Ama simdi de asiksin. Hem nisanli hem baskasina asik. Burdan nasil gorunuyo biliyo musun sen? Sana degil nisanlina aciyorum. Allah im bana hep hödükler denk geliyo boylelerine adam gibi adam.Bn güvendiğim için değil mecburiyetten yaşadım...ilk ilişkimide bu adamla yaşamıştım o zamanda aynı bu sekilde zor kullanarak yapmıştı bunı
Son kelime gerçekten öyle görünüyorOvvvvv sikendal
Kadının halinden kadın anlar demiştim ama kimse anlamadıHangi devirde yasiyoruz namusunu kaybedecek kadar bu ulke geride mi polis olsun yada olmasin insan olmadiktan sonra herkesten zarar gelir ama burda ben hatayi o poliste bile bulmuyprum hata tamameb senin once taviz veriyosun sonra da asik oluyosun bi yandan da seni seven biriyle nisan donemine giriyosun kusura bakma da sen biraz cinselligi sevmissin herhal seyininxpesine dusmussun . Burda bahaneler uydurma o temiz vocuktan da ayril hayatini zehretme cocugunn sonra n3 halt yiyosan ye
Burhan Altıntop tan kalmaSon kelime gerçekten öyle görünüyor
Sen kadınsan ben cinsiyet değiştirmek istiyorumKadının halinden kadın anlar demiştim ama kimse anlamadı
O adamın bni sevmediğini biliyorum zaten öyle bişey söylemedimYaptığın affedilemez bi hata şuan vicdan azabındn ölmek istemen gerekirken sen hala onu düşünmeden yapamıyorum diyosun sen nişanlını sevmiyosun o çocukta seni sevmiyo bence zamanında sen çok peşinde koşmussun o çocuğun evleniyo olman ona koymuş ve son kez seni deneyip egosunu tatmin etmiş geçmişini onla ziyan ettiğin gibi geleceğinide ettmişsin. Bence nişanlına herşeyi anlat madem ölmek istiyosun öldürcekse öldürsün belkde bi mucize olur affeder seni ama okadarıda salaklk olur artık
Kadının halinden kadın anlar demiştim ama kimse anlamadı
Ayrılmak istedim ama ayrılmıyo bırakmıyo peşimi :-( ağlıyo içim gidiyo dayanamıyorum onun göz yaşı döküldükçe bn kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum..işime bile yansıdı bu durumlarım kaç kez uyarı aldm..Eğer sevgilinle devam etmek istemiyorsan adamı neden aldattın .Ayrılsaydın
Ben sadece sevgilime aşığım o kişiye değilAma simdi de asiksin. Hem nisanli hem baskasina asik. Burdan nasil gorunuyo biliyo musun sen? Sana degil nisanlina aciyorum. Allah im bana hep hödükler denk geliyo boylelerine adam gibi adam.
Gerçkten kimse anlamıyoSen kadınsan ben cinsiyet değiştirmek istiyorum
Ben zaten söylediğini ima eden bi cümle kurmadım tahminimi söyledi ki haklı çıktım ama benim anladığım kadarıylada sen hala onu seviyosun başkasını severken üzülmesin diye başkasıyla evlenme er yada geç sonunda bu ortaya çıkar ve evliyken böyle bişey açığa çıltığında çok daha zor durumda kalırsın bence iyi düşün iyi karar ver daha çok hata yapma bi kere aldattın artık nişanlın öğrenicek diye evliliğin boyunca huzursuz ve mutsuz olcaksın kendinede yapma nişanlınada yapmaO adamın bni sevmediğini biliyorum zaten öyle bişey söylemedim
Hoslaniyorum yanina gitmeden yapamiyorum diyosun ne farkettiBen sadece sevgilime aşığım o kişiye değil
En iyisi bi şekilde ayrılmak en azından bni iyi bilir..ama ya elinden bi kaza çıkarsa gerçekten bundan korkuyorumBen zaten söylediğini ima eden bi cümle kurmadım tahminimi söyledi ki haklı çıktım ama benim anladığım kadarıylada sen hala onu seviyosun başkasını severken üzülmesin diye başkasıyla evlenme er yada geç sonunda bu ortaya çıkar ve evliyken böyle bişey açığa çıltığında çok daha zor durumda kalırsın bence iyi düşün iyi karar ver daha çok hata yapma bi kere aldattın artık nişanlın öğrenicek diye evliliğin boyunca huzursuz ve mutsuz olcaksın kendinede yapma nişanlınada yapma
Çok kötü bi durumdayım :-(Hoslaniyorum yanina gitmeden yapamiyorum diyosun ne farketti
Ne şiş yansın ne kebab seninkideAyrılmak istedim ama ayrılmıyo bırakmıyo peşimi :-( ağlıyo içim gidiyo dayanamıyorum onun göz yaşı döküldükçe bn kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum..işime bile yansıdı bu durumlarım kaç kez uyarı aldm..
Bilmiyorum :-/ galiba kendimi öldürücem en sonundaNe şiş yansın ne kebab seninkide
Ne zamana kadar böyle devam edeceksin
Bn güvendiğim için değil mecburiyetten yaşadım...ilk ilişkimide bu adamla yaşamıştım o zamanda aynı bu sekilde zor kullanarak yapmıştı bunı
Bu işi hiç bişey temizlemez hatta daha da kötüye gider sana nacizane tavsiyem sevgilinden ayrıl kimseninde günahına girme o diğer adama da izini kaybettir bir dahada görüşme yeni bir yol çiz en mantıklısı bu eğer işin üstüne gitmeye devam edersen başın yanar benden söylemesi iki defteride kapat gitsinBiliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem
Ozaman ayrılmaktaki gerçek sebebini söyleme nişan döneminde çok fazla sorun çıkar ailesnden yada kendinden bi şekilde sorun çıkar ailesi soğur senden oda soğur ayrılırsınEn iyisi bi şekilde ayrılmak en azından bni iyi bilir..ama ya elinden bi kaza çıkarsa gerçekten bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?