Ocuklarini alacagini bilmekle almak arasinda daglar kadar fark varAlbella abartma artik be birsey sordum cocuklarimi nasil alacagimi iyi biliyorum eger o kunuda bir bilgim olmasaydi sorardim o cok ayri bir konu zaten
Tamam cocuklarimi aliyorum ben calisirken onlara sen bakcan mi cok bilmisC
Ocuklarini alacagini bilmekle almak arasinda daglar kadar fark var
sende budusunce pesindede o adam varken marketten dometes dahi alamazsin
Senin karsinda aile ici siddetten yetistrme yurdunda kalmisBen adama ölüyorum o olmadan yasayamam yardim edin mi dedim senin derdin ne direnip direnmedigimi tek cumlemden mi anliyorsun sen ne yasamissin
16 yasinda evlendim ve basimda ne bir ana nede bir baba vardi bana oyun gibi geliyordu bu kadar sert cikmayin hergun cocuklarimi gormeye gidiyorum onlara yoklugumu hic hissettirmiyorum
Farkedersiniz ki konu sahibesi ne yapabilirim cocuklarim icin diye konu acmadi
adam bosanir mi diye konu acti
kusura bakmasin kimse 3 cocugu oradayken ve basina bu kadar is gelmisken adk dusunrn bir kadini kimse anlayamaz heleki evli bir adamla
bekar kitligimi var ?
Empati yapin evet
dusunun simdi o adam sizin kocaniz olsaydi hala boyle yapici olabilecek miydiniz ?
Sen is bul adami birak dedin de ben yok mu dedim ayni seyi yasamisiz ne konusuyon daha sabahtandir etmedigin hakaret kalmadi kimsin sen yaaa tartismak istiyorsun alasini yaparim daha cok bunalima soktun beee derdin neeeeSenin karsinda aile ici siddetten yetistrme yurdunda kalmis
15 inde evlenmis biri duruyor
ama ben evli adamlarla takilmadim namusumla evlendim
diyorsun ya carem yok
benimde yoktu
Ama benim 15 yasimda sklimin 3 / 1 ini goremiyorum sende
Sana adami postaka is bul diyoruz yok
onu diyoruz ypk
ee ne ypcan metres gibi mi yasayacaksin bi omur
Aminn saolun tesekkur ederim ben biraz destek dertlesmek isterken akil almak isterken insanlar ters cvp vermekten baska birsey yapmiyor cocuklarim icin dusunduklerimi yapacagim zaten yapmam gerek ben onlarin annesiyim bu benim boynumun borcuEviniz varsa, duzgun bi ise girip calisip cocuklariniza bakabilirsiniz. Ya da uygun bir semtte ucuz kira ve evin gecimi. Bizi babam terk ettiginde annem 2 cocukla kalakalmisti hic is tecrubesi de yoktu. Bizi yuvaya vermeyi de dusundu sonra vazgecti. Simdi dua ediyorum. Biraksaydi simdiki gibi sevmezdim. Ben kardesime annelik yaptim annem bize bakti. Yillarca birbirimize destek olarak zor gunleri atlattik. Allah yardim etti ve sukur su an durumumuz iyi. Annem sonra hic evlenmemis bir adamla evlendi. Bize oz babamizdan daha iyi bir baba oldu. Sansimiza adam iyi cikti.
Bence o sze bosanacagini soyleyen sahis kesinlikle bosanmaz. Alemlerde sonucta. Sizi kullanir atat yiprandiginizla kalirsiniz. Kaldi ki sizin icin bosasa bu da kotu. O kadina yazik. O da sizin gibi cocuklarini yuvaya vermek zorunda kalabilir.
Ah almaktansa hayatiniza temiz bi yon cizebilirsiniz bence. Bir muddet zorlansaniz da hayat hep kotu gitmiyor. Belki bigun karsiniza temiz bir adam da cokar cocuklariniza ve size zarar vermeyecek. Belki cikmaz da nasip ama su an boslugunuzu bence yanlis adamla dolduruyorsunuz. Birine tutarak ayaga kalkarsaniz o cekildiginde yine dusersiniz. Kendiniz kalkarsaniz daha guclu olursunuz. Allah kolaylk versn
Albela kafnda sorun mu var seninSana birsey soyleyeyim mi
Bir kadin kendini vezirde eder rezilde
Ya madem ayakta duramiyorsun
sosyal yardimlasmaya git
calmadigin kapi kalmasin
oturdugun yerden demekle bunlar olur mu ?
Adami postalasin mi onu soruyormus
bak bayan postalayavak insan zaten postalardi madem aklimiza fikrimize ihtiyacin yok var bildigin gibi yap
sen8n icin soyluyoruzsen oturdugun yerde sayarsan o cocuklar buyur yarin oburgun yuzune bakmaz
Valla arkadaşım tabiki de kocamı suçlardım önce...cunku bi tanesi kimbilir hangi travmalar sonucu belki de caresizlikten oraya duşmüş kafası yerinde olmayan bir kadın, digeri ise uckurunun ve kendi zevkinin derdine pavyona takılan kocam...
Kocam hem beni hem de o kadini boşanacagim diye kandirdigi icin kocami suclar, kadina ise acırdım sadece...
Ama böyle düsünememen cok normal.. türkiyede zaten kadının en büyük düsmani yine kadındir..bence bakış açını degistir...
Cocuklarimi orda birakcam istemiyorum bakmiyorum diye birsey dedigimi hatirlaniyorum ben kime sinirlendiysen git ona kukreSana birsey soyleyeyim mi
Bir kadin kendini vezirde eder rezilde
Ya madem ayakta duramiyorsun
sosyal yardimlasmaya git
calmadigin kapi kalmasin
oturdugun yerden demekle bunlar olur mu ?
Adami postalasin mi onu soruyormus
bak bayan postalayavak insan zaten postalardi madem aklimiza fikrimize ihtiyacin yok var bildigin gibi yap
sen8n icin soyluyoruzsen oturdugun yerde sayarsan o cocuklar buyur yarin oburgun yuzune bakmaz
O kadin caresiz de ben degil miyimIki tarafta esit sucludur
erkek kafasina evli bir adam oldugumu sokamayip barlardan ava cikyigi icin
kadininda bunu hala bilip caresizlik adi altinda buna musade gosterdigi icin .
Benim cocugim yok
ama oldukca sorunlu bir ailede buyudum ve yurtta kaldim
bayan diyor ya gidip goruyorum gormekle yasamak arasinda nica fark var
evet anne degilim belki
fiziki olarak bir can tasimamskla birlikte karnimda bir can dunyaya getirmemis olabilitim .
ama anslik olgusu kalbime beynime fikrime yerlesmis durumda
ne diyim allah hidayet versin
Kafamda srnin kalbinde sorun varAlbela kafnda sorun mu var senin
Bir yazdiklarini sakin kafayla oku iyi gecelerBenim
Kafamda srnin kalbinde sorun var
allah yolunu acik etsin
iyi geceler
O kadin caresiz de ben degil miyim[/QUOTE
Sen bunlari bilip
onun bor evi cocuklari oldugunu bilip hala gorusuyor ve yasiyorsan caresiz degilsin
Yarin obur gun ne olacagin belli mi sanada allah bir dert verir o zaman gorursun caresizligi cikmazligiIki tarafta esit sucludur
erkek kafasina evli bir adam oldugumu sokamayip barlardan ava cikyigi icin
kadininda bunu hala bilip caresizlik adi altinda buna musade gosterdigi icin .
Benim cocugim yok
ama oldukca sorunlu bir ailede buyudum ve yurtta kaldim
bayan diyor ya gidip goruyorum gormekle yasamak arasinda nica fark var
evet anne degilim belki
fiziki olarak bir can tasimamskla birlikte karnimda bir can dunyaya getirmemis olabilitim .
ama anslik olgusu kalbime beynime fikrime yerlesmis durumda
ne diyim allah hidayet versin
Sen karsinda el bebek gul bebek buyumus birimi var saniyorsub ?Yarin obur gun ne olacagin belli mi sanada allah bir dert verir o zaman gorursun caresizligi cikmazligi
Aminn saolun tesekkur ederim ben biraz destek dertlesmek isterken akil almak isterken insanlar ters cvp vermekten baska birsey yapmiyor cocuklarim icin dusunduklerimi yapacagim zaten yapmam gerek ben onlarin annesiyim bu benim boynumun borcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?