Çok mutsuzum :-(

Oooo burası mahalle kavgasına dönmüş , bi insanların sevgilisini kıskanmadığımız kalmıştı...

Konu sahibi anlat o zaman sevgiline ben böyle bi şey yaptım , seviyorsan affet diye madem o kadar kanatsız melek bi kardeşimiz var..Vicdanın rahat etsin.Sende kurtul ,bizde kurtulalım
.

Sevgilime onu aldattıgımı söyledim yüzüme tükürdü :-( o adamın yanına gitmiş kavga cıkarmış....senin gbi o...u için katil olamam dedi :-( ben bittim :-(

Sevgilime onu aldattıgımı söyledim yüzüme tükürdü :-( o adamın yanına gitmiş kavga cıkarmış....senin gbi o...u için katil olamam dedi :-( ben bittim :-(

Kızım sen neden böyle saçma sapan işlere giriyorsun ki?

Ayrılmak istiyorum dersin bitti gitti.

Bitecek bir şeyin yok ayrılmışsınız işte.

Hayir basta isteyerek iliski yasiyosun. Sonra devami icin tehdit ediyo tekrar iliski oluyo zorla. Ve sonrasinda hoop mutlu son kizimiz asik oluyor. Nerede mantik nerede sadakat , deli sorulardayim
o da mı san asık oldu

Tehtit msjları yazıyo bana napıcam :-( sen bni öldürdün bnde seni öldürcem diyo...sonra iki saat snra tekrar yazıyo seni öldürmeye değmez...sonra gene yazıyo beddualar ediyo geber beter ol

Kiz soylemeseydin keske. Orda burda anlatir bu hirsla ben sana soyleyim. Baska bahane bulsaydin ayrilmak icin. Ya olaylar buyuseydi?

Tehtit msjları yazıyo bana napıcam :-( sen bni öldürdün bnde seni öldürcem diyo...sonra iki saat snra tekrar yazıyo seni öldürmeye değmez...sonra gene yazıyo beddualar ediyo geber beter ol
Ne zaman soyledin nasil oldu detayli anlatir misin.

Hahahaha ayy canım kusura bkma valla ysnlıs yazdım ınanki baska konuys yszıcsktım ama senı kini okuyordum. Sana yazacagımı ona yazdım onunkini de sana cok komık oldu ya

Ne zaman soyledin nasil oldu detayli anlatir misin.
dün söyledim...1 haftadır ayrılmak isstiyorum ama kendimi öldürürüm diyodu iş yerime geliyodu hediyeler alıyodu ayrılmayım diye..bnde dün anlattım birisiyle birlikte oldm diye kim oldugunu tahmin etti zaten aramızda mevzusu oluyodu o adamın eskiden beri..ilk önce tepki vermedi snra hakaretler etti tükürdü yüzüme.gecede sabaha kadar msj yazmış tehtitler etmiş beddualar etmiş ..hala yazıyo

Sana basımdan gecen bir olayı yazmıstım ama o kadar uzundu ki o an onu baska bir konuya yazmısım malesef. O sebeple usendım bir daha yazmaya canım. Neyse bir sey soracagım simdi sen ayrıldın ya nisanlından. O na onu baskasıyls aldattıgını soyledin dimi peki o da senı tehdit ederse ailene beni aldattıgını soylerim derse ne olcak

Ayrilmakla dogru karar verdin zaten. Ama sebep bulsaydin baska. Herkese anlatabilir , kendine yediremeyip sana zarar verebilir vs.

yok gerçekten kefilim ona asla yapmaz bunu..ztn gururludur yapmaz..bi şüphem olsa itiraf etmem..ama sinirli tarafı kötüdür vurar kırar ama sırf kendi haysiyeti için bile gidip kmseye anlatamaz.merak ettim yazdıgınız şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…