü ol eşin ve oğlunun sana ıhtıyacı var..ve anne babanın..2 yere bolunmek duruumundasın cunkı sen saglıklı olmalısın..dua et bol bol fırsat buldugunda allah yardım iste..cok duygulandım cok..anne baba ınsan kıyamıyor..

Çok içten yazmışsınız. Dualarınıza çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun. okurken çok fena oldum. ikisinin birden hastalanması...bu çok kötü. Allah sana sabır versin. sana bir sorum var. annen demansmış bizde de genetik bu hastalık yani anne tarafımdan. annenin ne gibi unutkanlıkları vardı ,belirtileri yazar mısın. ben de annemden şüpheleniyorum ((

Son düzenleme:
örneğin annem sorgulama yeteneğini yitirdi sanırım. önemli bir olay anlatıyorum pek üstünde durmuyor,geçiştiriyor. bir de unutkanlıkları var ve çok dalgın. etrafa boş boş bakıyor

örneğin annem sorgulama yeteneğini yitirdi sanırım. önemli bir olay anlatıyorum pek üstünde durmuyor,geçiştiriyor. bir de unutkanlıkları var ve çok dalgın. etrafa boş boş bakıyor

Koyduğu şeylerin yerini hatırlayamıyordu, konuşmasında farklılık oldu. Daha tutuk konuşmaya başladı arada takılıyordu kelimeleri unutuyordu. Anlaması zorlaşmaya konsantre olamamaya başladı. Mesela sen soru sorduğunda hı deyip cevap vermiyordu. Ya da konu değişince eski konuda devam ediyordu. Eskiden çok titizdi, ev düzeni aksamaya başladı. Çok sosyal olan derneklere katılan çok arkadaşı olan insan kimseyle görüşmek istememeye evden çıkmak istememeye başladı. Neşesi gitti daha depresif bir hal aldı. Etrafa boş bakması da vardı. Ama bunlar yavaş yavaş çok uzun sürede oldu. Biz farkettikten sonra çok hızlı ilerlemeye başladı.
Biz nörolojiye götürdük tomografide bişi yok demişti ama göremedi herhalde. Keşke o zaman tek doktora gitmeseydik. Belki her şey daha farklı olurdu. Babam belki de onun bu durumundan üzüntüsüne hasta oldu.

Umarım annenizde bişey yoktur ama bence yine de bir nöroloğa götürün tomografide çıkıyor ama çıkmazsa her ihtimale karşı bir süre sonra tekrar götürün. Genetik çok büyük bir risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…