Ufff cahilligin gözü kör olsunNe ben söyleyeyim ne de sen araştırortada 3 kişiyi içeren bir sorun ve bol cinsellik olunca aklıma bu geldi
iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..
Malum olayın 2 değil de 3 kişi beraber yapılması demek; 2 kadın-1 erkek veya 2 erkek 1 kadın gibi çeşitlemelerle gerçekleşmesi gibiUfff cahilligin gözü kör olsun
Başına gelince görürsün canım sen genede pek güvenme polislere bnm yaptıgım hatayı yapmaHep de tehdit eden polis olur, polisin de başka işi gücü yoktubi polis böyle bişeyle riske atmaz ki mesleğini. Değiştirin şu senaryoları
İğrençMalum olayın 2 değil de 3 kişi beraber yapılması demek; 2 kadın-1 erkek veya 2 erkek 1 kadın gibi çeşitlemelerle gerçekleşmesi gibiKonu sahibinin bol atraksiyonlu hayatına yakışır.
İlk ilişkimi gene kemdisiyle yaşamıştım onu kast ediyorGecmisinde ne vardi ki???
Niye gelsin kizin basina allah allah kendiniz yapiyosunuz hatayi , yargilayan olursada "basina gelsin de gor!". Gelmez basina falan yorma guzel kafani.Polisleri kotulemeye hakkin yok senin kendi dusen aglamaz.Başına gelince görürsün canım sen genede pek güvenme polislere bnm yaptıgım hatayı yapma
Polisleri kötülemiyorum bnmde polis akrabam var sadece güvenme diyorumNiye gelsin kizin basina allah allah kendiniz yapiyosunuz hatayi , yargilayan olursada "basina gelsin de gor!". Gelmez basina falan yorma guzel kafani.Polisleri kotulemeye hakkin yok senin kendi dusen aglamaz.
Niye sen guvenip ask ve iliski yasiyosun ama.Polisleri kötülemiyorum bnmde polis akrabam var sadece güvenme diyorum
Gerçekten yapmalımıyım bunu?Oha zorla birlikte olduğun herife aşık mu oldun şimdi sen?Hiç mi miden bulanmadı ya, için nasıl aldı bir de hoşlanıyorum diyor ya pes! Stockholm sendromu mu nedir? Ama o kaçıran kişi ile rehine arasında oluyor!
Aldatman hele, oralara hiç girmeyeceğim arkadaşlar yeterince girecektir zaten.
O nişanlıdan derhal ayrıl, ondan sonra da derhal naparsan yap. Ama ayrıl, bu kadarını haketmiyor adamcağız. Bari şu andan itibaren erdemli ol.
Bn güvendiğim için değil mecburiyetten yaşadım...ilk ilişkimide bu adamla yaşamıştım o zamanda aynı bu sekilde zor kullanarak yapmıştı bunıNiye sen guvenip ask ve iliski yasiyosun ama.
Kızım şaka mısın sen adamı aldatmışsın ya hu! Şimdi hiç için acımadan adamı kandırmaya devam mı edeceksin?Gerçekten yapmalımıyım bunu?
Nasıl böyle kendini bu kadar çirkinleştirdin aklın başındamı seninBn güvendiğim için değil mecburiyetten yaşadım...ilk ilişkimide bu adamla yaşamıştım o zamanda aynı bu sekilde zor kullanarak yapmıştı bunı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?