8 - 7 - 5 mişÇocuklarınızın yaşlarını söyler misiniz. Ona göre yorum yapıcam.
8-7-5Çocuklarınızın yaşlarını söyler misiniz. Ona göre yorum yapıcam.
Namusunu satmaya çalışan adamdan boşan karakter sahibi her kadın gibi çalış alnının teriyleInsan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu
adam boşanıp gelse seninle evlense bile bugün namuslu karısını senin için terk eden yarın pavyonda çalışmış karısını haydi haydi terk eder boşa bekleme yaniYok bosanacakta gelecekte yasicaz..... zaten umudum yoktu ama burda sizinle paylasmak istedim konusacak kimsem bile yokyaaa
Amacın gerçekten çocuklarınla yeni bi hayat kurmaksaYa bu basindayken calisamam birakmiyor cunku bunu burda size soyledim akil aldim ona gore birakip isime gucume bakcam hayatimi kurcamm anladiniz mi
Bak bayan benim oz annem cocuklarimin babasiyla iliski yasadi oz babamda bana sarkintilik etti ben bu yasadiklarimdan sonra o cocuklara nasil bir gelecek vadedip psikolojik yonden onlari nasil iyiye yonlebdirebilirdim once benim kendimi duzeltmem lazim sonra cocuklarimi almam lazim[/QUOTE][QUOdevya_35, post: 43608143, member: 717544"]Bana bir kadinin gunahina girdin diyemezsin icerigi bilmiyorsun. Haksizim evet beni pohpohlayin demiyorum biri sana cok umut verip sonra tekmeyi vurdu mu bunu yasamak istemiyorum neden benimle beraber cocuklarim da zarar gorsun
sen de kendince haklısın, ama yorum yapanlar da haklı, eşinden ayrılmanı, çocuklarını mecbur kalıp yuvaya bırakmanı bir yere kadar anlarım ama evli adamla birlikte olup boşanmasını beklemeni anlayamam, kabul de edemem bunun bahanesi olamaz. Yol yakınken dön, adam yuvasıyla kalsın.yaşın daha çok genç çıkar karşına sana uygun birisi elbet.Sende kendine doğru düzgün bi iş bul namusunla çalış.Seni yargılamak haddimize değil,asla kınamam da bilirim ki kınadığım şey başıma gelmeden ölmem.Allah yardımcın olsunInsan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu
ben de yuvaya vermeyi doğru bulanlardanım.
bazı arkadaşlar çok ütopik yorumlar yapmışlar.
İstanbulda yaşadığınızı tahmin ediyorum. Muhtemelen yaptığınız işi değiştirdikten sonra da asgari ücret kazanabilecek bir işiniz olacak.
Nasıl iş bulup 3 çocuğa bakacak, kira ödeyecek, okul masraflarını karşılayacaksınız.
Çocuklarınızı sık sık ziyaret edin ve yaşları müsait olduğundan dolayı neden böyle bir karar verdiğinizi onlara sık sık söyleyin, onları sevdiğinizi ve bir düzen oturtmaya çalıştığınızı söyleyin.
birlikte olduğunuz adam evli, boşanma kağıtlarını gördüyseniz belki evliliklerini sonlandırmış bir çift ve sadece boşanma formalitelerini bekliyorlardır denebilir. Ancak çok çok düşük ihtimal. Muhtemelen sizi ve kendi eşini aynı anda kandıran bir adam var. Bu adama güvenilmez. Bir şekilde yollarınızı ayırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?