cok mutsuzum:((

ne yapmaliyim

• yardim

OY: 4 57,1%
  • destek

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Gayet ciddiyim bu yazdıklarımı hangi avukata sorsanız aynı cevabı alırsınız.hatta bulunduğunuz yerdeki aile mahkemesi kalemini arayıp ocak ayında duruşmaları olup olmadığını sorun.ocak ayında sadece istisnai olarak ceza davalarının duruşmaları olur.anlaşmalı boşanma iki aydan kısa sürer,çekişmeli boşanma da çook çok uzun sürer.

Peki birsey sorcam davakarinin ne zaman olup olmadigini nerden ogrenebilirim

Peki birsey sorcam davakarinin ne zaman olup olmadigini nerden ogrenebilirim

Madem güveniyor bu adam kendine ve boşanma davası açıldı diyor açsın senin gözünün önünde e-devletten göstersin.e-devlette hakkınızda açılmış dava,duruşma günü,icra takibi var mı öğrenebiliyorsunuz?
Hangi mahkemede açıldığını bilseniz bile o mahkeme kalemi davanın tarafı olmadığınız için size bilgiyi vermeyecektir.legal olarak vermemeleri gerekir.el altından kimlik bilgileriyle verebilirler belki.

Anladim dedigin gibi e devletten gostersin

Anladigim kadariyla çocukluğundan beri çok zor zamanlar gecirmissin Allah YARDIMCIN olsun...Keşke ne olursa olsun evlatlarini yuvaya vermeseydin onlarin hayattaki en büyük ihtiyaci anneleri sorsan onlara sefaletin içinde seninle yasamayi tercih ederler.sen kadinsin en önemlisi annesin sozkonusi uç evladinsa daglarin delicek gücün olmasi lazim acta kalsan evlatlarinla kal...su evli sözde boşanacak dostuna sira gelince kusura bakmada gerçekten sen o kadar safmisin?bir düşün hangi adam pavyondan tanidigi bir kadin için karisini bosar?diyelimki gerçekten oldu da bosandi çocuklarına babalik sana kocalik falanmi yapicagini saniyorsun?amaci seni kullanmak görmüyor musun?az biraz düşün lütfen!kendini toparla düzenini kur evlatlarini yanina al düzgün bir hayat kurmaya calis.Sen ne kadar düzgün olmaya calisirsan Allah sana o kadar yardimci olacaktır. zaten bir beladan kurtulmussun başka bir belali adama ömrünü harcama HAYATİNİ COCUKLARİNA ADA!..en onemliside evlatlarinin ileride grur duyacagi bir anne ol...duymaya ihtiyacin olduğunu düşündüğüm herşeyi yazdim inşallah bir yerden baslayip doğru adimlar atarsin...

Adamdan ayrılın
Gece aleminden elinizi eteğinizi çekin
Doğru düzgün bir iş bulun namusunuzla çalışabileceğini
Sonra da çocukları yuvadan alın
Yapılacaklar bunlar
Yazık o 3 çiçeğe

Bakin zor zamanlar yasamissiniz kötū günlerde belki daha fazlasi ama ben sizi mantikli bulmuyorum sorunlusunuz beyin ve ruhen ....eger siz yuvada bügüdügünüz halde evlatlarinizi veriyorsaniz Allah akil fikir versin ...yazik degilmi o evli adamin karasina yuva üstune yuvami olur anlAmiyorum kac yillik karisini Aldatan adamlara nasil güvenirsiniz siz iki gunluk gecici bir hevessiniz belki de onun icin yad a degisik bir fantazisiniz ama bilinki fazla sürmez bu fantazi sizdende sikilacak bu kez daha drgisik fantazilere yônelecek Allah sizin gibi analari Kahretsin bide diyorsun yardim edin evet iyimi yapiyorsun diyelim Al o kadinin ahini al bakalim sonun ne olacak onuda yaz ama keyiflenelim biraz komik ve daha fazlasisin :)

Insan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu

Siz kendi namusunuzu kendiniz satmışsınız zaten..
Evli bir adama giderek..
Dilerim sizin çocuklarınız da sizin gibi olmaz...

Ohhh ağzına sağlık helal olsun ne dusunduysem söylemişsiniz!
Ilave;
Yazıklar olsun Vijdanin varsa yakani bırakmasın. ...Senin gibi kadınlar beynen bedenen zihnen kullanılmaya layık!

Buarada arka sayfalarda zavallaı savunmalarını okudum sımdı
adam evlı oldugu ıcın cocuklarını vermıssın
yok her gun goruyorum yok efendım uyumuyorum ay bogazımdan gecmıyor yalannn
erkek olsunda buldugun ılk seye atlamıssın kusura bak olurmu ?

sen nasıl bi insansın ya o merhametli dediğin adamın karısı ve çocuklarını düşünmüyorsun belli ama ya kendi yavruların yazık günah değilmi onlara??senin gbler yüzünden kaç yuva dağılıyo okuyoruz buralarda rabbim senin gblerden korusun herkezi kimsenin karşısına çıkarmasın senide allah ıslah etsin ne diyim

yol gösterin diyorsunya göstereyim bakalım uygulayabilecekmsn yoksa başkasının parasını yemek daha kolay gelip bekleyecekmsn? git bi iş bul kendine bi ev tut ve yavrularını al yuvadan bakamazsan devlet yardım ediyo git ona başvur doğru olanıda budur..

Her cümle ayrı şok etkisi doğuruyor..
Kocan şiddet uyguluyor olabilir ama boşanman lazım
Bunun karşılığı 3 çocuğundan utanmadan kendin de evliyken, bir başka evli adama kaçman asla olamaz
Yapmışsın yetmemiş adamın da boşanmasını diliyorsun, bence seni oyalıyo
Hepsini geçtim kocana da aşığına da sana da tükürür geçerim ama sen ne biçim bi annesin ya
Kibar yazayım dedim ama yok buraya kadarmış sıkamıyorum dişimi konu çocuklar olunca
Aklın fikrin erkek olsun yeter demek ki nasıl 3 tane yavrunu yuvaya verirsin, sende yuvada büyümüşsün bi de
Sabah sabah konuya bak
Hayvanlar bile daha düzgün annelik yapıyor

konu gerçekse diye belirtmek isterim ;

öncelikle, ne yaşamış olursan ol ne travma geçirirsen geçir anneliğine zarar geleceğini sanmıyorum ben..
aksine çocuklarına daha sağlam bağlarla tutunmalıydın..

yani "ben travma yaşadım ondan böyleyim" mantıklı bi açıklama değil bana göre.
ya da "geçmişte travma yaşadım ooo çocuğu atayım yurda" cümlesinin elle tutulur tarafı yok..

kaldı ki senin gibi bi kadın tarafından büyütülmelerindense yurtta büyümeleri kendileri için daha hayırlı olur eminim ki..

ikincisi de, adam seni EVET OYALIYO! ve sen de bunu bal gibi biliyosun..

baya uzun süre o alemlerde çalışmışsın belli ki, hep düzenli bi aileye özenmişsin ve evde oturup o herifin parasını yiyecek olma düşüncesi bu yüzden ağır basmış sende. ağır basmış ki atmışsın çocuklarını bile bi köşeye..

Rabbim seni ıslah etsin.. o masum üç küçük sabiye de merhamet etsin, senin elinden kurtarsın bi an önce...
onların sınavları da senmişsin demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…