Çok Mutsuzum:((((

Ben de sevgilimden ayrılınca bu durumu yaşıyorum.Eve kapanmalar,kimseyle görüşmemeler ,yemek yememeler 22 yaşındayım 45-44 kilo arası gidip geliyorum sıkıntı stresten :26: bana en iyi gelen aslında kalabalık ortamda olmak o da onu hatırlatmamaları şartıyla.Bence siz de kız arkadaşlarınıza takılın ha eğer size o konularda soru soruyorlarsa uyarın onları. Mutluluklar

Bence derse başla çalıştıkça kendini verirsin yıl başladığında her şey için geç olabilir.
Riske atma ucunda güzel bi hayat varsa hele :)
Standartların yükselecek o dedikodudan başka bir şey bilmeyen insanlardan kurtulacaksın :)

LG-P710 Tapatalk

aşk acısı ne kadar zor değil mi?hele bide üstüne hata yapmak ooofff allahım yaa kafayı yicek gibi hissediorum...ama geçicek atlatıcaz biliorumm

haklısın ya zaman gittikçe daralıyor..bi an önce kendime gelmem gerekior(inşaalllah yaaa dua et benim için olur muu??

hemde nasil yakiyor insAllah canim.. Dua ve zaman herseyin ilacidir.

inşallah canım inşallah ..öyle bi zaman gelsin ki unutmam dediğim herşeyi unutiim

ben unutum hatirlamiyorum bile. onada demistim asla unutmam unutamam diye :) ama unutuyormussun iste. Rabbim bundan sonra bizi hayirli ve bizi üzmeyecek insanlarla karsilastirsin insAllah :)

ben unutum hatirlamiyorum bile. onada demistim asla unutmam unutamam diye :) ama unutuyormussun iste. Rabbim bundan sonra bizi hayirli ve bizi üzmeyecek insanlarla karsilastirsin insAllah :)

inşallah bende unuturum ama hergün hergün düşünüyorum bu şekilde nasıl unutucam ki yaaamiiiiiiiiiiiiiiinn inşaallaaahh

inşallah bende unuturum ama hergün hergün düşünüyorum bu şekilde nasıl unutucam ki yaaamiiiiiiiiiiiiiiinn inşaallaaahh

ne kadar oldu bilmiyorum ama zamanla daha az düsüneceksin. Ve o defteri birdaha acmamak üzerine kapatmalisin canim. Ben hep o defteri tekrar tekrar acardim deli gibi kendimi yipratiyordum artik kalbim s1k1smaya baslamisti .

eve kapatma kendini kötü oldugun zamanlarda yalniz kalmamaya bak. Benimkini üzerinden neredeyse 1,5 yil gecti ve ben daha yeni yeni kendimi toparladim diyebiirim. hemen hemen bir yil sonra gecti aglama krizleri falan :)

temmuzda 1 yıl edecek canım (banada habire ağlama krizleri gelior nerdeyse her geceben zaten baş ağrısından mide ağrısından bi hal oldum aşırı stresim öle böle deil..

temmuzda 1 yıl edecek canım (banada habire ağlama krizleri gelior nerdeyse her geceben zaten baş ağrısından mide ağrısından bi hal oldum aşırı stresim öle böle deil..

az da degil canim bak böyle yapma bu hic iyi degil istersen bi psikologa git. Okuyorsan okuluna odaklan. Calisiyorsan kurslara falan gidebilirsin. Herseyden önce o defteri kapatmayi istemelisin yoksa sonu olmaz

Bende bir sene boyunca beya kötüydüm. Hatta uzaktan yakindan onunla alakasi olmayan insanlari ona benzetiyordum heyecanlaniyordum ki o olma ihtimali sifirdi. Bana cok kötü bir ayrilik yasati ama unutmasida zor oldu. Herseyden önce istemelisin. Bagi koparmalisin

canım ya zaten okul falan olsa bu kadar sıkılmam seneye üni sınavına giricem işte(psikologuda annem kabul etmior yaabende birini ona benzettiğimde durup uun uzun bakıorm ya.sanki onun acısı benden gitsin istemiorum tuhaf bi haldeyim ya sanki onun için çektiğim acı biterse oda tamamen gidecek hayatımdan cok garip bi haldeyim

Canim oncelikle sorun edilcek bişey olduğunu dusunmekten vazgec simdilerde kim kimin ilki ki? Konusanlara inanmaya baslamissin sanki uzme canını

ya haklısın kimse ilkiyle devam etmior.ama söyleye söyleye benimde bilinçaltıma işlettiler nerdeyse konustuklarında haklılar dicem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…