Çok mutsuzum

Sakın üzme kendini, dik dur. Eski eşim bana hem 25bin borç taktı, hem hakimeyle işbirliği yapıp(meğer müşterisiymiş) akıl sağlığı yerinde değil diyerek velayet için normaldir raporu almaya yolladı akıl hastanesine, hem amirlerime dilekçe yazıp türlü iftirayla memuriyetten atılmam için uğraştı. Hastanelerde süründüm, soruşturma geçirdim, sıkıntıdan ürtiker oldum ama hepsinden alnımın akıyla çıktım. Kızımın velayetini de aldım, ondan iştirak nafakası da aldım.
Allah doğrunun yanındadır her zaman merak etme.
Allah belasini versin pislik...
Helal olsun bacim darisi basimiza...

Reddi hakim diye bir hakkım varmış ben bunu o zaman bilmiyordum borç yüzünden avukat tutamadım her duruşmaya kendim gittim ailem destek olmadı velayet çıkana kadar kızımı da göstermedi yapayalnız mücadele ettim.
2.duruşmada akıl sağlığının kontrolü için mahkemeden koluma bir damga vurdular, hakime itiraz ettim ben normal olmasam bunca yıl öğretmenlik yapamazdım diye, azarladı beni, ağlaya ağlaya hastaneye gittim. 4 kez daha gittim hastaneye çeşitli testler yaptılar en son kurul karşısına çıktım ne hissediyorsam dürüstçe onu anlattım. Kapalı zarf verdiler mahkemede açılacak dediler çıkan sonuç sadece anksiyete...
Soruşturma süreci çok sıkıntılıydı, müfettişlerin benim için gelmesi arkadaşlarıma ve öğrencilerime beni sormaları ve onun yazdığı saçmalıkları sormaları çok sıkıntılıydı. Yine de tüm yazılanların iftira olduğu ortaya çıktı. Kimseyi tembihlemedim neysem o.
Son duruşmada hem hastane hem müfettiş raporları sunuldu hakime eski eşime ne yapsan boş uzatma artık dedi. Boşanmayı velayeti nafakayı istemeden de olsa kabul etti.
Çok yıprandım mahvoldum o ara ama pes etmedim kazandım Allah sana da güç kuvvet metanet versin.
Ne guzel isin varmis..ne zor surecten gecmissin alnindan opuyorum...

Benim darp raporum var onun yok ama eşit şuç demiş hakim deplasman mı derler onun memleketinde açıldı dava Nasıl çözüm bulacağım bilemiyorum ben reddi hakim yapamıyorum davaya katılmadım ama avukatım yapabilir sen red İ hakim yapmadan Nasıl kazandın o davayı o hakimle (müşterisiymiş yardım etti dediğin hakimle)benim çocuğum yok ve çalışıyorum diye herşeyden mahrum kaldım eşit suç diyip duruyorlar böyle saçmalık görmedim ben çocukları çok severim zaten hepsi hayal oldu bi aile yuva olsun istedim sadece
Zaten bana yaptıklarını o akıl edecek kapasitede değil büyük ihtimal işbirliği ettiler ama suçlamalarının hepsinin iftira olduğu raporlarla ispatlandı hakime de son duruşmada daha fazla uzatma dedi yoksa ben karımı seviyorum boşanmayacağım diyecekti beklerken öyle söylemişti. Hakime uzatma deyince kabul etti, bana da maddi manevi tazminat davası açmamak şartıyla boşuyorum kabul ediyor musun dedi, o an kolunu kes ver dese onu bile kabul edecektim o derece yeter ki kurtulayım diye...

Böyle çekişmeli davalar daha yıpratıcı kuşkusuz.
Çok mu olaylı ayrıldıniz?
Keşke anlaşmanın yolu olsa öyle daha kısa ve az yıpratıcı olurdu.
Anlaşmaya çalışın derim

KıZlar Ada'm benim onu dövdüğümü söylemiş ya daha ne yalanalar Ada'm maaşını bile düşük yazdırmış aynı işi yapıyoruz sonuçta ama ne tazminat alabildim ne birşey tüm birikimim gitti hepsini de geçtim el içine çıkmaya utanıyorum ya psikolojim bozuldu dua ediyorum durmadan ölmek istiyorum resmen kullanıldım ya duygusal olarak çöküntüdeyim avukatlar parayı alana kadar ne yapmalıyım bilemedim dik durmam gerek
Şimdi sen kalkıpta avukatlar parayı alana kadar dersen olmaz ama.

KıZlar Ada'm benim onu dövdüğümü söylemiş ya daha ne yalanalar Ada'm maaşını bile düşük yazdırmış aynı işi yapıyoruz sonuçta ama ne tazminat alabildim ne birşey tüm birikimim gitti hepsini de geçtim el içine çıkmaya utanıyorum ya psikolojim bozuldu dua ediyorum durmadan ölmek istiyorum resmen kullanıldım ya duygusal olarak çöküntüdeyim avukatlar parayı alana kadar ne yapmalıyım bilemedim dik durmam gerek
Davayı kım acmıstı. Neden bu kadar hakkı goruluyor. Avukatın mı ıyı degıl acaba

çok mutsuzum kızlar dava dosyasını aldım eşimin yalanlarından bıktım bende fazla dürüstüm bi sürü yalan söylemiş Nasıl ispat edicem bilemiyorum okuyamadım bile yarısını psikolojik olarak bunaldım ağlıyorum okudukça adaletin olmadığını yine kaybedebileceğimi düşünüyorum çöküntüdeyim
avukatiniz yok mu cocugunuz var mi bide

Maalesef iPhone'lardaki otomatik düzeltme kapatılmazsa ya da kontrol edilmezse adam kelimesini Ada'm olarak yazıyor
Şahıs diyeyim o zaman .beni çok mutsuz etti çocuk gibi kandırdı Nasıl inandım ona diye çok üzülüyorum aldığı maaşı bile düşük söylüyo neyin kafası bu.şahsın evlilik falan umrunda bile değil Nasıl daha parasını alırım onun peşinde .güya Allah korkusu vardır diye evlendiğim şahıs bu .canım o kadar sıkılıyor ki vicdanını Nasıl susturuyor bu insanlar ?zaten bu dünya yalan yese doyacak mı ama enayi yerine konmak o çok üzüyo beni

Back
X