cok mutsuzum:((

ne yapmaliyim

• yardim

OY: 4 57,1%
  • destek

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
kafanı topla cocuklarını hemen al adam gibi bi iş bul o adamdan da tamamen kurtul.. gerekirse semtini değiştir.. temizliğe git bişey yap namusunla para kazanıp cocuklarını büyüt... yada ailen varsa onlara sıgın

Ben çocuklarını yuvaya vermeni çok doğru buldum. Şuan bir düzenin yok. Yuvalarda öyle işkence yeri değil epey düzelme var ( daha çok düzelmesi lazım o ayrı). Senin şimdi düşünmen gereken ben kendime ve çocuklarıma nasıl bir düzen kurarım olmalı. Yaşın çok genç ve çok kötü şeyler yaşamışsın, bundan sonrası farklı olabilir bu senin elinde. Kaymakamlığa, sosyal hizmetlere, belediyeye aklına neresi geliyorsa başvur yardım iste, iş iste. Yardımcı olacak bir yer bulursun elbet. Zaten hayatını karartan bir adam olmuş, başka bir adamdan medet umma. Sen düzenini kur o adamda dediği gibi boşanırsa gelsin senin düzenine katılsın. Ama hayatındaki belirleyici faktör sen ol, çocukların hariç kimseyi koyma hayatının merkezine.
Arkadaşlar konu fake olabilir ama olmayabilirde. Belki yapacağımız olumlu yorumlarla arkadaşa güç vererek o 3 masum yavrunun hayatının düzelmesine katkımız olacak. Ben bu olasılık %1 bile olsa peşinden gitme taraftarıyım. Sevgiler

Insan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu
Namusunu satmaya çalışan adamdan boşan karakter sahibi her kadın gibi çalış alnının teriyle
Gece aleminden tanıştığım evli aşığıma kaçtım ama beni kınamayın ne demek
Merdiven silip çocuğuna bakan ne cefakar ne eli öpülesi anneler var, sen kendini anne mi sanıyorsun doğurup atmayla anne olunmuyo

Yok bosanacakta gelecekte yasicaz..... zaten umudum yoktu ama burda sizinle paylasmak istedim konusacak kimsem bile yokyaaa
adam boşanıp gelse seninle evlense bile bugün namuslu karısını senin için terk eden yarın pavyonda çalışmış karısını haydi haydi terk eder boşa bekleme yani

bak kardeşim sen bir annesin bak eşin çalışmayıp seni çalıştırıyormuştu.Şimdi al çocuklarını yanına bir işe gir çalış oh mis gibi yaşarsınız kimseye muhtaç olmadan ne kimsenin yuvasını yık nede çocuklarını anneden mahrum et.Biraz kendini toparla aklını başına al o adam da asla boşanmaz senden sıkılınca seni terkedecek sen çocuklarına sarıl ve dimdik hayatta kal yazık o çocuklara da yapma

Ya bu basindayken calisamam birakmiyor cunku bunu burda size soyledim akil aldim ona gore birakip isime gucume bakcam hayatimi kurcamm anladiniz mi
Amacın gerçekten çocuklarınla yeni bi hayat kurmaksa
Git büyük evleri kapı kapı dolan, temizliğe ya da mutfağa eleman lazım mı diye sor
Müştemilat olur veya tek oda olur kalabileceğiniz
Çocuklarınla beraber orada yaşa
Kira ve fatura derdin olmaz
Alnının teriyle kazandığın parayla da geçinirsiniz
Erkeksiz de yaşanabilir ama evlatların olmadan yaşayamamalısın

Bak bayan benim oz annem cocuklarimin babasiyla iliski yasadi oz babamda bana sarkintilik etti ben bu yasadiklarimdan sonra o cocuklara nasil bir gelecek vadedip psikolojik yonden onlari nasil iyiye yonlebdirebilirdim once benim kendimi duzeltmem lazim sonra cocuklarimi almam lazim[/QUOTE]
iyi de kendini düzeltmenin yolu evli adamla aşk yaşamaktan mı geçiyor
yahu Allah şaşırtmasın da benim öyle bi ilişki de iyice psikolojim bozulur kusura bakma çocuklarını zerre düşündüğüne inanmıyorum senin

ben de yuvaya vermeyi doğru bulanlardanım.
bazı arkadaşlar çok ütopik yorumlar yapmışlar.

İstanbulda yaşadığınızı tahmin ediyorum. Muhtemelen yaptığınız işi değiştirdikten sonra da asgari ücret kazanabilecek bir işiniz olacak.
Nasıl iş bulup 3 çocuğa bakacak, kira ödeyecek, okul masraflarını karşılayacaksınız.
Çocuklarınızı sık sık ziyaret edin ve yaşları müsait olduğundan dolayı neden böyle bir karar verdiğinizi onlara sık sık söyleyin, onları sevdiğinizi ve bir düzen oturtmaya çalıştığınızı söyleyin.

birlikte olduğunuz adam evli, boşanma kağıtlarını gördüyseniz belki evliliklerini sonlandırmış bir çift ve sadece boşanma formalitelerini bekliyorlardır denebilir. Ancak çok çok düşük ihtimal. Muhtemelen sizi ve kendi eşini aynı anda kandıran bir adam var. Bu adama güvenilmez. Bir şekilde yollarınızı ayırın.

Insan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu
sen de kendince haklısın, ama yorum yapanlar da haklı, eşinden ayrılmanı, çocuklarını mecbur kalıp yuvaya bırakmanı bir yere kadar anlarım ama evli adamla birlikte olup boşanmasını beklemeni anlayamam, kabul de edemem bunun bahanesi olamaz. Yol yakınken dön, adam yuvasıyla kalsın.yaşın daha çok genç çıkar karşına sana uygun birisi elbet.Sende kendine doğru düzgün bi iş bul namusunla çalış.Seni yargılamak haddimize değil,asla kınamam da bilirim ki kınadığım şey başıma gelmeden ölmem.Allah yardımcın olsun

aynen katılıyorum.
çok zor şeyler yaşamışsınız konu sahibi. Allah yardımcınız olsun. her şey insanlar için bazı arkadaşlar gerçekten çok acımasızca tek bi yerden vurdukça vuruyor. ben sanmıyorum ki bir ana çocuklarını güle oynaya versin yuvaya.

öncelikle sizin biraz kendinize gelmeniz gerek. devlet hastanelerinde psikiyatr bölümleri ücretsiz ise bence bir kaç seans gidebilirsiniz, bu sırada da sevgisinden emin olduğunuz evli sevgilinizden biraz uzaklaşın, düşünün iyice. o da boşanacaksa kendi kararı ile yapsın, sizi araya sokup ta güneh yüklemesin sırtınıza. bol bol ziyaret edin çocuklarınızı, anlatın onlara durumu, annelerinin hep yanlarında olacağını bunun geçici bir durum olduğunu bilsinler. siz de yaşamışsınız yuvada, kolay olmasa gerek yaşadıkları.

eğer adam cidden boşanırsa, emin olursanız herşeyden ve resmi nikah ta kıyarsa siz de bir işe girin, op da çalışsın normal bir hayat kurun kendinize, sonra da yavrularınızı yanınıza alın. Allah beraberinizde olsun.

yahu cocuklarını vermıssın yuvaya daha gencecıksın gır calıs yahu al evlatlarını sarıl onlara kur onlarla hayatını.ne ısın var evlı barklı adamlarla yuvan yıkan kadın olmaya

Evlattan daha büyük aşk mı var yaaa lütfen kendinize gelin, siz yurtta büyümüşünüz o yavrucaklarnda başlarında anneleri varken orda kalmalarına nasıl göz yumuyorsunuz , bi koca hrrzaman bulunabilir ama o çocuklar senin kanından senın canından bu zamana kadar sen bakmışın zaten şimdi karşına bi adam çıktı die , sen aşık olup eğleneceksin die üstelik ewli.bi adamla ikinci bi. Kadınlığı kabul ederken o 3 çocuğun acı çekmelerine nasıl karşılıksız tepkisiz kalabiliyorsunuz. Not: sizi sewen adam 3 çocuğunuzla da.sewer kiiii evliymiş onunda wardr blki çoluğu çocuğu onlarada yazık iyi düşünün ne başkasının yuwasını yıkan kötü bi kadın olun nede annesiz bırakılan o ewlatların kötü annesi olun iyi düşünün derim

Çocukları vermenize birşey diyemeyeceğim ama evli adamla aşk yaşamanıza diyecek çok şeyim var. Neyse demiyim yine de.

Sunu bu sayfadan atin kotu ornek oluyor ne demek evli bir adam yarin o adamin cocuklarinakotu bakmayacagi ne malum arti adamin karisi var bu nasil bir kafadir ya yuva yikanin yuvasi olmaz millet bir yerlerini derdinden cocuklarini bile ikinci plana atiyor yazik ilahi adalet var

Yahu nasil kalp tasiyorsun sen boyle coxuklarini yurda birakmisin kendin adam pesinde kosuyorsun bi ise girip calisim mis gibi bakicana evlatlarina srenin yaptina bak Allah akil fikir versin

Sen ve çocuklarının yaşadığı hayat gerçekten çok zor ve üzücü. Kesinlikle evli bir adamla birlikte olmanı tasvip etmiyorum ama İstanbul gibi kurtlar sofrasının olduğu ve dul damgası yemiş bir kadının üç çocuğu ile birlikte yaşamını idame ettirmesi çok zor. Kendine yeni bir düzen kur. Gerekirse evlere temizliği git. Bir çevre edin. Kendini bu bataklıktan kurtar. Ne gerek var daha genceciksin. Artık kendine ve çocuklarına yetebildiğini anlayabildin vakit çocuklarını yanına alırsın. Sen güçlü olmalısın. Annesin sen, senin sıcaklığını isteyen, geceyi senin koynunda geçirmek isteyen üç küçük miniğin var. Onlar için herşeye değer. Boşver o adamı. O adam olsa önce kendi ailesine sahip çıkardı. Kendi evlatlarının başında dururdu. İnanma herkese. dediğim gibi aç kurtlar çok olur etrafında. Seni asla kınamıyorum. İnsanoğlu kınadığını yaşamadan ölmez ama bu hayattan kurtarman lazım kendini. Yap bunu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…