çok mutsuzumm benn

böyle 1 cümleyle anlatırsan vereceğimiz tek cevap olur:boşan.

bismillah daha 4 ayda ne boşanması. böyle birşey düşündüğüne göre ciddi birşeyler olmuş. bir cümleyle burda kimse sana boşan ya da boşanma demez!!!

bismillah daha 4 ayda ne boşanması. böyle birşey düşündüğüne göre ciddi birşeyler olmuş. bir cümleyle burda kimse sana boşan ya da boşanma demez!!!

ben dedim
çünkü böyle ciddi bir konunun nedenlerini yazmamış konu sahibi.
haliyle diyecek birşey bulamadım

anlaşamıyorum derken ! biraz açarsan yorum yapabilirz canım .. istersen kısaca anlattt

iki derdim var 1.si ben adanalıyım ist geldim evlendim yani...ama hiç alışamadım buraya burda kimsem yok çok yalnızım hergün evdeyimm ve eşim beni hiç anlamıo ailemi çok özlüyorum arkadşlarımı bana hiç yardımcı olmuoo 2.si ise eşimi bir rusla msjlaşırken yakaladımm

evlılıgınızın 4. ayında rusla mesajlarr.. eminmisin canım yaa

o zamn senle nıye evlendı bu arkadaşş...

süs olsun diyemıı

madem başkaa aşiftelerlee yazısacakk seni niyee harcıyor oralarda.. yazık sana be kuzum .. evden dısarı çıkamamaın ne demek oldugunu cok ıyı anlıyorum..

keşke ailenın yanına bıraz gıdıpte kalabılsen. hem söledınmı sen o rus kım falan fılan dıyee konustunmu hıcc

rus dioki çok güzel bir eşin varmışş ben fotoğrafımı msnine koymuştum ordan görüyor benii bizimkide dioki evet güzeldir ama keşke rus olsaydıııııı

Boşan.....

e yani 4 aylık evlisiniz,bismillah nereye gidiyorsun derler insana.eşinizi bir rusla mesajlasırken gördünüz demekki henüz evlilikten umdugunu bulamamıs eşiniz belli.henüz evlilik içine girmemiş.ilk başlarda tüm evlilikler zordur tanıdıkca düzelir diyecegim ancak eşinizle yaşayan sizsiniz.flört etmedinizmi.hiç mi tanımadınız ist. a gelecegınızı bilmiyormuydunuz..

evet eminim çünkü konuşmalarını kayıt altına almıştım.eşim yurt dışı müşteri temsilcisi öyle tanışıolarr.ya inanın kıskanmıyorummm sadece bu durum hiç hoşuma gitmio artı ailesini herşeyde savunuo bana.ailesi çok çektirdi bana

her cümlede ayrı bi sorunuzu anlatıyorsunuz

bu şekilde bişey anlamayız ki :26:

ya 4 ay oldu dimi evleneli ailesi 4 ayda ne cektirdiki.hadi evlenemden önce cektırdı dıyelım nıye evlendinizki bu adamla o zaman

ya okadar karmaşıkkiii benim bu evliliğim.evlenmeden önce beni istemediler adanalı olduğum içinn bunlar ist lu.bizi küçümsedi resmen annesii sonrada istedi beniii bende evlendimmmm

taksit taksit yazıyorsun hangi sorununu ele alacağımızı şaşırıyoruz.
şunu toparlayarak toplu şekilde yazsan olmaz mı?
eşin seni aldattıysa bekarken,neden evlendin?
sizin sorununuz evlilikle değil bence.
kökten bir sorun var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…