Çok Mutsuzum:((((

Kendini bu kadar uzme sonra sana bisi olur dikkatli ol lütfen.Ağlamak istiyorsan agla duygularını da yasa ama en guvendiklerinde zaten bunları aşmaya baslamissin bence.Herşey gecicek sen yeter ki ışte hayat senin hayatın yönlendirmek de senin görevin :)

her gece ağlıorum zaten"seni kim ne die sevsin"die..kendimi acayip değersiz hissediyorum ben yaaaçok geç olmadan bi kez daha keşke demeden kendime gelmem gerek ama başaramıyorum

Ay göZünü seviyim bukadr büyütüp üzme kendini boşanmş olaaydn daha mı iyiydi boşanmış dul derlerdi ilerde biri olursa hayatnda aldattı bende attm yüzüğü dersin sen iyce stres yapmşsında olağan şeyler evlenip mutsuz olmaktan iyidir e evlenip ayrılsan ne yapıcktn sn insanlara bakma bak bu kdr kadın var kocasndan ayrılan elalem neder diye yaşanmaz elalem dönaün kendine baksn zehir etme gül gini hayatını Allah rahmet eylesin babacığınada bak baban daha önemli seven insan seni her türlü kanl eder

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her gece ağlıorum zaten"seni kim ne die sevsin"die..kendimi acayip değersiz hissediyorum ben yaaaçok geç olmadan bi kez daha keşke demeden kendime gelmem gerek ama başaramıyorum

Benim senin durumundan çok daha kötü şeyleri aşmış arkadaşlarım var.Bi kere sukretmek lazım durumumuza.Çok geç olmaz merak etme insanız biz herşeyi asiyoruz sadece istememiz gerekli.Bunu da istediğini görüyorum ki aklın bu konuda sana en büyük yardımcı olacaktır.Ama şu cümleleri lutfen kurma beni kim napsin gibi ya Allah aşkına bu cümleleri aklınıza kim sokuyor merak ediyorum ben arkadaşlarıma da söylüyorum ben bunu o yüzden biraz sertçıkıyor olabilirim :):)sen kendine güven gerisi gelir zaten kim seni niye sevicekmis bırak onu onlar düşünür ya ben sokaktaki kedileri köpekleri bile müthiş seviyorum kaldı ki bi insanoğlunu mu sevmicez ? Bole saçma sapan şeyler dusunmeyin lütfen ...

kafayı yerdim galibaa..allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş ya hani gerçekten ölee..herkes zaten kendi kusurunu görseydi eğer bana laf etmeye fırsatları kalmazdı..allah razı olsun saolun...ben hep millet ne der şu ne der bu ne der diye diye yaşadım o yüzden hayatım böle zehir ya su an

ya benim zaten kendime hiç özgüvenim yok ki sorun burda..asla değer vermiyorum kendime ..hep ne die gidip sözlendim demekden nefret ettim kendimden...psikolojim aşırı bozuk yaaölsem de bi an önce kurtulsam die düşünüyorum hepp

Sen bunu hata olarak görüyorsun elbette ama yasin 19 sanırım ole değil mi ? 30-40 yaşında insanlar hata yapıyor bu da insanloglunun doğasında var hata yapmadan nasıl doğruyu buluruz ki kaldı ki çok çok gencsin herşeyin başladığı noktalardasin.Bu konuda tecrubelisin artık akıllı hareketlerle artık bu konuda hata yapmayacağına emin olabilirsin.Bu nasıl büyük bir artı senin hayatında farkında misin? Özgüven meselesine gelince seni anlamaya ççalışıyorum.Bunun elbette birçok nedeni var ama yüzeysel bi şekilde bunları şu an açığa cikaramayiz.Sadece şunu düşün kimseden farklı bi yanin yok herkes gibisin benim gibi onun gibi farketmez.İnsanlar neler atlatiyorlar sen bunu atlatamayacak misin ? Elbette atlatacaksin :)Bilimsel verilerle bu saatte kafa açmak istemiyorum sadece kendini hisset sen onemlisini ve bunun farkindasin kendine işleri zorlastirip süreci uzatma ufaklık :):)

Sallama kendine yaşa

evet 19um.hemde ne tecrübe.yanlış yapacağıma asla inanmıyorum..kimseye güvenmiyorum..herkes hayatına devam edior bi ben hariç..hergünüm cehennem hergünüm mutsuzluk...yani dışarı çıkmaktan utanıyorum ve bunun tek nedeni 2 aylık bi söz..ama utanıyorum işte(düşünüyorum elbette derdi benden fazla olanlar var..ama bana göre de en büüyük dert bu yanidenicem umarım başarırım:)/COLOR]

söz atmakta ne varmis ki yaa neden takiyosun bu kadar. anlasamayip ayrilmissin bundan dogal ne var?

Yaşadıkların çok taze canım ve bole düşünmen normal akışına birakmalisin hiçbirşey yapamıyorsan bunu yapabilirsin değil mi ?hepimiz kendi yaşadıklarımızın en ağır olduğunu düşünürüz ta ki daha kötü şeylerle karsilasama dek ve en önemli konu sen bole kendini uzuyorsun ya bunu annene yapmaya hakkın yok bence en azından onun için bole saçma şeyleri düşünmeyi bırak.Baksaçma diyorum kizacagini bildiğim halde saçma cunku :)hadi güzel güzel uyu rahatladin bence hiç tanımadığın insanlar senin derdine ortak olmaya çalışıyor fikirler sunuyorlar ki bunlar seni bi kez bile görmemiş insanlar gerçekten sevecekler nasıl destek olacaklar kimbilir...

Niye bu kadar büyütüyorsun ki söz nişan atmak kötü ya da utanılacak şeyler değil. Kendine güven lütfen kimseye açıklamak zorunda olduğun bi durum yok. Anlasamadim, ısınamadım ayrıldım diyeceksin hepsi bu. Sende bir kusur veya eksiklik yok. Sakın böyle şeyler düşünme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende babamı kaybettim kendime ait bir işim var başka şehirde olduğu için gidemiyorum evde kendimi o yataktan o yatağa o koltuktan o kanepeye atıyorım bir sevgilim var ama oda çok yoğun çalışıyor onlada bazı problemler hiçbir arkadaşım yok hepsi başka yerdeler çok şükür ki annem var
Söz olayına gelince bence hiç kafanıza takmayın altı üstü bir söz yani ne var bunda millet de konuşur konuşur durur millletin hiçbir zaman ne lafı biter ne merakı bayılırlar konuşmaya siz kendinize iş bulun en iyi o gelecektir eminim

sözlenip, nişanlanıp ayrılmak bunlar utanılacak sıkılacak şeyler deil ki canım. zaten sevmeden nişanlanmışsın bu evreler birbirini tanımak için. bende 17 yaşımda iken o zamanlar delice aşık olduğumu sanıp çılgınca sevdiğim sandığım biriyle nişanlanmıştım 10 ay nişanlı kaldık düğüne 1 ay kala ayrıldık çok çok zor bir sene geçirdim ondan sonra üniye başladım ve hayatımın aşkını buldum 6 yıldırda çok güzel bir birlikteliimiz var aramızda gizli saklı kalmasın die en başta söyledim ben nişan attığımı ve bana iyiki söyledin dedi daha sonra senden yada başkasından öğrenmiş olsam belki sana bu kadar güvenemezdim dedi. hem yaşında daha küçükmüş en fazla bir seneye kadar atlatırsın. sakınkendini eve kapatma çık gez dolaş yada iş falan bul çalış. soran olursada hayırlısı bu şekildeymiş de.

Yapi olarak çok takmayan bi mizacim var ama herkesin agzini kapatirsan bi daha laf edemezler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım. benim de çok yakın arkadaşım 3 günlük sözlüyken sözlüsü yüzük attı. ve kız perişan oldu. kendini toparlaması epey zaman aldı fakat o hiç umudunu kaybetmedi. daha sonra görüştüğü kişilere de söyledi bunu açıkça. sonuç olarak ortada ayıp ya da günah olan bişi yok ki. böyle düşünmeye çalış. insanız kimin başına ne geleceği belli olmaz. çevrede ne insanlar var biribirini aldatan boşanan.. kısa sürecek olan bir evredesin ve ben atlatacağına eminim. ama yalnız kalıp düşünüp durma. arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış. kendine hobi edin.. ve şuna inan ki bir gün mutlaka seni gerçekten seven biri ile karşılaşacaksın. dua etmelisin bol bol..

Kafana çok takmışsın bu durumu. Kendini eve kapata kapata dahada kuruyorsun kafanın içinde belli. Ne olmuş yani sözü attıysan ne var ki bunda. Bu sadece seni ilgilendiren bir şey. Niye başkalarının laflarına üzülüyorsun ki? Elalem ne der diye düşünme. Her şeyi başkalarına bağlama hayatını böyle yaşayamazsın sonuçta. Sen kendini düşüneceksin kendine bakacaksın. Allah seni sen kendini bildikten sonra kimin ne dediği pekte önemli değil bunlarıda söz için söylemiyorum kaldıki hayatta söz nişan atmak boşanmak kadar doğal ne varki? Ben nikah günü kuaföre gitmiştim kuzenimle. Kuzenim kuaföre gelin başı için gelip sonra iptal ettiren oluyor mu gibi bir şey sormuştu. Kuaförde düğün günü saç yaptırmaya gelip burada kavga edip ayrılanlar oluyor demişti. Ben nişanlıyken hep Allah'ım eğer hayırlı değilse nikah masasında dilimi lal et evet diyemeyeyim diye dua ettim. İnsanlar nikah masasından dönüyorlar. Bu ayıp bir şey mi hayır değil. Her şeyin hayırlısı ilk ve en önemli şey.

Bunda kafaya takacak bir şey yok.
İnsanlar tanışır, evlilik yolunda bir yola girerler.
Anlaşamazlar ve erken farkedip ayrılırlarsa aslında evlilikten daha hayırlı olanı yaparlar.
Sana soranlara kısa net uyuşamadık bitti diyeceksin.
Detaya girme, kendini sıkma boşa.
Bir iş bul, çalış bence de çok iyi gelecektir..

Durumunun normal olduğunu önce kendin kabullen ki başkaları da senin gibi tepki versin..

çok yakın bir arkadaşın veya dostun yokmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…