Çok mutsuzum

Allah belasini versin pislik...
Helal olsun bacim darisi basimiza...

Ne guzel isin varmis..ne zor surecten gecmissin alnindan opuyorum...

Zaten bana yaptıklarını o akıl edecek kapasitede değil büyük ihtimal işbirliği ettiler ama suçlamalarının hepsinin iftira olduğu raporlarla ispatlandı hakime de son duruşmada daha fazla uzatma dedi yoksa ben karımı seviyorum boşanmayacağım diyecekti beklerken öyle söylemişti. Hakime uzatma deyince kabul etti, bana da maddi manevi tazminat davası açmamak şartıyla boşuyorum kabul ediyor musun dedi, o an kolunu kes ver dese onu bile kabul edecektim o derece yeter ki kurtulayım diye...

Böyle çekişmeli davalar daha yıpratıcı kuşkusuz.
Çok mu olaylı ayrıldıniz?
Keşke anlaşmanın yolu olsa öyle daha kısa ve az yıpratıcı olurdu.
Anlaşmaya çalışın derim

Şimdi sen kalkıpta avukatlar parayı alana kadar dersen olmaz ama.

Davayı kım acmıstı. Neden bu kadar hakkı goruluyor. Avukatın mı ıyı degıl acaba

avukatiniz yok mu cocugunuz var mi bide

Maalesef iPhone'lardaki otomatik düzeltme kapatılmazsa ya da kontrol edilmezse adam kelimesini Ada'm olarak yazıyor
Şahıs diyeyim o zaman .beni çok mutsuz etti çocuk gibi kandırdı Nasıl inandım ona diye çok üzülüyorum aldığı maaşı bile düşük söylüyo neyin kafası bu.şahsın evlilik falan umrunda bile değil Nasıl daha parasını alırım onun peşinde .güya Allah korkusu vardır diye evlendiğim şahıs bu .canım o kadar sıkılıyor ki vicdanını Nasıl susturuyor bu insanlar ?zaten bu dünya yalan yese doyacak mı ama enayi yerine konmak o çok üzüyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…