Çok mutsuzum :-(

Pes yani bukadar da olmaz..keşke öldürseydin de kendini yatmasaydın..bence tehdit falan degil sen yaomak istedigin icin yapmışsın...öyle olmasa tek çare yatmakmı bunu atlatmanın bin türlü yolu var....sevgilinizi zaten sevseydiniz böyle bişeyi yapmazdınız......yazıklar olsun size

Ya sanki 100 tane insanı öldürmüşüm gibi herkes bana yükleniyo.tamam mutlu olun ayrılmk istediğimi söyledim sevgilime oldu mu ayrılcam.bana sahte yalancı diyenlerde bigün arkadaşlarının tanıdıklarının başına böle bişey gelirse yalan olmadıgnı anlarlar

tehdit etti diye ilişkiye girdin*?*

şu hormonlarınıza az sahip çıkın bee..

inşallah terkeder seni

Beddua'ya ne gerek var? El alemin arkadasina tanidigina kotu dileklerinizi yollayacaginiza kendiniz icin dua edin..

Ne sevgisinden bahsediyorsun pes yani buyerlerin kkasinmis olmalı bu ne ya o iyi niyetli sevgilinize senin gibiler hakketmez Allahın sopası lazım size olmadı ibretli alem için aşmak lazimkusura bakma çok ileri gittim ama sevgilin olmadan bu halti yeseydin bu kadar sinirlenmezdim ama nisanlinda varmış ve halen yatmaya meyilesin haladaonsuzda yapamiyorumndiyosun dememeli hala adamın işini gorcen

Valla ne yalan söyleyim, yesilcam filmlerinde bare bir sekilde o dramin bi mantigi vardi.

"Kiz, sen benimle fingirdelestigini erkek arkadasina anlatcam, ama bir sefer daha seks yasarsak söz, anlatmicam"

"Aaah öylemi, o halde hemen kirmizi geceligimi giyip, olsun bu is. Ve bu isi zor ile yaparken, bir nevi tecavüz olurken fark ettimki ne kadar romantiksin. Santaj ile benimle seks yasamak istedin... Tanriiim, böyle romantik erkegi daha nerede bulabilirim, sanirim asigim "

Yani bunun mantigi nerede allasen?

İlk önce dedin ki ben sevgilimi aldattım aldattığımı istiyorum sevgilimi istemiyorum . Sevgilinden ayrıl dedik ayrılmak istemiyor dedin . Sonra ben onu seviyorum ayrılmam dedin . Şimdi de bir nevi beddua etmeye çalışıyorsun .

Konu sahibi problem nedir

sen birinciyi sevmiyorsun. birincinin saflığını, dediğin herşeyi yapmasını seviyorsun. ikinci adama gelince seni bugün tehdit eden adam yarın neler neler yapar.

tavsiyem ikisindende ayrıl. birincinin günahına girme, ikincisindende kendini kurtar. bu kafaların sonu hayırlı değil.

İşte tamda böyle bi durum :-/

Bizene yahu nicin mutlu olalim. Senin durumun bizi ne mutlu eder ne de mutsuz. Okur, yazar, geceriz. Hatuna gel bir de bize yardiriyor burda. Sanki zorla konu actirdik, zorla da sevgilisinden ayirdik. Istedigin yorumlar gelmedi heralde. 3 lu takilin mi deseydik ne deseydik.

İşte tamda böyle bi durum :-/

çok ciddiyim arkadaşım. kop ikisindende. sonrada görünmez ol. telefonları kapat hatta hattı değiştir. internette online olma. messenger sohbet yapma. 1-2 ay görünmez ol. gözden ırak gönülden ırak olur. sonra kendine başka yol çiz ve aynı hataları yapma. ancak böyle kurtarırsın kendini.

Yaptıklarımı anlatırsam affedilir miyim diye sorucağına kendi iç muhakemeni yap bakalım. Aynısını senin sevgilin yapsaydı sen onu affeder miydin?

Sen ikisinden de ayrıl. En azından "saf" dediğin adamdan yani.
Sonra bi müddet erkeklerin adını bile anma.

Affetmezdim ama sevgilim bana kıyamaz
Sevgilinize acıdım şu an. Kendi dediklerinizden farkedemediniz sanırım ne kadar da bencil biri olduğunuzu. Yazık sevgiliniz size haketmediğiniz ilgi ve sevgiyi gösteriyor. En azından onu daha fazla aptal yerine koymadan bu ilişkiyi bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…