Çok mutsuzum :-(

Memur22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
49
1
1
Biliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem

Ilkini gercekten seviyor olsaydin ikincisi olmazdi. Madem tehdit ediyordu gideydin bi karakola sikayet etmeye.. Nisanlinla konussaydin boyle boyle biri var beni tehdit ediyor diye? Eminim anlayisli olup elinden geleni yapardi. Ve o kisinin soyledigi seylere katiyen inanmazdi.. Bile bile camura batmissin ne yazikki.

Bence her ikisinden de ayril.

O kişi polis zaten.dedim şikayet edicem diye ama bn bi yolunu bulurum sana olan olur dedi.şuan görüşmüyoruz ztn.ama aklımdan bian bile çıkmıyo.

O kişi polis zaten.dedim şikayet edicem diye ama bn bi yolunu bulurum sana olan olur dedi.şuan görüşmüyoruz ztn.ama aklımdan bian bile çıkmıyo.

Sevgilinle tanismadan once olsaydi bu olay, o zaman tamam sevgiline soylemek zorunda degilsin derdim. Gecmisin kimseyi ilgilendirmez. Ama sen birlikteyken aldatmissin.. Bile bile. Baska bi cozum yolu dusunmeden, denemeden. Bence herseyi goze alarak nisanlina soylemelisin. Ona buyuk bi haksizlik bu. Yoksada zaten vicdanin rahat birakmaz sanirim..

Çok üzüldüm vah vah.. Napsak ki? Kıyamam ya nasıl da mahçup nasıl da kederli.

Hep de tehdit eden polis olur, polisin de başka işi gücü yoktu bi polis böyle bişeyle riske atmaz ki mesleğini. Değiştirin şu senaryoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…