Çok Mutsuzum:((((

ben seni gercekten cok iyi anliyorum canim hemen hemen ayni seyi yasadim. Ne zaman bitiyor biliyormusun? Bitti dediginde, icin acimadiginda icin sizlamadiginda. ben ara ara hep yoklardim kendimi. Bitti derdim bakardim icim aciyormu? Suan benim icin tamamen bitti uzun zaman önce.

Ben seni anliyorum, birakamiyorsun o acida sonucta ona ait. AMa böyle yapmam senin icin hic iyi degil. Hani sana söyle yap böyle yap da diyemiyorum cünkü herkes icin farklidir bu. Kendine yeni hobiler edinebilirsin.

bu soruyu sorma cesaretini bulamıyorum kendimde(((sanki hiç bitmeyecekmiş gibi...sanki hiçç unutamayacakmışım gibi..zaten ben onu terk ettikten 3 gün sonra yeni bi ilişkiye başladıbide onun acısı yetmez gibi şu söz saçmalığı çıktı ortaya ..ya baksana hayatımı ne hale getirdi ooff yaa.ben sözlendiğim zaman eski sözlümün yanına gidip demiş özgeyle sen mi sözlendin?işte eski sözlümde demiş evet sen nerden tanıosun demiş liseden tanıorum arkadaşıyım ben.bide utanmadan hayırlı olsun demiş ya rahatlığa bakkk

ama sen böyle yaparsan unutamazsin ki tabiki ardina bakma, adam 3 gün sonra hayatina devam etmis. Benim eski erkek arkadasim bizim ayrildigimiz gün basksiyla sözlendi o evlilik yolunda illerlerken utanmadan hayla beni sevdigini söyledi. En son 3 ay önce bi arkadasindan bana haber gönderiyor untamadim diye düsün bu insan birde suan evli. daha neler neler. Ve ben bana bunu yapan insani unutmak icin zorlandim acilar cektim. Degmiyor inan, hayat devam ediyor. Ama böyle yaparak hayatini kendine zor yaparsin.

Niye kabul etmiyor annen?
Geçen bi terapiye gittim o kadar iyi geldi ki..
Aslında çok iyi bir şey.

LG-P710 Tapatalk

aynen ölee erkekler hep böledir.acı namına bişi yokdur..inanmıorum yaa hem ayrıldıgın gün sözlenio hemde utanmadan evlendikten sonra sana haber mi gönderio...bu durumda karısını da aldatmış oluyor..ne biçim insanlar var yaaaa.evlilikten soğudum yemin ederim yaaaoff ya bi türlü atamıorum aklımdan kötü olumsuz düşünceleri yaa

Niye kabul etmiyor annen?
Geçen bi terapiye gittim o kadar iyi geldi ki..
Aslında çok iyi bir şey.

LG-P710 Tapatalk

ya canım elbette cok iyi bişey.ama ona göre sorunları halletmek benim elimdeymiş.psikologa gidecek kadar vahim değilmiş halim.herşey benim elimdeymiş falan fistan

ah daha bu neki buralarda anlatmak istemedigim seyler var yani anlayacagin beni onunla, onu benimle aldati Davetiyesine, resmine kadar gönderti

ama astim o zor günleri simdi sükür. Atacaksin merak etme ama önce o defteri kapatmalisin ardina bakmayi birak lütfen.

ama canım bide şu var ki eski defterler yenisi açılmadan kapanmaz kiiayy ne kadar karaktersizmiş yaaa peess bu kadarına!!!canım sen kaç yasındasın?

hic takma canim kafana daha karsina kimler cikacak :)
Rabbim gönlüne göre versin

kendimi çok yaşlı hissediyorum biliyo musun canım:))amiin allah razı olsun rabbim seni de hayırlı insanlarla karşılaştırsın..işte ben hani onu asla unutamam demiorum ama en cok takıldıgım konu"söz atmış"kalıbı..beni sıkan konu bu en cok

Sanirim sen en cokta sevmeyerek sözlenip sözü attigin icin taktin bu konuya. Cünkü söz atmak falan bunlar hayata olan ve normal seyler. Herkezin basina gelebilir.

Sanirim sen en cokta sevmeyerek sözlenip sözü attigin icin taktin bu konuya. Cünkü söz atmak falan bunlar hayata olan ve normal seyler. Herkezin basina gelebilir.

galibaa canım boşboşuna sözlenmiş oldum ben onunla sözlenip ayrılsam bu kalıp benim umurumda olmazdı..umurumda olan tek şey onsuzluk olurdu..

galibaa canım boşboşuna sözlenmiş oldum ben onunla sözlenip ayrılsam bu kalıp benim umurumda olmazdı..umurumda olan tek şey onsuzluk olurdu..

canım sen kendin dertliymişsin benim korkularımdan kurtulmama yardım ediyorsun kıyamam ben sana :26: nişan atmak söz atmak boşanmak bunlar normal şeyler kimseye karşı sorumlu değilsin sen kimseye hesap vermek zorunda da değilsin gençlik hatası olarak belki nisbet olsun diye gittin sözlendin ama yürümedi olabilir. senin karşına daha kimler çıkar. onları da gülümsetirsin sonra güldürürsün sonra hep gülersin inşallah

bir anlik boslukla yaptigin birsey bu kadar takma ve ben eminimki senin taktigin kadar kimse umursamiyordur inan. Ben sözlenirken hissediyordum ayrilacagimizi hissetmek ne biliyordum yürümeyecegini bile bile sözlendim yani ( bu insan bahsetigim eski sevgilim degil) ama hic takmadim. Cünkü arkadasin da dedigi gibi kimseden sorumlu degilim. Pek umrumdada degil

amiiiinn canımm allah razı olsunn inşallaahh yaa..ya olsun canım insanlara moral vermek yardımcı olmaya calısmak mutlu edior beni..hiç sormaa hemde ne hataa istedim onunda canı yansın işte gençlik rüzgarı kavak yelleri bu olsa gerekişte en büyük sıkıntım karsıma cıkacak kişilerin bu drumdan dolayı beni istememesi bunu cok sorun ediorum..

yaşadığın yer büyük kent mi kırsal kesim ona göre değişir çevrenin lafları. ama senin hayatına girecek insan bunu dert edecekse zaten o insandan hayır bekleme. seni seven geçmişine takılmaz

kesinlikle bi anlık boşluktu bide ona olan öfkemden gözüm kör olmuştucanım inanır mısın bende ayrılacağımı biliordum çünkü hep aklımdan geçiordu ben ondan baskasına bakamam canım diemem eşim deyip sarılamam...kader mi acaba bu?bildiğimiz halde engel olamamamız..inşallah en kısa sürede seni çok mutlu edecek biri olur hayatında canımm..

yaşadığın yer büyük kent mi kırsal kesim ona göre değişir çevrenin lafları. ama senin hayatına girecek insan bunu dert edecekse zaten o insandan hayır bekleme. seni seven geçmişine takılmaz

kırsal kesim malesef canımherkes öle dior .cidden bende düşünüyorum ben sözlenmeseydim ve karsıma söz atan biri cıksaydı cok sevseydim bu durumu hiç sorun etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…