Ya cnm insanlar evlenıp boşanıyorlar boyle dusunme bence. Bir iş bul çalış. Senı aldatmış birinden ayrılman normal değil mi bunu cümle aleme söyleyebilirsin başın dik bi şekilde. Bu olay onun ayıbı senın değil. Sonucta sen denemişsin ve olmamış. Ben senın yerınde olsam bırı sorarsa benı aldattı ve bıttı derim zaten yurumeyecekti evlenip boşanmaktansa boylesı daha ıyı oldu de kestir at. Ve senın hayatın kımseyı alakadar etmezz. Sen başın dik dur ve kimsenın lafı yuzunden o guzel yureğini sıkma canım inan bir sene sonra bu halıne gulersın. Bende nısan atmıstım ama hıc sıkılmadım ınan herkese onun ne mal oldugunu soyledım ve bıttı basım dık gezdım. Tavsıyemdır.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
söz ve nişan evreleri zaten birbirini tanımada en büyük yardımcıdır. İstemediysen içine sinmediyse sırf O yada Bu bir şey diyecek diye niye kendi hayatını mahvedeceksin canım bence çık kabuğundan. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin, soran olursa da anlaşamadık bitirdim dersin. Seveceğin insana açıklayamayacak bir durum yok ki ortada ne kadar kendine dert etmişsin.Utanılacak birşey değil bu. Bu evreler zaten tanıma evreleri . Üzülme ve dilerim en yakın zaman da sevecegin adam çıkar karşına ve çok mutlu olursun.
allah razı olsun canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimya yaşım küçük acaba bundan dolayı mı bilmiyorum ama cok üzülüyorum sanki bi eksklik varmıs bende gibi..
Tabi ki eksiklik değil bu . Öyle düşünüp dert etme kendine canım. Evlenip mutsuz olacağına hem senin için hem de karşı taraf için iyi olmuş . O adama da günah olurdu. Kimse senden daha değerli değil , bunu unutma.
çok sağoll canım yaa çok iyisin.keşke herkes senin gibi düşünse
Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar...Aslında konu açıp kafanızı şişirmek istemiyordum ama artık dayanamayacak noktaya geldim...Önceki konumu okuyanlar bilir..canımdan çok sevdiğim biri vardı aldatmıstı beni..bende belki unuturum umuduyla gidip sözlendim ama olmayacağını anlayınca 2.ayda attım yüzüğü...babamın vefatıydı,sevdiğim tarafımdan aldatımamdı derken çok zor günler yaşadım...sorun şu ki;ben kendimi acayip değersiz hissediyorum..şu"söz atmış"kalıbı beni kendimden tiksindirmeye başladı..sanki hayat bitmiş gibi..artık ne severim ne de sevilirim diye düşünüyorum..evden dışarı çıkmak istemiyorum biriyle karşılaşırım da bana şu söz meselesini sorar diye..annemde sıkıldığımın farkında ama bu kadar ayrıntıya girip onu üzmek istemiyorum..ama bu denli mutsuzken mutluluk maskesi gezip dolaşmak acayip zor...çok sıkıldım...tam kendi kendime "yeter artık ne var ki söz atmışsam"diyorum etraftan biri yine bozuyor moralimi...bakıyorum da kimse hiçbişeyi takmıyor..ama ben yapamıyorum elimde değil..sürekli evdeyim..tıpkı hapis hayatı gibi..!hayatımın en zor ve en mutsuz dönemi...gelemiyorum artık üstesinden ..bütün sıkıntılar üst üste geldi kaldıramıyorum artık..ve hep düşünüyorum ilerde birini çok seversem bu söz atma durumunu nasıl anlatıcam diye...ki ben yeni tanısdıgım arkadaslarıma bile bahsetmekden korkarken seveceğim insana nasıl acıklayacam inanın bu düşünelerle hergün uykusuz kalmalar,mide ağrıları,baş ağrıları bıktım artıkk...
allah razı olsun ya cok tesekkkür ederim..4 ay mı evli kaldıMerhabalar, söz ve nişan evlenmeden önce birbirini tanımak için bi süreçtir. Yani tanıın ve kafan uyuşmadı,yani evlenmek zorunda mısın? Etrafa bakarsan hayatta hep yönünü şaşırırsın hepimiz için böyle. Salla yani. Benin arkadaşım yeni boşandı 4 ay olmuştu evleneli en tekrar evlenmek mutlu olmak istiyorum diyo. Zor zamanlar geçirmişsin Allah yardımcın olsun. Benim nacizane tavsiyem çok çok dua etmek ve kendini bi hobiye yönlendirmek. Çok rahatlarsın böyle. Sorulardan da kaçamazsın böyle bi milletiz hayırlıs böyleymiş de geçiştir kusa ve öz :)
Çok güzel günler diliyorum Allahtan senin için. İçin ferah ferah ferahlasın inşallah :) sevgiler..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O aldatan kisiyi sil kalbinden bikere bidaha aklina bile getirme eger sana gel derse sakin gitme yine yapar uzer sakin bak zamanla nasil unutuyosun illaki cikicak sevicen biri benden tavsiye onu dusunup hayati zehir etme yine seviceksin evlenip mutlu olucaksin bak gor hayati yasamaya bak gez toz bune ya bunalmissin deger mi pislik icin ilerde diyeceksin ben onun nesini sevmisim gercekten
allah razı olsun ya cok tesekkkür ederim..4 ay mı evli kaldıgerçi şaşırmamam gerek hayat bu yarın nolcağı belli değil..rabbim onunda karsına hayırlı insanlar çıkarır umarım yaa..moralim bozuk oldugu zaman ben hiçbişi yapamıorum rabbimin gücüne gitmesin ama dua etmek dahi gelmior içimden ((halbu ki biliyorum allaha yönelsem tüm sıkıntılarım bitecek aama yapamıyorum benim için dua eder misiniz rabbim razı olsun sizden..
Allah yardımcın olsun canım ama söz atmak ayıp bir şey midir? Sen öyle çok ayıp bir şey yapmış gibi düşünürsen başkaları öyle düşünmese de istemdışı öyle bir hal olabilir.
Bir de sen onu sevememişsin, hani Allah muhafaza seve seve başka sebeplerden falan atmak zorunda kalsaydın... Bilmiyorum ama daha da kötü olabilirdi.
Yalnız şunu da söyleyeyim; onu sevemediğinden ayrıldığını söylemişsin ya keşke sevip sevmediğine, kafanızın uyuşup uyuşmadığına sözlenmeden önce dikkat etseydin. Eski sevgilini unutmak için miydi acaba ama hani o arada bu sözlendiğin kişi seni sevdiyse, o üzüldüyse... Ben bana inanmış birini yarı yolda bırakmaktan, ah almaktan çok korkarım da... Helalleşmediysen hellalleş.
Ederim tabi ki etmem mi. Siz Ya Fettah çekin bol bol ferahlarsınız inşallah. Bazı sıkıntılar aslında bizim için dua vaktinin geldiğini gösteriyor ve o darboğazdan ancak dua ile çıkılıyor. Belki bunu bekliyordur Rabbim sizden. Bir adım atana on adım gelirim diyen Rabbimiz var. Bunları zaten biliyosunuzdur ama insan duymak ister :)
Hobi kısmını unutmayın ama bence.ben bir hobi canavarı olarak ruhumu rehabilite ediyorum resmen. Evdrn çıkmadan bile yapılacak o kadar çok şey var ki. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün başlıyorum çekmeye allah razı olsun sizden..bende hep düşünüyorum bu bi imtihan mı?rabbim ona yönelmem için bu sıkıntıları da vesile mi kıldı hep düşünüyorum...ya ben hep evdeyim ne yapılabilir ki?ben hiçbişi bulamıorum tv izlemekden baska..ekliorum sizi özelden anlatın bana hobi olayını:))
Bu kadar kasma canım kendini.Sözden nisandan donulebilir elbette bu ilişkilerin doğasında var zaten.Bence bu iyi değerlendirmen gereken bir süreç kim dost kim fitne fesat peşinde hepsini tanımış olursun.Ayrıca sen dik durucaksin ki senin hakkında konuşmalarına izin vermeyeceksin.Hayat ne suprizlerle dolu daha çok şeyler yaşarsın bunlari düşünmek sana ne katıyor ? Seni eksiye itiyor normale dönmen için seni engelliyor herşeyden önce o zaman mantikli olacaksın.Sadece kendini düşüneceksin.Onlar için yasamiyorsun akliyla vicdanıyla hür bir kadınsın.Onların seni aşağı çekmesine izin verme.Sen onlarınsana zarar verdiğini görüp nasıl buna dur demezsin ki ? Elbette tepki ver demiyorum ama onların istediği gibi düşünerek onlara yardımcı da olma lütfen .Bir başka önerim de yeni ortamlar edinmeye calisabilirsin belki yeni bir iş yeni arkadaşlar kendini daha iyi hissetmenii sağlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?