cok mutsuzum:((

ne yapmaliyim

• yardim

OY: 4 57,1%
  • destek

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7

Iki taraf da eşit derecede suçlu olamaz...çunku iki tarafın bu suçu işlerken şartları eşit değildir...

Adam iki aya boşanacak demiştiniz ya ben iki ayda sonuçlanan boşanma davası görmedim.Anlaşmalı boşanma iki aydan da kısa sürer o ayrı.taraflar anlaşır giderler birlikte,yada ayrı davayı açarlar boşanma protokolünü imzalarlar ve çok yakın süreye duruşma günü verilir.duruşmada hazır olurlar hakim sorar şartlarda şunlarda anlaştınız mı?hakim önünde boşanma iradelerini ortaya koyarlar bitti evlilik.karar yazılır temyizden feragat edilir ya da süre geçer kesinleşir dava.sizin anlattığınız olayda anlaşmalı boşanma göremedim ben.
İki ay sonra ocak ayı oluyor yani .ocak ayı ise mahkemelerin devir işlemleri nedeniyle duruşma yapmadıkları sadece geçen yıldan devreden dosyaların işlemleri ile uğraştıkları aydır.bilin istedim:)

Herhalde bu adam senin kocan bu kadar kadini savunduguna gore caresiz olup olmadigimi bilemezsin cok bilmis yasamismis siddet gormusmus bunu yasasaydin anlardin biraz yeter yorum yapma beynimi sulandirdin yeterrrr
Benim esim caresiz yardima ihtiyaci olan kadinlara goz dikmez
senin ki bildigin skbaba cesedini yiyecek olmeni bekliyir haberin yok

Atlatacagim ben cocuklarima cocuklarimda bana destek olacak birbirimize sarilip kit kanaatta olsa yapacagim

Düzgün bir işte çalışıp, tek göz bir oda tutup, çocuklarınızla beraber 4 kişilik bir hayat kurmak çok mu zordu?
Önce evlatlarınızın, sonra diğer kadının ve onun evlatlarının günahına girmişsiniz o 'aşık' dediğiniz adamla birlikte!
Allah ıslah etsin sizi...

Abella bak sakin konus sen benim neyimsin ki bu kadar assaliyici konusuyorsun yorum yapma istemiyorum lutfen bak isine

Yarin dava gorulmus bosandilar derse sasmayin
bu arada konu sahibi sen mantigini konusturan ghrkese cemkiriyorsun
getcekler bunlar
ortada kimse sana cikipta hakaret etmiyor
Elestiriye acik ol

Iyi o zaman kocam beni aldatsin
ama kadin madur kizmak olmaz

Rabbim ne ginlere kaldik
Ciddi misin????

Iyi o zaman kocam beni aldatsin
ama kadin madur kizmak olmaz

Rabbim ne ginlere kaldik

Tamamen suçsuz demedim...ayni derecede suçlu olamazlar dedim...bence iyi oku sonra yorum yap...ayni derecede suçlu olmaları icin aynı sartlar altinda suç islemeleri lazım...

Ha ayrica bence senin başka bi sorunun var...buraya insanlara saldirmaya gelmissin..gerginsin..insanlar buraya baska insanlara yardım icin ve kafa rahatlatmak icin yaziyorlar...başka insanlar üzerinden stres atmak icin degil...

Benim uslubum bu
karsimda mantiktan uzak birinle saygi icerisinde tartstrmitrlar bile
bn sunu anladim
is bul yok sunu tap yok
ne yapacak bu kadin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…