Çok Mutsuzum...

Ikinci mi halla halla nerden anladın ki?
cesursincap'in derdi mi? Biz de bulmaya çalışıyoruz işte
nicke tıkladıüında kayıt yokta ondan şeeddiydim...

konu sahabıı hayırdır dert nedir son on beş gündeki keskin hava geçişine ve erken hava kararmaya bağlı olaraktan deprasyona mı girdin

Bende merak ettim sebeplerini. Baslayacak mısın yazmaya?

Kendimi çok yalniz hissediyorum. 3 yıl önce babami 2 yıl önce abimi kaybettim. Gecen yil evlendim. Yasli annem tek kaldı. Onun vicdan azabi üzerimde. Kardeşim baska şehirde yaşıyor. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. İki kez düşük yaptim. Bu şehirde zorda kaldigimda yardim edecek kimsem yok. Her iki dusugumde de ne kaynanam ne gorumcem evime bile gelmediler. Kiskandigimi dusuneceksiniz ama eltim düşük yaptığında (annesi ebe hemsire) hem annesi hem kayinvalidem ona bakmaya gitmişti. Beni sadece tlf ile aradı. Üstelik benim annemin bana bakamayacagini bildiği halde. Simdi doğum yaptı bakmaya gitti. Ben birkaç kez esime sitem ettim annen beni umursamiyor diye bir kez olsun bir tabak yemek vermedi dedim. Annemin beli agriyor yapamaz dedi. Çok iyi biliyorum ki diğer gelinine sık sık yapar. Soğuk bir insanım ama onlara bu güne kadar en ufak bir saygisizligim olmamıştır. Çalışıyorum ama bana hic bir tabak yemekleri kısmet olmadı. Evlenene kadar pilav yapmisligim bile yoktu. Hic sormazlar ne yapıyorsun bir ihtiyacın var mi? Annemin durumunu biliyorlar. İs arkadaşım çok sinir bozucu bir tip. Bunlar ana hatları. Aslinda yeni seyler degil ama Bu aksam çok doluyum nedense.

Basiniz sagolsun oncelikle, ben de 6 ay arayla ilk once babami sonra da abimi kaybettim, cok iyi anlarim sizi, Rabbom sabir versin. Ben de düşük yaptim kaynanam falan kimse umursamadi ama eltim yapti el üstünde tuttular, ben bunlari onemsemiyorum cok şükür bana destek olan bir kocam var. Insanlari takma, boşver. Takarsan kafayi yersin. Sen kendi hayatini yasa. Gerisini boşver. ..

h
hakkatten depresyona girmişsin aslında hiçbiri dert değil,bende düşük yaptım kimse yoktu iyiki yolardı ....beynini başka bir şeyle meşkul etmeye çalış,gerçekten iyi gelecek..takı yap i,ş yerinde telefonuna oyun yükle iş arkadaşlarınla muhattap olma bırak kaynanana hiç takılma sana dokunmasın bin yaşasın.bu arada başın sağolsun babanla abine de bol bol dua et kur-an oku..

konu sahibi son düzlükte bana depar atmaya kalkmış ordan alıntım var :=D
O kadarda alevlenmemis aslinda niye kapandiysa... Neyse... Konusahibi öncelikle basiniz sagolsun.... Bosverin kaynanayi, birakin bi kab yemegini yemeyin, yeterki hayatiniza karismasin.... Siz nekadar beklenti icine girerseniz o kadar hayal kirikligi yasarsiniz ve mutsuz olursunuz.... Insallah bigün evlat sahibide olursunuz, vucudunuz biraz dinlensin.... Kendinize aktiviteler bulun, esinizle beraber biseyler yapin, paylasin.... Isyerindeki arkadasi görmezden gelin, nasil olsa birazdan güzel yuvama döncem diye düsünün, siz hic takmayin, umursamayin o zaman batmaz.... Biraz positif olun, canlanin...

Sizin de basiniz sağ olsun. Düşük konusuna gelince insan çok hassas oluyor. Birazcık onemsenmek istiyor. Bir de elimde olmadan eltimle karşılaştırıyor um kendimi. Onu da çok severim yanlış anlasilmasin ama ona gösterdikleri hassasiyetin çeyreğini bile görmüyorum. Dedigim gibi soğuk bir insanım ama saygısız değilim. Evin gelini değilim gibi hissediyorum.

Hiç öyle hissetme. Kimse kimseyi eşit sevmez, sevemez. Sen onu kendinle neden karsilastiriyorsun ki? Sen kendini sev yeter. Esinle aran iyi olsun yeter. Gerisi boş.

Soğuk ve kasvetli havalar bazen ruh halini etkileyebiliyor canım. Kafanı dağıtacak bir şeyler yapmanı öneririm, müzik dinlemek ya da bir film izlemek gibi.

Haklisiniz. En azindan çok karismiyorlar simdilik.

Peki bu takintimdan yani kayinvalidemin benim için kılını kipirdatmayip eltimin ihtiyacı olan her an yaninda olmasindan duyduğum rahatsızlıktan sizce nasıl kurtulabilirim.

Peki bu takintimdan yani kayinvalidemin benim için kılını kipirdatmayip eltimin ihtiyacı olan her an yaninda olmasindan duyduğum rahatsızlıktan sizce nasıl kurtulabilirim.
Öncellikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Üzüldüm gerçekten. KV yi hiç takmayın ister arasın ister gelsin ister eltiye gitsin sizi sevmesin eltinizi sevsin çok mu önemli eşinizle mutlu olduktan sonra siz eşinize sıkı sıkı sarılın o sizin yanınızda olsun size yeter gerçekten hiç düşünmeyin düşündükte kafanızda kurar kendinizi dolduruşa getirir ruh halinizi bozarsınız. BEnim düşüncem bu yani kv ne kadar uzak o kadar iyi :)

Neyseki eşim benim yanımda. Bu takintimla onu kendimden uzaklaştırmak tan korkuyorum.

eşiniz yanınızdaysa daha ne istiyosunuz eşinize annen aramadı gelmedi eltiye gitti benimle ilgilenmedi şunu yaptı bunu yaptı derseniz annesini savunacaktır empati kurarsan sende savunursun annesi sonuçta hiç sözünü etmeyin bile kendinizi tutmaya çalışın. Erkek arkadaşımın annesile görüşüyoruz arada bi kaç kere ben aradım o aradı sonra o aramamaya başladı yoğunluktan dolayı sevgilime bunu bi kaç kez söyledim baktım yok sorun çıkıyo sustum ister arasın ister aramasın umrumda değil daha ki sevgilim sizin eşiniz yani daha büyük tepki gösterebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…