Çok mutsuzum

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
çok mutsuzum kızlar dava dosyasını aldım eşimin yalanlarından bıktım bende fazla dürüstüm bi sürü yalan söylemiş Nasıl ispat edicem bilemiyorum okuyamadım bile yarısını psikolojik olarak bunaldım ağlıyorum okudukça adaletin olmadığını yine kaybedebileceğimi düşünüyorum çöküntüdeyim

Üzülmeyin lütfen en güçlü olmanız gereken zaman kendinizi toparlayın sonrasını düşünüp rahatlayın biraz çevrenizden destek alın, arkadaşlarınzla konuşun ama karamsarlığa düşmeyin

uydurduğu yalanlar ispatlanamaz şeyler mi? sende tanık göster onun yalanlarını çürütecek tanıklar bul

Niye üzülüyorsun. Vicdanını rahatsa, bir ahlaksızlık yapmadiysan bitmiştir. O sana yönelttiği suçlamaları kanitlayamazsa iftiraci olduğu ortaya çıkacak.

KıZlar Ada'm benim onu dövdüğümü söylemiş ya daha ne yalanalar Ada'm maaşını bile düşük yazdırmış aynı işi yapıyoruz sonuçta ama ne tazminat alabildim ne birşey tüm birikimim gitti hepsini de geçtim el içine çıkmaya utanıyorum ya psikolojim bozuldu dua ediyorum durmadan ölmek istiyorum resmen kullanıldım ya duygusal olarak çöküntüdeyim avukatlar parayı alana kadar ne yapmalıyım bilemedim dik durmam gerek

Kandırıldım ailem dedim hep duygusal düşündüm aptal yerine kondum o çok üzüyo
Geçmiş olsun canım.... Allah'ın adaleti tez zamanda tecelli etsin İNŞALLAH.
Sen niye utanıyorsun, sıkılıyorsun. Başın dik dursun, gönlün rahat olsun. Kolay değil böyle büyük haksızlığa uğramak. Allah gönlüne ferahlık versin. Senin tek hatan temiz kalpli olmak. Bu hatanla da gurur duy. Çakal olmaktan iyidir.

Çok iyi niyetli davrandım ona karşı duygusal baktım olaya hala da öyle adalet için mahkeme mahkeme dolaşan da boş Ada'm yalancı şahit buluyo yalan söylüyor rahatça ben Nasıl başa çıkayım bununla benim gibi yuvam yıkıldı aile olamadım falan onun umrunda değil daha benden ne para koparacak onun peşinde.

Yazıklar olsun. Yalancı şahit demek. Vay beee. O pislik yakmış kendini. Yatacak yeri yok. Tez zamanda ters döner işleri merak etme kardeşim.... Sabır...
Aileniz arkanızda değil mi

Sakın üzme kendini, dik dur. Eski eşim bana hem 25bin borç taktı, hem hakimeyle işbirliği yapıp(meğer müşterisiymiş) akıl sağlığı yerinde değil diyerek velayet için normaldir raporu almaya yolladı akıl hastanesine, hem amirlerime dilekçe yazıp türlü iftirayla memuriyetten atılmam için uğraştı. Hastanelerde süründüm, soruşturma geçirdim, sıkıntıdan ürtiker oldum ama hepsinden alnımın akıyla çıktım. Kızımın velayetini de aldım, ondan iştirak nafakası da aldım.
Allah doğrunun yanındadır her zaman merak etme.

Hiçbir hakim kolay kolay bir kadının kocasını dövdüğü yalanına inanmaz, o kaç tane tanık dinletiyorsa siz de dinletin, o hangi yalanı uyduruyorsa gerçeği böyle böyle deyip düzgünce açıklayın, nasıl olsa kendini haklı çıkarır diye düşünüp kenara çekilmeyin, pes etmeyin, bir de eğer imkanınız varsa psikolog desteği alın derim, Allah yardımcınız olsun

Şu an eşim ve ailesi aynısını bana yapıyor şu an süreç Nasıl işledi sizde ben Nasıl başa çıkacağım bu Ada'mla hakimle anlaşmış diyorsun ya hakimden Nasıl kurtuldun aynı davaya bakıyor sonuçta

Reddi hakim diye bir hakkım varmış ben bunu o zaman bilmiyordum borç yüzünden avukat tutamadım her duruşmaya kendim gittim ailem destek olmadı velayet çıkana kadar kızımı da göstermedi yapayalnız mücadele ettim.
2.duruşmada akıl sağlığının kontrolü için mahkemeden koluma bir damga vurdular, hakime itiraz ettim ben normal olmasam bunca yıl öğretmenlik yapamazdım diye, azarladı beni, ağlaya ağlaya hastaneye gittim. 4 kez daha gittim hastaneye çeşitli testler yaptılar en son kurul karşısına çıktım ne hissediyorsam dürüstçe onu anlattım. Kapalı zarf verdiler mahkemede açılacak dediler çıkan sonuç sadece anksiyete...
Soruşturma süreci çok sıkıntılıydı, müfettişlerin benim için gelmesi arkadaşlarıma ve öğrencilerime beni sormaları ve onun yazdığı saçmalıkları sormaları çok sıkıntılıydı. Yine de tüm yazılanların iftira olduğu ortaya çıktı. Kimseyi tembihlemedim neysem o.
Son duruşmada hem hastane hem müfettiş raporları sunuldu hakime eski eşime ne yapsan boş uzatma artık dedi. Boşanmayı velayeti nafakayı istemeden de olsa kabul etti.
Çok yıprandım mahvoldum o ara ama pes etmedim kazandım Allah sana da güç kuvvet metanet versin.

Okula rezil etti yani .Ben de savaşacağım yaptığı iftiralar için anneme yaptığı küfürler için tazminat ödesin istiyorum bir daha başkasının canını yakamasın istiyorum ama o Ada'mdan da bi an önce ayrılmak istiyorum yalanlarını okuyunca dünyam başıma yıkıldı Nasıl bu kadar kötü olabildi ben onun rahatı için akşama kadar mesai yaparken o evde yattı bu hak değil mi hakim benim onu dövdüğüne küfrettiğime Nasıl inanır ya darp raporu nerde bi kadın erkeği Nasıl döver ya.mahkeme sürecinde çok fazla maddi olarak yıprandım borçları da bana taktı altınlar falanda babasında tüm birikimimi yedi ya bana para vermezdi ya kendi paramı kullanamazdım borç ödüycem diye.ayrıca bu Ada'mın bulunduğu yerde dava görülüyor bir sürü tanıdığı var Nasıl başa çıkıcam ben davalara gitmedim çok yıpranırım diye birde avukat gitme üzülürsün dedi ayrıca seni konuşturmaz hakim dedi keşke gitseydim birine ama ben çok duygusalım vücudum iflas ediyo dosya kağıtlarını bile okumaya cesaretim kalmadı yalanlarını okuyunca çok mutsuz oluyorum

Son düzenleme:
Ben avukat tuttum da ne oldu ki vücudum kaldırmıyo eşimin bana yaşattığı acıları ne yapayım bilemedim

Okula rezil edemedi kendi rezil oldu arkadaşlarım boşanmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi söyleyip tebrik ettiler.
Ruh halini çok iyi anlıyorum Allah korkum olmasa onu öldürebilirdim bile.. Darp raporu olmadan bunu ispat edemez hakim tek sözle hüküm vermez merak etme. Eğer sen de yapılanları ispat edemezsen tazminat alamazsın. Çok hakkını yemiş yanına kalmaz merak etme, eski eşimin de kalmadı 50bin verip aldığı arabası cayır cayır yandı kül oldu kasko yokmuş kızım anlattı. Beter olsun.
Sen burada mağdur tarafsın sakin kalmaya çalış. Gerekirse bu olanlara şahit olan yakınlarından yardım iste. Seni maddi manevi sömürdüğünü anlatsınlar. İşi yokuşa sürme sebebi seni gönlünce sömürememiş demek ki fazlasını istiyor ve sakın geri adım atma er geç bitecek merak etme

Benim darp raporum var onun yok ama eşit şuç demiş hakim deplasman mı derler onun memleketinde açıldı dava Nasıl çözüm bulacağım bilemiyorum ben reddi hakim yapamıyorum davaya katılmadım ama avukatım yapabilir sen red İ hakim yapmadan Nasıl kazandın o davayı o hakimle (müşterisiymiş yardım etti dediğin hakimle)benim çocuğum yok ve çalışıyorum diye herşeyden mahrum kaldım eşit suç diyip duruyorlar böyle saçmalık görmedim ben çocukları çok severim zaten hepsi hayal oldu bi aile yuva olsun istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…