calışma bundan sonra okadar böyle yapan kocaya 2 nıye dogruyorsun calışma görsunbakalım neymısVar evet.ikincisi de yolda
kımse bag bahce yada aılelerınız destek olmak zorunda degıl... evlendıyse eşın sızı gecınırmwk zorunda. bır erkgın kartı elınden alması lımıt koyması tuhaf cocukmusun sen. ben olsam calısmam boyle adama destek olmamEsiniz kac kardes? Tek cocuksa bag bahce satsinlar tamam da kardesi varsa sikinti olabilir.
Ne alaka derler yani calissinlar borclarini kendileri odesin derler.
Aman bu hayatta hic mucadele bitmiyor ki canim borcsuz insan mi var artik.
Sabir edin az tasarruf iyidir.
Sizin ailenizin durumu iyiyse onlar azcik destek ciksin
aılenı bahane etme... ıstıyen boşanır boşanmayads nıyetın olsa 2 cocugu yapmazdın.Esimin ailesini de sevmiyorum acikcasi.kaynanam cok pasakli.tahammul edemiyorum.ama olan oldu.aptallik ettim bu evlilikle.ama artik coluk cocuk.zaten cocuk olmasa da bosanamazdeim.ailem buna izin vermez.ama gercekten cikmazdayim.
bu durum cok sacma be garıp benım kartım bende esım sıfesını dahı bılmez... onun kartıfa ortak hersey ondam cekılır kurusuma dokunmaz o yuzden sızı ıyı enayı yerıne koymuşBorctan korktugum yok .fakat imkan varken niye sikinti cekelim.kardesleri var .her birine uc bahce dusuyor.ailesinin umrunda degil.sattirmam da sattirmam.su anda bu kadar zordayiz.kredi cekince nefes alamayiz ki cok da alisveris tutkunu degilimdir.ama kartimi aldi vermiyor deli oluyorum.bir yildir tamam verecegim simdi verecegim derken hep bir bahane.
Dugun ev esyasi sonra araba kredisi.ailesi ceyrek bile takmadi dugunde esim bilezik aldi iki tane onlari taktilar.[/QUOTE
bu durumda kendı bılezıgımı kendın odemıs oldun ztn.calısma hamılesın ztn bundan sonra ya kartımı verırısın yada calısmıyırum cocukmusunda kartını alıyor. me bıcım erkek
aynen öyle ve vermekte zorunda degıller... sen daha kartına sahıp cıkamıyorsun konu sahıbıbence aılesının varlığıyla degıl kendı maasınla ılgılen.
kendı maaşına sahıp çıkamayan bırısı baskasının malına gözunu dıkmemelı.
geri iste cuzdanını acıp alamıyormusunOooo beni yargilagin diye mi yaziyorum akil verin destek olun diye mi.kimsenin malinda gozum yok .paraya pula onem veren biri de degilim.ben zaten asla satin falan demem.onlarin dusunememeleri sikinti.arti esime kartimi verme konusunda bir hata yaptim farkindayim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?