- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi cesursincap
-
nicke tıkladıüında kayıt yokta ondan şeeddiydim...Ikinci mi halla halla nerden anladın ki?
cesursincap'in derdi mi? Biz de bulmaya çalışıyoruz işte
ya ne bilim sadece nicke tıkladım kayıt yoktu ordan paybiçtim ama bilemem belki de öyleydiIkinci üyelikmismien son yorum attim baktim konu ucmus, yorumum ciktimi onuda göremedim yahu,yanlis yazdiysam düzenleyeydim bari...
Ben konuyu kaybettim, basligida unuttum...ya ne bilim sadece nicke tıkladım kayıt yoktu ordan paybiçtim ama bilemem belki de öyleydi
Ben konuyu kaybettim, basligida unuttum...
Bende merak ettim sebeplerini. Baslayacak mısın yazmaya?
Bi bakemmmm...konu sahibi son düzlükte bana depar atmaya kalkmış ordan alıntım var :=D
Basiniz sagolsun oncelikle, ben de 6 ay arayla ilk once babami sonra da abimi kaybettim, cok iyi anlarim sizi, Rabbom sabir versin. Ben de düşük yaptim kaynanam falan kimse umursamadi ama eltim yapti el üstünde tuttular, ben bunlari onemsemiyorum cok şükür bana destek olan bir kocam var. Insanlari takma, boşver. Takarsan kafayi yersin. Sen kendi hayatini yasa. Gerisini boşver. ..Kendimi çok yalniz hissediyorum. 3 yıl önce babami 2 yıl önce abimi kaybettim. Gecen yil evlendim. Yasli annem tek kaldı. Onun vicdan azabi üzerimde. Kardeşim baska şehirde yaşıyor. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. İki kez düşük yaptim. Bu şehirde zorda kaldigimda yardim edecek kimsem yok. Her iki dusugumde de ne kaynanam ne gorumcem evime bile gelmediler. Kiskandigimi dusuneceksiniz ama eltim düşük yaptığında (annesi ebe hemsire) hem annesi hem kayinvalidem ona bakmaya gitmişti. Beni sadece tlf ile aradı. Üstelik benim annemin bana bakamayacagini bildiği halde. Simdi doğum yaptı bakmaya gitti. Ben birkaç kez esime sitem ettim annen beni umursamiyor diye bir kez olsun bir tabak yemek vermedi dedim. Annemin beli agriyor yapamaz dedi. Çok iyi biliyorum ki diğer gelinine sık sık yapar. Soğuk bir insanım ama onlara bu güne kadar en ufak bir saygisizligim olmamıştır. Çalışıyorum ama bana hic bir tabak yemekleri kısmet olmadı. Evlenene kadar pilav yapmisligim bile yoktu. Hic sormazlar ne yapıyorsun bir ihtiyacın var mi? Annemin durumunu biliyorlar. İs arkadaşım çok sinir bozucu bir tip. Bunlar ana hatları. Aslinda yeni seyler degil ama Bu aksam çok doluyum nedense.
hakkatten depresyona girmişsin aslında hiçbiri dert değil,bende düşük yaptım kimse yoktu iyiki yolardı ....beynini başka bir şeyle meşkul etmeye çalış,gerçekten iyi gelecek..takı yap i,ş yerinde telefonuna oyun yükle iş arkadaşlarınla muhattap olma bırak kaynanana hiç takılma sana dokunmasın bin yaşasın.bu arada başın sağolsun babanla abine de bol bol dua et kur-an oku..Kendimi çok yalniz hissediyorum. 3 yıl önce babami 2 yıl önce abimi kaybettim. Gecen yil evlendim. Yasli annem tek kaldı. Onun vicdan azabi üzerimde. Kardeşim baska şehirde yaşıyor. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. İki kez düşük yaptim. Bu şehirde zorda kaldigimda yardim edecek kimsem yok. Her iki dusugumde de ne kaynanam ne gorumcem evime bile gelmediler. Kiskandigimi dusuneceksiniz ama eltim düşük yaptığında (annesi ebe hemsire) hem annesi hem kayinvalidem ona bakmaya gitmişti. Beni sadece tlf ile aradı. Üstelik benim annemin bana bakamayacagini bildiği halde. Simdi doğum yaptı bakmaya gitti. Ben birkaç kez esime sitem ettim annen beni umursamiyor diye bir kez olsun bir tabak yemek vermedi dedim. Annemin beli agriyor yapamaz dedi. Çok iyi biliyorum ki diğer gelinine sık sık yapar. Soğuk bir insanım ama onlara bu güne kadar en ufak bir saygisizligim olmamıştır. Çalışıyorum ama bana hic bir tabak yemekleri kısmet olmadı. Evlenene kadar pilav yapmisligim bile yoktu. Hic sormazlar ne yapıyorsun bir ihtiyacın var mi? Annemin durumunu biliyorlar. İs arkadaşım çok sinir bozucu bir tip. Bunlar ana hatları. Aslinda yeni seyler degil ama Bu aksam çok doluyum nedense.
O kadarda alevlenmemis aslinda niye kapandiysa... Neyse... Konusahibi öncelikle basiniz sagolsun.... Bosverin kaynanayi, birakin bi kab yemegini yemeyin, yeterki hayatiniza karismasin.... Siz nekadar beklenti icine girerseniz o kadar hayal kirikligi yasarsiniz ve mutsuz olursunuz.... Insallah bigün evlat sahibide olursunuz, vucudunuz biraz dinlensin.... Kendinize aktiviteler bulun, esinizle beraber biseyler yapin, paylasin.... Isyerindeki arkadasi görmezden gelin, nasil olsa birazdan güzel yuvama döncem diye düsünün, siz hic takmayin, umursamayin o zaman batmaz.... Biraz positif olun, canlanin...konu sahibi son düzlükte bana depar atmaya kalkmış ordan alıntım var :=D
Basiniz sagolsun oncelikle, ben de 6 ay arayla ilk once babami sonra da abimi kaybettim, cok iyi anlarim sizi, Rabbom sabir versin. Ben de düşük yaptim kaynanam falan kimse umursamadi ama eltim yapti el üstünde tuttular, ben bunlari onemsemiyorum cok şükür bana destek olan bir kocam var. Insanlari takma, boşver. Takarsan kafayi yersin. Sen kendi hayatini yasa. Gerisini boşver. ..
Sizin de basiniz sağ olsun. Düşük konusuna gelince insan çok hassas oluyor. Birazcık onemsenmek istiyor. Bir de elimde olmadan eltimle karşılaştırıyor um kendimi. Onu da çok severim yanlış anlasilmasin ama ona gösterdikleri hassasiyetin çeyreğini bile görmüyorum. Dedigim gibi soğuk bir insanım ama saygısız değilim. Evin gelini değilim gibi hissediyorum.
h
hakkatten depresyona girmişsin aslında hiçbiri dert değil,bende düşük yaptım kimse yoktu iyiki yolardı ....beynini başka bir şeyle meşkul etmeye çalış,gerçekten iyi gelecek..takı yap i,ş yerinde telefonuna oyun yükle iş arkadaşlarınla muhattap olma bırak kaynanana hiç takılma sana dokunmasın bin yaşasın.bu arada başın sağolsun babanla abine de bol bol dua et kur-an oku..
yeme ihtimaliniz varsa bu fikri unutun sonra mesul ben olmayayımmmHmmmm cok agrini geri yersem ne olacak...
Öncellikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Üzüldüm gerçekten. KV yi hiç takmayın ister arasın ister gelsin ister eltiye gitsin sizi sevmesin eltinizi sevsin çok mu önemli eşinizle mutlu olduktan sonra siz eşinize sıkı sıkı sarılın o sizin yanınızda olsun size yeter gerçekten hiç düşünmeyin düşündükte kafanızda kurar kendinizi dolduruşa getirir ruh halinizi bozarsınız. BEnim düşüncem bu yani kv ne kadar uzak o kadar iyi :)Peki bu takintimdan yani kayinvalidemin benim için kılını kipirdatmayip eltimin ihtiyacı olan her an yaninda olmasindan duyduğum rahatsızlıktan sizce nasıl kurtulabilirim.
Öncellikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Üzüldüm gerçekten. KV yi hiç takmayın ister arasın ister gelsin ister eltiye gitsin sizi sevmesin eltinizi sevsin çok mu önemli eşinizle mutlu olduktan sonra siz eşinize sıkı sıkı sarılın o sizin yanınızda olsun size yeter gerçekten hiç düşünmeyin düşündükte kafanızda kurar kendinizi dolduruşa getirir ruh halinizi bozarsınız. BEnim düşüncem bu yani kv ne kadar uzak o kadar iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?