- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
Pes yani bukadar da olmaz..keşke öldürseydin de kendini yatmasaydın..bence tehdit falan degil sen yaomak istedigin icin yapmışsın...öyle olmasa tek çare yatmakmı bunu atlatmanın bin türlü yolu var....sevgilinizi zaten sevseydiniz böyle bişeyi yapmazdınız......yazıklar olsun sizeBiliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem
Biliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem
Beddua'ya ne gerek var? El alemin arkadasina tanidigina kotu dileklerinizi yollayacaginiza kendiniz icin dua edin..Ya sanki 100 tane insanı öldürmüşüm gibi herkes bana yükleniyo.tamam mutlu olun ayrılmk istediğimi söyledim sevgilime oldu mu ayrılcam.bana sahte yalancı diyenlerde bigün arkadaşlarının tanıdıklarının başına böle bişey gelirse yalan olmadıgnı anlarlar
Ya sanki 100 tane insanı öldürmüşüm gibi herkes bana yükleniyo.tamam mutlu olun ayrılmk istediğimi söyledim sevgilime oldu mu ayrılcam.bana sahte yalancı diyenlerde bigün arkadaşlarının tanıdıklarının başına böle bişey gelirse yalan olmadıgnı anlarlar
İşte tamda böyle bi durum :-/sen birinciyi sevmiyorsun. birincinin saflığını, dediğin herşeyi yapmasını seviyorsun. ikinci adama gelince seni bugün tehdit eden adam yarın neler neler yapar.
tavsiyem ikisindende ayrıl. birincinin günahına girme, ikincisindende kendini kurtar. bu kafaların sonu hayırlı değil.
Ya sanki 100 tane insanı öldürmüşüm gibi herkes bana yükleniyo.tamam mutlu olun ayrılmk istediğimi söyledim sevgilime oldu mu ayrılcam.bana sahte yalancı diyenlerde bigün arkadaşlarının tanıdıklarının başına böle bişey gelirse yalan olmadıgnı anlarlar
İşte tamda böyle bi durum :-/
SevgilMadem diğer adamı istiyorsun sevgilinden ayrıl ona git kızım. Yapacağın şey çok belliyken kafanı kurcalayan bir şey var galiba, nedir?
Sen ölÇok iğrençsin ölsen keşke
Affetmezdim ama sevgilim bana kıyamazYaptıklarımı anlatırsam affedilir miyim diye sorucağına kendi iç muhakemeni yap bakalım. Aynısını senin sevgilin yapsaydı sen onu affeder miydin?
Biliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem
Affetmezdim ama sevgilim bana kıyamaz
Sevgilinize acıdım şu an. Kendi dediklerinizden farkedemediniz sanırım ne kadar da bencil biri olduğunuzu. Yazık sevgiliniz size haketmediğiniz ilgi ve sevgiyi gösteriyor. En azından onu daha fazla aptal yerine koymadan bu ilişkiyi bitirin.Affetmezdim ama sevgilim bana kıyamaz
Ay hem ölmekten bahsediyosun hemde bana öl diyosun komiksin gerçektenSevgil
Sen öl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?