çok mutsuzumm benn

bende evlenip başka şehire yerleşmek zorunda kaldım evden dışarı çıkamıyorum çünkü bir yeri bilmiyorum doğru düzgün... gerçi bilsemde bu havada nereye gidebilirim tartışılır.
Konun bana pek inandırıcı gelmedi zira ben buna içlenip arkadaşım ailem yanımda değil diye dert etmedim zira ben bunu göze alarak evlendimçBaşka bir şehirde tüm sevdiklerimden uzakta olacağını bile bile seçtim bu durumu şimdi şikayet etmek bu durumdan tutarsızlık olur.Bir işe başlamayı dene istanbul'a hem daha kolay alışırsın hem de çevren gelişir.
4 ayda ailesi ile ne gibi sorunlar yaşadında çok çektirdi diyorsun bunuda anlamadım.Gelin kaynana çekişmeleri her evlilikte olur hele ki yeni gelinsen dayanılmaz gelebilir başlarda ama ''çok çektim '' diye benim annem bile babaannem için söylememiştir ki kendisi 35 senelik evli.

Son düzenleme:
rusla mesajını görünce boşansan boşanırdın neyin derdini yaptın anlamadım

boşanmaya gözü olan 1 gün de olsa boşanır 4 ay beklemez

rusu da iyi sindirmişsin ayrıca

biz bununla int tanıştık, işte sorun burda...hayatımın enbüyük hatası işte bu.askerdeydi o dönem tanıştığımızda askerliği bitti hemen bize geldi ailemle tanıştı benlede yani ilk öyle gördüm canlı olarak.hemn ailemle tanıştırdımmm.ailem çok sevdi.sonra geldi gitti biçok kez adanaya.enson annesini getirdii herşey buraya kadar çok iii.annesi sonra beni ve ailemi istemedii halbuki biz nekadar mutevazi davrandık ona.neden niye anlamadımm.şimdilerde anlıyorum oğlunu paylaşmak istemedi çünkü abisinin eşinede yapmış aynı şeyii.sonra annesi beni istemeyince araya bi soğukluk girdi sonra tekrar konuşmaya görüşmeye başladık ben gittim bu sefer istbula yaşadığı yeri görmek için.4 ay görüşmüoduk enfazla 1 ay bunda kalıodum ben arkadşken kendinn evi vardı.ama annesi hala istemio gizli kapaklı görüşüoduk.sonra bunda değişmeler oldu tlf sürekli meşgul aradığımda ya arkadşımla konuşuyorum ya annemle filan demeye başladı.tabii ben anladım bişeler olduğunu tlf meşgulken annesini aradım baktım çalıo sonra bunun konuşması bitti kimle konuşuyodun dedim annemle dedii orda anladım 1 hafta içinde gittim yanına annemle beraber yazık kadınada.geldiğimiz akşamı yemeğe çıktık bu lavaboya gitti tlf masadaydı bi baktım tlf ışığı yanıp sönüo baktım msj aşkım napıosun die.hemn aldım numarayı kaydettim kendi tlfnuma.ordan kalkıp eve gittim aramak için aradım kızııı kız şok ben şokkk neler neler söylemiş kıza annemle tanış filan şok oldumm dedim ben neyin içindeyimm çok büyükkk bi kavga ettim hemen dedim gidiyoruz anne annemde şok annem durdurdu beni dur bakalım nedemek oluo bu hesabını sor dedi neyse bu benden özürler filannn ayağıma kapanıooo affet dieeeee ve ben bunu affettimm ama dedimki anne bunu şimdi yapan yine yapar ve ben ayrılmak istiyorum bundan dedimm bizim orası küçük bi yer o ne der bu ne der dediler

herzamn babamın itibarını düşündüğüm için bu duruma geldim çünkü ben bi nişandan ayrılmıştım buda ikinci olucaktıı o yüzdenn

herzamn babamın itibarını düşündüğüm için bu duruma geldim çünkü ben bi nişandan ayrılmıştım buda ikinci olucaktıı o yüzdenn

biz bununla int tanıştık, işte sorun burda...hayatımın enbüyük hatası işte bu.askerdeydi o dönem tanıştığımızda askerliği bitti hemen bize geldi ailemle tanıştı benlede yani ilk öyle gördüm canlı olarak.hemn ailemle tanıştırdımmm.ailem çok sevdi.sonra geldi gitti biçok kez adanaya.enson annesini getirdii herşey buraya kadar çok iii.annesi sonra beni ve ailemi istemedii halbuki biz nekadar mutevazi davrandık ona.neden niye anlamadımm.şimdilerde anlıyorum oğlunu paylaşmak istemedi çünkü abisinin eşinede yapmış aynı şeyii.sonra annesi beni istemeyince araya bi soğukluk girdi sonra tekrar konuşmaya görüşmeye başladık ben gittim bu sefer istbula yaşadığı yeri görmek için.4 ay görüşmüoduk enfazla 1 ay bunda kalıodum ben arkadşken kendinn evi vardı.ama annesi hala istemio gizli kapaklı görüşüoduk.sonra bunda değişmeler oldu tlf sürekli meşgul aradığımda ya arkadşımla konuşuyorum ya annemle filan demeye başladı.tabii ben anladım bişeler olduğunu tlf meşgulken annesini aradım baktım çalıo sonra bunun konuşması bitti kimle konuşuyodun dedim annemle dedii orda anladım 1 hafta içinde gittim yanına annemle beraber yazık kadınada.geldiğimiz akşamı yemeğe çıktık bu lavaboya gitti tlf masadaydı bi baktım tlf ışığı yanıp sönüo baktım msj aşkım napıosun die.hemn aldım numarayı kaydettim kendi tlfnuma.ordan kalkıp eve gittim aramak için aradım kızııı kız şok ben şokkk neler neler söylemiş kıza annemle tanış filan şok oldumm dedim ben neyin içindeyimm çok büyükkk bi kavga ettim hemen dedim gidiyoruz anne annemde şok annem durdurdu beni dur bakalım nedemek oluo bu hesabını sor dedi neyse bu benden özürler filannn ayağıma kapanıooo affet dieeeee ve ben bunu affettimm ama dedimki anne bunu şimdi yapan yine yapar ve ben ayrılmak istiyorum bundan dedimm bizim orası küçük bi yer o ne der bu ne der dediler

internette tanıştığın biri hemen sizemi geldi?ve ilk olarak evinde gördün
vede annenler kabullendi bunu..şok şok
ihanete uğradın vede evlendin eeee niye konu açtın boşan dememiz içinmi??

siz bile bile lades yapmışsınız, evlenmeden aslında bu evliliğin sorunlu olacağının işaretleri ortadaymş keşke oturmasaydınız nikah masasına :19: o ne der bu ne deer diyerek evlenmişsin şimdi daha 4 aylıkken boşanırsan neleer neler derler yazık olmuş canım:50:
şimdi ise yapacağın şey karşına alıp güzelce her şeyi konuşmak sanırım boşanmadan önce baktın hala olmuyor zorlamazsın, hayat senin ..

baban madem itibarlı biri bassın damada tekmeyi niye ezdiriyor ki kızını:53::53: yazık valla :20::20:

Hatayı netten tanışmakla yapmamışsın şekerim
Aldatıldığını görüp elalem ne der diye evlenerek yapmışsın
yoksa netten tanışıp evlenen çok mutlu insanlar var..
Şimdi git boşan demiycem önce al eşini karşına ne oluyoruz diye
güzelce konuş mutsuzum ben böyle giderse bitecek de..
Bak bakalım eşinin tavrına sonra kararını ver:ssz:

bişe daha biz evlenmeden önce bu adam beni aldattıııııııı ve ben evlendim bunlaaa

Balık baştan kokmuş... :ssz: evlenmeden önce aldatmış sende bile bile lades demişsin..Hep diyoruz evlenince değişir,düzelir diye bir şey yok!! Değişir ama daha kötü olur... :ssz:

Allah kolaylık versin ne diyeyim... :ssz:

arakadaşın netten tanıştığı belli, facebookda yazışıyormuş gibi her cümleyi alt alta yazıyor.anlık ileti alanı sandı burayı.yazdığından hiç birşey anlamadım

nişandan ayrılmak itibar bozuyorda mutsuz bir evlilik itibar bozmuyormu.nasıl bir anlayıştır bu bence sadece ailenizin kurbanı olmussunuz.siz bunları görüp ailenize söylediğinizd eonların size sahip çıkıp istemiyorsan yol yakınken dön demeleri gerekirdi.bence en büyük yanlış onların.size gelince kapılmışınız bir denize boğuluyorsunuz.e şimdi baba evine dönmek cok mu kolay ekonomik özgürlüğünüz yoksa cok zor.ama ortada bir çocuk yokken ve gercekten mutsuzsanız boşanın.çocuk sorunları katlar.

bence sen kendinden emin olmadan ewlilik yapmışsın. ani werilen bi karar.. 4 ayda boşanılırmı ya.. boşanmak için ewlenilmez.. hayat senin ama hissettiğime göre pişman olacak olanda sensin.. bol şans diliorum sana.. allah eşinin yardımcısı olsun..

tanımadan evlenmenin sonuçlarından biri buda...
daha 4 aylık evlilikte mesajlaşmalar fln...
iyi düşün daha yolun çok başındasın..
nasıl başlarsa öyle gider ne yazıkki....

ilk basta sunu soylemek ısterım arkadasım,durumuna cıdden uzuldum,ama sen ne kadar uzun sure evli kalırsAN BU RUS BAYANLARIN SAYISI ARTACAKTIR,ONUN ICIN VAKIT GECMEDEN KURTULMAYA BAK.TAMAM ZOR BIR DURUM AMA YAPILACAK SEY BELLİ

Back
X