3ay icinde yuzum bu hale geldi kizlar. Ne ilaç kullandiysam fayda etmedi, sivex benzamiycn… en son akretrend kullandım 1ay yuzumu dukaklarini cok kuruttu… gecer diyorum ama yuzumu bu halde görünce evden dışarı çıkmak istemiyorum psikolojim bozuldu resmenne yapayim onerisi olan varsa paylassin lutfen Eki Görüntüle 1303781
Canim benim cildimde baya kötü oldu ne kullandıysam fayda etmedi şuan roaccutane kullanıyorum insanlar bile farketmeye basladi yüzün güzelleşmiş diye bence doktoruna sor eğer sorun yoksa kullan çünkü gerçekten insanın canına tak ediyor yaşamayan bilemez.. Mesela benim arkadaslarim kullandığım ilacı öcü olarak görüyolar ama gercekten çok az yan etkisini gördüm3ay icinde yuzum bu hale geldi kizlar. Ne ilaç kullandiysam fayda etmedi, sivex benzamiycn… en son akretrend kullandım 1ay yuzumu dukaklarini cok kuruttu… gecer diyorum ama yuzumu bu halde görünce evden dışarı çıkmak istemiyorum psikolojim bozuldu resmenne yapayim onerisi olan varsa paylassin lutfen Eki Görüntüle 1303781
ımex ıse yaramadı bndeımex kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?