çok mutsuzum

Mutlaka bir psikiyatra gitmelisin bence depresyon belirtileri sendekiler ama tabi en doğru şeyi sana doktorun söylecek. Durumun daha vahimleşmeden gitmelisin tabi Dr önce ben bi ruh halinden kurtulucam demelisin, den istemeden hiç bi şey olmaz

baban sorumsuz bırımı yoksa promlem yaratan tıpmı
babam normalde çok iyi biriydi 14 yıl öncesine kadar sürekli bankalardan kredi çekip icralık oluyoruz fakat bizim paradan puldan heberimiz olmuyor tek haberimiz olan şey eve icra memurlarının geleceği 11 yaşından beri bu böyle ben asgari ücretle çalışıyorum banka bana bile kredi vermiyor ama babam bir bankadan 4 defa kredi çekmiş peş peşe inanamadım duyunca neyse 3 defa tekrarladı bu olayı tabi doğal olarak sorduk.1. sinde küçüktük soran eden olmadı babama ne yaptın bu kadar parayı diye 2. defasında emekli oldu hemen gitti kapattı bankaları 3. defada sorunda iftiralar atıp evi terk etti küçük yerde oturuyoruz herkesin sorunları bakmaları bıktırdı beni.

geçen sene gittim en son ve tek tuşa kalmış dedi çökmem için hapları kullandım ama iyicene içime kapandım o yüzden bıraktım hapları şimdi gitsem yine hap vericek ve yine uyku peki haplar çözüm olucak mı benim için

ilaç kullanmayın, ilaçlar insanı robotlaştırmaya yarar sadece. sizinkiyle aynı belirtiler bir yakınımda vardı, ilaç kullanmaya başladı, şu anda sürekli manasız kahkahalar atan birine dönüştü. kimsenin onun gibi olmasını istemem.

B
.
Tabi ki olacak ama ilaçları kullanmada süreklilik gerek ilk Başlarda belki daha köyü hissedeceksin kendini ama sonra sonra iyi gelecek. Tabi bu durumlarda iyileşmeyi istemen gerek sana senden başkası yardım edemez. Önce sen sonra Dr sonra diğer etkenler. Hadi kalk ayağa at üzerinden bu ruh halini işten çıkınca bi yemek ısmarla kendine, buaralar çok istedin bir şeyi hediye et kendine. Kendin için yap bi şeyler sen çok değerlisin Ömür çok kısa ilerde vahlanırsın bu günlerine.

Sebeplerin neler?

cok uzuldum senın adına bosver takma kafana ne babalar var dısarda sukret halıne bence yapmıssa kendıne yapmıs bıraz asosyal olman ve iş saatının fazla olması sorun bence sevgılın varmı en azından belkı sana yardımcı olabılır yada en kotusu ıs degıstırebılme ımkanın varsa degıstır derım

işim zaten yeni 1 yıldır buradayım sosyal hayata zamanım olmadığı gibi annemin çenesini çekmemek için bir yere çıkmıyorum çünkü çıkarsam çok para harcıyormuşum vs. konuşuyor.Sevgili konusuna gelince evet var ama o da sürekli kavga gürültü derdinde hiç umrunda değilim sadece kendini düşünüyor.O yüzden tek ve yanlızım.

Seni mutlu edecek bir hobin bile yokmu daha 30 yaşındasın toparla kendini
Senden bir tane daha yok

Depresyon belirtileri. Kan değerlerini de ölçtür, anemi (kansızlık) depresyona neden oluyor. Depresyon tedavi edilmesi gereken bir hastalık. İlaç tedavisi istemiyorsan bol bol açık havada yürüyüşe çıkmanı öneririm. Özellikle güneş ve açık hava depresyona çok iyi geliyor. Uykun geldikçe uyumamaya çalış, kendini odalara kapatma. Ne kadar istemesen bile yürüyüş yapmaya çalış, akşam çık etrafta 5 dk olsa dolaş hiç vaktin yoksa iyi gelecektir. Günde 1 bardak nescafe insanın iyi hissetmesini sağlıyormuş ama fazlası depresyonu tetikliyormuş, ben içiyorum her gün 1 bardak nescafe.
Ne kadar isteksizde olsan damak tadına iyi gelen yemekler yemeye çalış, aç kalmamalısın bu dönemlerde. Yoğurt iyi geliyor ayrıca yine bu karamsar dönemde. Seni mutlu edecek şeylere yönel. Mesela ben film izlemeye bayılırım, otur akşam evde film açıp izle. Kitap okumak zihni fazlasıyla meşgul ediyor ayrıca. Aklıma geldikçe yazarım yine.

off off ben sana ne onerebılırımkı allaha sıgınmaktan baska canım e sevgılın madem boyle ılgısız onuda bırak derım yalnız hıssedıyorsan kendını onu süs diyemı tasıyorsun yanında

o da zor bir dönemden geçiyor benim derdim tasam yokken ona kol kanat gerdim elimden geldiğince ama onun da derdi bitmiyor benim ki de bitmiyor.

o da zor bir dönemden geçiyor benim derdim tasam yokken ona kol kanat gerdim elimden geldiğince ama onun da derdi bitmiyor benim ki de bitm herseyı zamana
o da zor bir dönemden geçiyor benim derdim tasam yokken ona kol kanat gerdim elimden geldiğince ama onun da derdi bitmiyor benim ki de bitmiyor.
zamana bırakmaktan baska caren yok o zaman cok uzgunum

2 yıldır zamana bırakmıştım ama son noktaya geldim sanırım artık yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…