- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Gayet ciddiyim bu yazdıklarımı hangi avukata sorsanız aynı cevabı alırsınız.hatta bulunduğunuz yerdeki aile mahkemesi kalemini arayıp ocak ayında duruşmaları olup olmadığını sorun.ocak ayında sadece istisnai olarak ceza davalarının duruşmaları olur.anlaşmalı boşanma iki aydan kısa sürer,çekişmeli boşanma da çook çok uzun sürer.Ciddi misin????
Peki birsey sorcam davakarinin ne zaman olup olmadigini nerden ogrenebilirimGayet ciddiyim bu yazdıklarımı hangi avukata sorsanız aynı cevabı alırsınız.hatta bulunduğunuz yerdeki aile mahkemesi kalemini arayıp ocak ayında duruşmaları olup olmadığını sorun.ocak ayında sadece ceza davalarının duruşmaları olur.anlaşmalı boşanma iki aydan kısa sürer,çekişmeli boşanma da çook çok uzun sürer.
Peki birsey sorcam davakarinin ne zaman olup olmadigini nerden ogrenebilirim
Anladim dedigin gibi e devletten gostersinMadem güveniyor bu adam kendine ve boşanma davası açıldı diyor açsın senin gözünün önünde e-devletten göstersin.e-devlette hakkınızda açılmış dava,duruşma günü,icra takibi var mı öğrenebiliyorsunuz?
Hangi mahkemede açıldığını bilseniz bile o mahkeme kalemi davanın tarafı olmadığınız için size bilgiyi vermeyecektir.legal olarak vermemeleri gerekir.el altından kimlik bilgileriyle verebilirler belki.
Insan evladi icin herseye katlanir ama namusunu satmaya calisan adama katlanamaz kinama ben uckur pesine dusmus olsaydim bunu yapmazdim benimle beraber surukkeneceklerine orda kalsinlar daha iyi biraz edepli konus olur mu
Ohhh ağzına sağlık helal olsun ne dusunduysem söylemişsiniz!Sırf sanaa yorum yazmak icin şifreli giris yaptim.. sende vicdan merhamet annelik duygusu olsa evlatlarini birakip uckur pesine düşmezsin.. sen yuvada buyudun onlarda yuvada buyusun demii!!! O adam bosanirr senide alir kari yapar kendine bekleee!!! Allah evlatlarini hayirli temiz insanlarla karşılaştirsin.. burda eşinden her pisligi gorupte boşanmayan (sirf evlatlari icin) bosansa bile dim dik durup evlatlariba sahip cikan analari okudum gordum.. onlar anaysa sen nesin?!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?