Çok mutsuzum :-(

bıraksaydınız anlatsın o kişilikteki biri sanıyor musunuz bundan sonra sizi rahat bırakacak nişanlansanda önünde duracak bu tehtid geçmişinle değil bu sefer daha ciddi olarak tehdit edecek.Nişanlanacağınız kişiden ayrılın en azından öğrenip daha kötü olmasın.Sevgilim saf demişsiniz de emin ol öyle değildir ...Bu durumda saf yerine sizi koyan diğer kişi ...Daha fazlasıyla tehdit eder gelecekte ...

iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..

ne yardan gecebilirim ne serden diyorsun he..

Başına gelince görürsün canım sen genede pek güvenme polislere bnm yaptıgım hatayı yapma
Niye gelsin kizin basina allah allah kendiniz yapiyosunuz hatayi , yargilayan olursada "basina gelsin de gor!". Gelmez basina falan yorma guzel kafani.Polisleri kotulemeye hakkin yok senin kendi dusen aglamaz.

Oha zorla birlikte olduğun herife aşık mı oldun şimdi sen? Hiç mi miden bulanmadı ya, için nasıl aldı bir de hoşlanıyorum diyor ya pes! Stockholm sendromu mu nedir? Ama o kaçıran kişi ile rehine arasında oluyor!
Aldatman hele, oralara hiç girmeyeceğim arkadaşlar yeterince girecektir zaten.
O nişanlıdan derhal ayrıl, ondan sonra da derhal naparsan yap. Ama ayrıl, bu kadarını haketmiyor adamcağız. Bari şu andan itibaren erdemli ol.

Niye gelsin kizin basina allah allah kendiniz yapiyosunuz hatayi , yargilayan olursada "basina gelsin de gor!". Gelmez basina falan yorma guzel kafani.Polisleri kotulemeye hakkin yok senin kendi dusen aglamaz.
Polisleri kötülemiyorum bnmde polis akrabam var sadece güvenme diyorum

Gerçekten yapmalımıyım bunu?

Gerçekten yapmalımıyım bunu?
Kızım şaka mısın sen adamı aldatmışsın ya hu! Şimdi hiç için acımadan adamı kandırmaya devam mı edeceksin?
Ben şu durumda olsam ödüm b.kuma karışırdı ya. Sendeki rahatlığa bak
Ben hem pisliğimin ortaya dökülmesinden korkardım hem de haketmediğim bir hayatı istediğim için kendimi kahrederdim.
sen ne o nişanı hakediyorsun, ne düğünü ne de onunla alakalı olan bir şeyi.
Bari baştan bitir de adam bir de maddi zarara uğramasın. Gitsin hayatını kursun başkasıyla.

Yaptığın affedilemez bi hata şuan vicdan azabındn ölmek istemen gerekirken sen hala onu düşünmeden yapamıyorum diyosun sen nişanlını sevmiyosun o çocukta seni sevmiyo bence zamanında sen çok peşinde koşmussun o çocuğun evleniyo olman ona koymuş ve son kez seni deneyip egosunu tatmin etmiş geçmişini onla ziyan ettiğin gibi geleceğinide ettmişsin. Bence nişanlına herşeyi anlat madem ölmek istiyosun öldürcekse öldürsün belkde bi mucize olur affeder seni ama okadarıda salaklk olur artık

Hangi devirde yasiyoruz namusunu kaybedecek kadar bu ulke geride mi polis olsun yada olmasin insan olmadiktan sonra herkesten zarar gelir ama burda ben hatayi o poliste bile bulmuyprum hata tamameb senin once taviz veriyosun sonra da asik oluyosun bi yandan da seni seven biriyle nisan donemine giriyosun kusura bakma da sen biraz cinselligi sevmissin herhal seyininxpesine dusmussun . Burda bahaneler uydurma o temiz vocuktan da ayril hayatini zehretme cocugunn sonra n3 halt yiyosan ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…