cok mutsuzum

nilgul80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
257
57
118
Kahramanmaraş
Okudum calisan bir insanim.esim de sagolsun hic birikim yapmamis evlenmeden once.maas kartimi tek elden hesap olsun diye cunku dugun esya bir suru borc yaptik ona verdim.oldu alti yildir daha da maasimi bile goremiyorum.kafama gore alisveris bile yapamiyorum.konu ne zaman acilsa cok sinirleniyor.ihtiyaclarim karsilaniyor ama harclik verir gibi para veriyor vana.bir sey alacagim zaman limidi o belirliyor.ne anladim bu okumaktan.ev bile alamadik daha.birikimde yapamiyoruz zaten.esimin ailesi de problem.bir suru bag bahce alin birini de satin rahat edin demiyorlar kesinlikle.kredi ceksek en az on yil.kredi odeyecez.o zamana kadar ben hep skinti cekecegim.cok mutsuzum.

neyın kredısı bu? ıkıncısı benım esım asla bana sukadar harca demez kendı harcamaz ama bana hayatta demez o ne oyle hem calıcam hem senın parana konacak

cocugun varmı calısmıyorum bundan sonra de erkek olup kendı gevındırsın eger cocugun yoksa bosan gıtsın

O ne biçim adam be, el koymuş karta kadın çalışsın paralasin kendini bu ne biçim hayat canım kurtar kendini bu hayattan

Esiniz kac kardes? Tek cocuksa bag bahce satsinlar tamam da kardesi varsa sikinti olabilir.
Ne alaka derler yani calissinlar borclarini kendileri odesin derler.
Aman bu hayatta hic mucadele bitmiyor ki canim borcsuz insan mi var artik.
Sabir edin az tasarruf iyidir.
Sizin ailenizin durumu iyiyse onlar azcik destek ciksin

Esimin ailesini de sevmiyorum acikcasi.kaynanam cok pasakli.tahammul edemiyorum.ama olan oldu.aptallik ettim bu evlilikle.ama artik coluk cocuk.zaten cocuk olmasa da bosanamazdim.ailem buna izin vermez.ama gercekten cikmazdayim.

kımse bag bahce yada aılelerınız destek olmak zorunda degıl... evlendıyse eşın sızı gecınırmwk zorunda. bır erkgın kartı elınden alması lımıt koyması tuhaf cocukmusun sen. ben olsam calısmam boyle adama destek olmam

Nasil borcmus bitmiyr 6 senedir ? O donem cok mu masraf yaptirdiniz da 6 senedir kartinizi alamadinizacaba ? Para biriktiriyor musunuz bari ?

Borctan korktugum yok .fakat imkan varken niye sikinti cekelim.kardesleri var .her birine uc bahce dusuyor.ailesinin umrunda degil.sattirmam da sattirmam.su anda bu kadar zordayiz.kredi cekince nefes alamayiz ki cok da alisveris tutkunu degilimdir.ama kartimi aldi vermiyor deli oluyorum.bir yildir tamam verecegim simdi verecegim derken hep bir bahane.

Esimin ailesini de sevmiyorum acikcasi.kaynanam cok pasakli.tahammul edemiyorum.ama olan oldu.aptallik ettim bu evlilikle.ama artik coluk cocuk.zaten cocuk olmasa da bosanamazdeim.ailem buna izin vermez.ama gercekten cikmazdayim.
aılenı bahane etme... ıstıyen boşanır boşanmayads nıyetın olsa 2 cocugu yapmazdın.

bu durum cok sacma be garıp benım kartım bende esım sıfesını dahı bılmez... onun kartıfa ortak hersey ondam cekılır kurusuma dokunmaz o yuzden sızı ıyı enayı yerıne koymuş

bence aılesının varlığıyla degıl kendı maasınla ılgılen.
kendı maaşına sahıp çıkamayan bırısı baskasının malına gözunu dıkmemelı.
aynen öyle ve vermekte zorunda degıller... sen daha kartına sahıp cıkamıyorsun konu sahıbı

Oooo beni yargilagin diye mi yaziyorum akil verin destek olun diye mi.kimsenin malinda gozum yok .paraya pula onem veren biri de degilim.ben zaten asla satin falan demem.onlarin dusunememeleri sikinti.arti esime kartimi verme konusunda bir hata yaptim farkindayim zaten.

Esiniz yuksek otorite mi ki siz maas kartinizi ona veriyorsunuz? Hem calisin, cabalayin, hem de biri harcamalariniz icin size limit koysun.

Sadece kartla kalsa iyi. Siz ekonomik ozgurlugunuzu de devretmissiniz.

gerı
geri iste cuzdanını acıp alamıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…