Çok mutsuzum :-(

Anlatırsa anlatsın dünyadaki tek aldatan hatun konu sahibesi mi? Tek aldatan insan da değil yani.

Ben zannetmem ötede beride konuşsun. Erkekler kolay kolay çıkıp aldatıldım diyemiyor.

Kısmet degilmis canım o kadsr uzunki . Neyse canım sen simdi ayrıldıgın cocuga karsi ne hissedlorsun onu seviormuydun sen ayrıldıgın icln mutlu musun senin kalbin ne diyor bu duruma. Yani senin duygun nedir

Anlatırsa anlatsın dünyadaki tek aldatan hatun konu sahibesi mi? Tek aldatan insan da değil yani.

Ben zannetmem ötede beride konuşsun. Erkekler kolay kolay çıkıp aldatıldım diyemiyor.
. Var oyle insanlsr canım ben birini tanıdım oyle kızın adını heryerde soyluyordu beni aldattı filan diye. Gevsek agızlı pisligin onde gideniydi

Kısmet degilmis canım o kadsr uzunki . Neyse canım sen simdi ayrıldıgın cocuga karsi ne hissedlorsun onu seviormuydun sen ayrıldıgın icln mutlu musun senin kalbin ne diyor bu duruma. Yani senin duygun nedir
Çok kötü hissediyorum :-/ koca bi boşluğa düştüm sanki.. onu kırdım üzdüm kimbilr artık yüzüme dahi bakmaz..ben onun beni sevmesini daha çok seviyordum

Çok kötü hissediyorum :-/ koca bi boşluğa düştüm sanki.. onu kırdım üzdüm kimbilr artık yüzüme dahi bakmaz..ben onun beni sevmesini daha çok seviyordum
. Kuzum benim ya gecicek buda geclcek insallah. Peki o polis olan napıor ondan hoslandıgını soylemistin degilmi sana hisleri varmıydı onun

. Cnm burda yszmıssın y ılerleyen zamanlarda o kislden hoslanmsys basladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum diye. Hoslanmıssın iste o kisiden.

şimdi üşenmedim her sayfayı okudum böyle de bi aylaklık akşam akşam
sevgilin zaten geçmişinde o adamla birlikte olduğunu, bakire olmadığını biliyormuş
eee bu adamın tehditlerine boyun eğip onunla birlikte olmanı mantığı nedir yahu? zaten sevgilin haberdar ve ondan gizlediğin bişi yok
bir kadın ilgi duymadığı bi adamla nasıl tehdit etti diye birlikte olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…