Biliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem