Çok Mutsuzum:((((

zor günler yaşamışsın canım da söz atma olayına niye takıldın bu kadar anlamadım.

insanlar ne dicek ki anlaşamadık ayrıldık kısmet değilmiş de.

neden bir daha sevilmeyesin ki. insanlar evleniyorlar boşanıyorlar yeniden evleniyorlar.

söz atmak da ne var ki. bulunduğun bölgeden belki böyle mi düşünüyorsun acaba.

çünkü bence söz atmada hiç takılacak bir şey yok.

herkes söz,nisan,evlililk bitebilir..
bence kendine özgüvenini çoğalt ..

silkelen kendine gel .. toparlan .. sosyalleş ..

ya geçmişe takılıp kalıyorum ya da geleceğin endişesi ile yaşıyorum bu halim nereye kadar devam edecek hiç bilmiyorum..anneme zaten yansıtmıyorum ama anlıyor ister istemez nereye kadar mutluluk rolü yaapabilirim sonuçta?hepinize cok teşekkür ederim bu forum da olmasa naparım bilmiyorum

ciddi misin ya?olayın garipliğine bakar mısın?bende eylülde istanbula dersane için gidicem üni sınavına giricem allahın izniyle ordanda üniye gidicem..hikayemiz benzior aslında tek fark ben sözlendiğim kişiyi hiç sevmedim.benimde öyle olur mu dersin?bende hayatımın aşkını bulabilir miyim_?bu durumu hiç sorun etmedi mi sevgilin?

3 gün müayy yazık yaa ne biçim insanlar var(haklısın yarının bile ne olacağı belli deil ama ben cok takıorum sanki bu durumdan dolayı artık kimse beni sevmez die düşünüyorum

doğunun küçük bi ilinin küçük bi ilçesindeyim malesef sanırım bu yüzden bu kadar takıorum..hani hep düşünüyorum karsıma çıkan birine nasıl acıklicam bu drumu ?bunu cok kafaya takıorum maleesef

seni okadar iyi anlıyorum ki.. istersen girip konularıma bakabilirsin. ama öyle olmuyomus gerçekten seni heyecanlandıran biri cıkınca karsına sözmş nişanmış uçup gidiyo aklından. tabi bunu sorun eden birileri olacak ama onlar zaten seni istemeyen kişiler olacak. gercekten seni seven biri cıktığında karsına sözmüş falan laftan ibaret gelir. ama seni sevmeyen biri olunca gözünün üstündeki kaşıda sorun eder. beni seven bi cocuk var suan bende nişan attım. arkadasıma dioki onun nişan atması sorun olcaksa bende nisanlanıp ayrılayım o kendini rahat hissetsin diyo. yani anlatabildimmi bilmiyorum ama sıkma canını gececek.. benim geçti cok şükür

bende 3,5 yil önce "söz" attim aynen senin gibi iki ayda. Evet insanlarin sormasi can s1k1ci ama hic ama hic kimsenin söyledigi birseyi umursamamayi ögrenmelisin. Önemli olan senin kendini iyi mutlu huzurlu hissetmen. Ben kimseye söylemekten cekinmiyorum sende cekinme. Demekki olacagi varmis. Basimizdan böyle birsey gecmesi gerekiyormus.

Hem insanlar evlenip bosanip tekrar bir iliskiye adim atabiliyorlar. Ama herzaman denildigi gibi zaman herseyin ilaci.

3 gün müayy yazık yaa ne biçim insanlar var(haklısın yarının bile ne olacağı belli deil ama ben cok takıorum sanki bu durumdan dolayı artık kimse beni sevmez die düşünüyorum

psikolojik bir durum o yüzden böyle düşünmen normal. ama kendi kendini iyileştirmeye bak. herşeyin çok güzel olacağına inanırsan öyle olur

valla o adi insan daha sonra evlendi. ve benim arkadaşım çok ağladı omzumda fakat her kışın sonu bahar değil mi? Rabbim gönlü kırık olanların gönlüne yakışacak bir eş nasip eder inşallah

ay bak ne güzel dershaneye gidip sınavada hazırlanacakmışssın benim o imkanım olmadıı için evde kendim hazırlanmıştım bir sene hem kafayı yedim hemde ders çalıştım evden hiç çıkmadan üniye başladıktan kısa bir süre sonra sevgilimle tanıştım o gün bugün birlikteyiz. baştan ona açık olduğum için hiç dert etmedi bunlar olağan şeyler eer böyle bir durumu benden saklamış olsaydın o zamn kötü olurdu dedi. bence sende hiç dert etme neler gelip neler geçiyor.

var ama derler ya düşene bi tekmede baskası vurur o yüzden ben onlara karsı hiç takmıomus gibi gözüküorum paylaşmıorum bu kadar taktığımı
ozaman gerçek dost ve arkadaşın degiller öle olsa gönül rahatlıgıyla paylaşırsın omuzunda aglarsın ve bu kafana taktıgın şeyleri aşmanda sana yardımcı olurlar .peki psikolojik destek alıyomusun

ve şuanki mutluluğuma bakınca kimleri sevmişim kimler için göz yaşı dökmüşüm diyorum iyikide ayrılmışım evlenmemişim.şuan hem eğitimimi tamamladım hemde beni seven bana değer veren ve benimde sevdiim değer verdiim biriyle birlikteyim.

İstanbul'a geldiğinde her şeyi unutacaksın emin ol.
Söz nedir yaa millet nikahtan dönüyor kurulu evi bozuyor.
Çok takıyorsun.

LG-P710 Tapatalk

canım hiiiiçç üzülme...kuzenim iki kere nişan attı..şuan evli ve çok mutlu mesela..dua et inşallah bundan sonra duygusal bir buhran daha yaşamazsın..

Sözlenmek, nişanlanmak, evlenmek ne kadar doğal bir şey ise; bence boşanmakta o kadar doğal..
Hayata 1 kere geliyorsun, mutluğu bulana kadar bulunca da dibine kadar yaşaman gerek..
Sen depresyona girmişsin..
Bak güneş açtı, yaz geldi, çık dışarı gez kafanı dağıt..
Uğraşma böyle boş işlerle..
Niye anlatmaktan çekiniyorsun, anlaşamadık bitti.
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Hayat güzel bak keyfine..

Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..

iyi düşünürsem iyi olur mu ki?:18:arkadaşın da çok mutlu olur umarım ya.ahh ahh inşallah en büyük dileğim iyi biriyle karşılaşmak zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…