çok mutsuzum:(

angelHekate

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
3
0
27
Arkadaşlar istediğim üni ve bölümü kazandım ama hiç mutlu değilim. Okulda takışık olduşum ve okulun en belalı kızı da benimle aynı üni ve bölümü kazanmış:KK43: ne yapıcam şimdi? Ya lisede yaşadıklarımmın aynısını yaşarsam :KK43: onun yüzünden lisede sınıfımı değiştirdim ben. Kavgalı değilim onla ama lafflı sözlü taysızlıklar oldu. Offf belki aynı sınıfa düşücem bu kızla ünide. :`( benimle aynı şeyleri yaşamış olan var mı ya da yaşayacak?

O kızla olmasa baskasıyla olur belki sorunun. Ben daha yurda yerleştiğimin ilk ayında 2 kızla kavga etmiştim butun sene birbirimizi gordugumuz yerde boğacak gibi bakarak gecti. 4 sene okul. Olur böyle seyler. Sen kendini ezdirme, daha baskın ol. O problem cıkarmadıkca kibarlığını elden bırakma. Yapacak bir sey yok.
Anlasılabilecek biriyse konusup sorununuz neyse cozmeye calıs. Geçmiş geçmişte kaldı. Ergen değilsiniz artık yetişkinsiniz bunu anlamasını sağla.

Arkadaşlar istediğim üni ve bölümü kazandım ama hiç mutlu değilim. Okulda takışık olduşum ve okulun en belalı kızı da benimle aynı üni ve bölümü kazanmış:KK43: ne yapıcam şimdi? Ya lisede yaşadıklarımmın aynısını yaşarsam :KK43: onun yüzünden lisede sınıfımı değiştirdim ben. Kavgalı değilim onla ama lafflı sözlü taysızlıklar oldu. Offf belki aynı sınıfa düşücem bu kızla ünide. :`( benimle aynı şeyleri yaşamış olan var mı ya da yaşayacak?

aynı bölümdeyseniz zaten aynı sınıfta olursunuz. üniversitede sınıf yok canım.

Lisede yaşanılan orada kalır.Yeni bir ortama giriyorsunuz ve çocuk değilsiniz artık.Yetişkin gibi davranıp birbirinizi görmekten gelebilirsiniz.Fakat sınıf değiştirecek ve hala tedirgin olabilecek kadar ne yaşadınız merak ettim doğrusu?

ya arkadaş siz üniversiteyi izlediğiniz gençlik dizilerindeki gibi bir yer mi sanıyorsunuz örneğin İİBF gibi bir fakültedeysiniz sınıfınız min. 90 kişi olacak. alttan ders alanlar yok bu sayıda.
illa ki birileri dönem tekrar edecek, ders ekecek falan olacaksınız 4. sınıfın sonuna kadar 120-130 kişi.
kim kime dum duma.
dersleriniz zaten lisedeki sınıfların en az 2 katı kadar dersliklerde ya da bölüme göre amfide işleyeceksiniz. zaten kendi gruplarınız olur.
ah hep bu gençlik dizileri, sanıyorlar ki üniversite dediğin 5 kişilik sınıfta işleniyor, herkes herkesi tanıyor falan.
benim aynı sınıfta olduğumu 4. sınıfta öğrendiğim insan vardı yahu.

Üniversite dediğin yer SINIF ARKADAŞINI BİLE TANIMADIĞIN yerdir canım.Ne lisedekiyle aynı şeyleri yaşaması Allahsen.Yılda bikaç kere karşılaşırsın anca.Hiç dert etme o yüzden.Görmezsin bile yahu.Bide Üniversitede ben görmedim öyle kız kavgası filan.Bence o ortamda utanıp sesini çıkaramaz.Aydın gençler hesabı. Rahat ol.

Kendisi çok kavgacı bir tip. Okulda kavga etmediği kişi kalmadı. Benimlede kavga etmek için çok uğraştı. Bende usulünce cevap verdim hep ona böylelikle istediği olmadı. Sınıfımı değiştirdim çünkü hem sınıfdakiler onun tarafındaydı. Aslında o seneler tek onla değil onın yandaşlarıylada uğraştım. Sonunda sınıfımı değiştirdim ve rahat ettim. Ama şimdi de üniversitede karşıma çıkacak offff:KK43:

Biz beş şubeydik. Farklı sınıflarda olursunuz belki. Belkide başta adam yokluğundan arkadaş olursunuz kimbilir...

belki de kanka olacaksınız:p
hehe inanın hayat sürprizlerle dolu :)

X