- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- 63
Iki tarafta esit sucludur
erkek kafasina evli bir adam oldugumu sokamayip barlardan ava cikyigi icin
kadininda bunu hala bilip caresizlik adi altinda buna musade gosterdigi icin .
Benim cocugim yok
ama oldukca sorunlu bir ailede buyudum ve yurtta kaldim
bayan diyor ya gidip goruyorum gormekle yasamak arasinda nica fark var
evet anne degilim belki
fiziki olarak bir can tasimamskla birlikte karnimda bir can dunyaya getirmemis olabilitim .
ama anslik olgusu kalbime beynime fikrime yerlesmis durumda
ne diyim allah hidayet versin
Benim esim caresiz yardima ihtiyaci olan kadinlara goz dikmezHerhalde bu adam senin kocan bu kadar kadini savunduguna gore caresiz olup olmadigimi bilemezsin cok bilmis yasamismis siddet gormusmus bunu yasasaydin anlardin biraz yeter yorum yapma beynimi sulandirdin yeterrrr
Atlatacagim ben cocuklarima cocuklarimda bana destek olacak birbirimize sarilip kit kanaatta olsa yapacagimVe cok da korkmayin. Terk eden babamin cok iyi maasi vardi. Annem onun 10 da biriyle bakti bize. Bigun tavuk yiyorum hic unutmam. Cok da severm. Tam agzma goturecekken annem bu son tavugumuz olabilir durumumuz artik kotu demisti babam gittigi icin. O an yutkundum gozlerm dolmustu elimdeki tavugu opesim gelmisti. Sonra annem ise girdi. Cok cok az bi maasla. Inanir misiniz Allah oyle bi bereket verdi ki evimizden tavuk eksik olmadi. Hatta simdi ben hala kendime yapar yerm cunku annemle kardesim bikti tavuk yemekten :))
Insallah siz de atlatirsiniz bugunleri. Zor oluyor ama oluyor.
Iki taraf da eşit derecede suçlu olamaz...çunku iki tarafın bu suçu işlerken şartları eşit değildir...
Yarin dava gorulmus bosandilar derse sasmayinAdam iki aya boşanacak demiştiniz ya ben iki ayda sonuçlanan boşanma davası görmedim.Anlaşmalı boşanma iki aydan da kısa sürer o ayrı.taraflar anlaşır giderler birlikte,yada ayrı davayı açarlar boşanma protokolünü imzalarlar ve çok yakın süreye duruşma günü verilir.duruşmada hazır olurlar hakim sorar şartlarda şunlarda anlaştınız mı?hakim önünde boşanma iradelerini ortaya koyarlar bitti evlilik.karar yazılır temyizden feragat edilir ya da süre geçer kesinleşir dava.sizin anlattığınız olayda anlaşmalı boşanma göremedim ben.
İki ay sonra ocak ayı oluyor yani .ocak ayı ise mahkemelerin devir işlemleri nedeniyle duruşma yapmadıkları sadece geçen yıldan devreden dosyaların işlemleri ile uğraştıkları aydır.bilin istedim:)
Iyi o zaman kocam beni aldatsin
ama kadin madur kizmak olmaz
Rabbim ne ginlere kaldik
Ciddi misin????Adam iki aya boşanacak demiştiniz ya ben iki ayda sonuçlanan boşanma davası görmedim.Anlaşmalı boşanma iki aydan da kısa sürer o ayrı.taraflar anlaşır giderler birlikte,yada ayrı davayı açarlar boşanma protokolünü imzalarlar ve çok yakın süreye duruşma günü verilir.duruşmada hazır olurlar hakim sorar şartlarda şunlarda anlaştınız mı?hakim önünde boşanma iradelerini ortaya koyarlar bitti evlilik.karar yazılır temyizden feragat edilir ya da süre geçer kesinleşir dava.sizin anlattığınız olayda anlaşmalı boşanma göremedim ben.
İki ay sonra ocak ayı oluyor yani .ocak ayı ise mahkemelerin devir işlemleri nedeniyle duruşma yapmadıkları sadece geçen yıldan devreden dosyaların işlemleri ile uğraştıkları aydır.bilin istedim:)
Senin yaptigin elestiri degil ofkeYarin dava gorulmus bosandilar derse sasmayin
bu arada konu sahibi sen mantigini konusturan ghrkese cemkiriyorsun
getcekler bunlar
ortada kimse sana cikipta hakaret etmiyor
Elestiriye acik ol
Buyuk konusmaBenim esim caresiz yardima ihtiyaci olan kadinlara goz dikmez
senin ki bildigin skbaba cesedini yiyecek olmeni bekliyir haberin yok
Mayi yaratan kndinsinSenin yaptigin elestiri degil ofke
Iyi o zaman kocam beni aldatsin
ama kadin madur kizmak olmaz
Rabbim ne ginlere kaldik
Aldatir kimseye guvenmiyorum allahtan baska ams mazluma eli deymez sen canini sıkmaBuyuk konusma
Hangisine ates puskurdum yalanci pislik yeter beee gerizekaliTartis
Mayi yaratan kndinsin
sana kim is bul calus dese ates puskuruyorsun
Banane kizim senin kicandan ne canimi sikcam sen canini sıkAldatir kimseye guvenmiyorum allahtan baska ams mazluma eli deymez sen canini sıkma
Benim uslubum buTamamen suçsuz demedim...ayni derecede suçlu olamazlar dedim...bence iyi oku sonra yorum yap...ayni derecede suçlu olmaları icin aynı sartlar altinda suç islemeleri lazım...
Ha ayrica bence senin başka bi sorunun var...buraya insanlara saldirmaya gelmissin..gerginsin..insanlar buraya baska insanlara yardım icin ve kafa rahatlatmak icin yaziyorlar...başka insanlar üzerinden stres atmak icin degil...
Kizim ben is bulmaya nerde yok yazmisim kopyala yaz buraya cabukBenim uslubum bu
karsimda mantiktan uzak birinle saygi icerisinde tartstrmitrlar bile
bn sunu anladim
is bul yok sunu tap yok
ne yapacak bu kadin ?
Ben sana daha birsey demiyorum senide icindeki niyetide allah biliyorHangisine ates puskurdum yalanci pislik yeter beee gerizekali
Sen bir psikologa git ofke konturolunu duzelttir byyyBen sana daha birsey demiyorum senide icindeki niyetide allah biliyor
Niyetin neyse o ciksin karsina
Cocuklarinida ele gune muhtac etmesin yeter
hadi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?