çok mutsuzumm benn

herzamn babamın itibarını düşündüğüm için bu duruma geldim çünkü ben bi nişandan ayrılmıştım buda ikinci olucaktıı o yüzdenn

Yahu arkadaşım sen kaç yaşındasın Allah aşkına?

Daha birbirinizi tanımamışsınız,
evlenmeden aldattıgı ögrenmişsin,
annen vazgeçirmiş, ( nasıl bir anneyse yazıklar olsun)
sen bile bile lades demişsin.
Ve şimdi 4 aylık evlisin adam ruslarla her haltı yiyor,
sen mutsuzum diyorsun.

Başkasının itibarı için kendi hayatını mahvetmişsin,
bir ömür bunu çekmeyi düşünüyor musun?

Çünkü sanırım senin boşanmana da izin vermezler.

Ayrıca benim eşim de Adana'lı ve Adana'da yaşıyoruz.
Kimse de tutup nişanlısından ayrıldı diye kimseye kötü gözle bakmaz.

Aslında madem anneniz babanız sizi bu kadar düşünüyor,
eşinizi daha tanımadan ne diye evlendiriyorlar sizi?

ben çok iyi niyetliyim arkadaşlar birazda avanak diyeyim.zaten herzamn iyi niyetli olmamdan kaybettim herşeye göz yumdum sustum ezildim itildim kakıldım.insan umudunu kaybedince yaşamanında bi anlamı olmuo.başkaları için yaşadım hiç kendim için yaşamamış gibiyim annem babam o şu bu...

ben çok iyi niyetliyim arkadaşlar birazda avanak diyeyim.zaten herzamn iyi niyetli olmamdan kaybettim herşeye göz yumdum sustum ezildim itildim kakıldım.insan umudunu kaybedince yaşamanında bi anlamı olmuo.başkaları için yaşadım hiç kendim için yaşamamış gibiyim annem babam o şu bu...

Bilirim Kadirli'yi de...

Ama işte hiç bir şey senden, senin mutlulugundan önemli degil.
Şimdi onların sana bir faydaları var mı? Yok...

Ne yapmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
anneme babama mutluluk oyunları oynuyorum yoruldum artık.neyapacığımı hiçbilmiyorumm şokun içindeyim çıkamadım bi türlü burda benim için önemli olan hayal kırıklıklarım çok kırdı beni güvenmiştim oysa. 1.ci darbeyi aldım ama bunlar devam etti bir değil iki değil.umudumu kaybettim inan kii hiçbişeye tahammülüm yok bişeye adım atsam hep düşüyorum kimse kaldırmıyor kendim kalkıyorum kendim kalkmaktan da yoruldum birine yaslanmak isitiyorum güvenmek istiyorumm babama biraz bişeler söyledim herşey senimi buluo dedi bana.yükümü artık birine atmak istiyorum

sürekli affet sen karşındaki öküzü
nasıl bir evlilik hayatının içine düştün sen ? kıza ''bekarım ve senı annemle tanıştırcam'' dıyor
ve sen onu dınlıyorsun hala? ne dinliyorsun ki? konuşturma bile
bin otobüse git.

çocuğun olsaydı eminim ki ''çocuğum için katlanıyorum'' diyecektin.
yangından mal kaçırır gibi
paldır küldür evlenmişsiniz.

hani bir film izlersin
normal süreçte ilerler ya??
senın ki
hızlı sarılmış bir şekilde izlenmiş .

keşke filmi hızlı ayarında izlemeseydin
güzelim yaaaa, insan bir fragmanını da mı
izlemez?

Hata ustune hata.
Esinden bahsetmiyorum bile.
Bu adamdan sana hayir gelmez bilesin.
2. defaya goz yumarsan sonucuna katlanirsin.

Arkadasim eve gitme sansin yokmu? Annenlere acsan bu konuyu anlatsan, istemiyorum bosanmayi düsünüyorum desen? Senin meslegin isin varmi, ailen karsi ciksa, kendi ayaklarinin üstünde durabilirmisin? Allah yardimcin olsun, ama bende arkadaslar gibi düsünüyorum. Bence bosanmaya bak sen..

Sen kendine , ailen de sana yazık etmiş.
Benim anlamadığım babam itibarlı bir, muhit küçük dedikodu olur diyorsun da,
internetten tanıştığın birini baban nasıl pat diye eve alıyor.
Annen seni aldattığını gözüyle gördüğü halde nasıl ateşe atıyor seni.
Sen niye yangından mal kaçırır gibi evleniyorsun.
Daha önemlisi ailen boşanmana sıcak bakmayacaktır.
Yaşın da küçük anladığım ne yapmayı düşünüyorsun?

bu hafta sonu gidiyorum zaten.mesleğim var güvenlik görevlisiyim aynı zamanda roman yazıyorumm.konuşucam zaten ailemle herşeyi anlatıcam

aile fertleri cahilse kızın yapacak bişiyi olmaz arkadaslar,emri vaki git ewlen olur anca,kız ewlenir canı acır ailesi yüzünden nişanlıdan tekrar ayrılmayım die ewlenir,kader ya yine bi beter ewlilik olur bu sefer dul kalır sanki daha iyiymiş gibi...
bende benzer seyleri yasadım zamanında,olan kıza oluyor aileye göre bişi yokkk, Allah akıl versin ne diyim,cocuk yokken bu salak kocanla ömür gecmez,adam alısmıs rus mus,gözü dısarda belli,kendine yaparsın kimseye bişi olmaz tatlım,aklını basına al bosan,okumadınsa dısardan oku,calıs...ewde oturma ailen mecbur kabul etcek seni kapıyamı atcak,Rabbim yardımcın olsun...

iki derdim var 1.si ben adanalıyım ist geldim evlendim yani...ama hiç alışamadım buraya burda kimsem yok çok yalnızım hergün evdeyimm ve eşim beni hiç anlamıo ailemi çok özlüyorum arkadşlarımı bana hiç yardımcı olmuoo 2.si ise eşimi bir rusla msjlaşırken yakaladımm

ben de adanalıyım istanbul'a geldim evlenip, aynen ben de hiç alışamadım sevemedim kimsem yok ama bir farkımız var ben çalışıyorum. her gün evde olduğun için de bunalıyorsundur mutlaka. rus kadın olayını tam anlayamadım ileriki mesajları okuyunca yazarım.

sıkılma konusu için sana bir iş uğraş bulmanı öneririm tüm gün bilmediğin kimsenin olmadığı şehirde vakit geçmez çünkü.

arakadaşın netten tanıştığı belli, facebookda yazışıyormuş gibi her cümleyi alt alta yazıyor.anlık ileti alanı sandı burayı.yazdığından hiç birşey anlamadım

buna cok güldüm cokk :) aynen...

bişe daha biz evlenmeden önce bu adam beni aldattıııııııı ve ben evlendim bunlaaa

ya okadar karmaşıkkiii benim bu evliliğim.evlenmeden önce beni istemediler adanalı olduğum içinn bunlar ist lu.bizi küçümsedi resmen annesii sonrada istedi beniii bende evlendimmmm

biz bununla int tanıştık, işte sorun burda...hayatımın enbüyük hatası işte bu.askerdeydi o dönem tanıştığımızda askerliği bitti hemen bize geldi ailemle tanıştı benlede yani ilk öyle gördüm canlı olarak.hemn ailemle tanıştırdımmm.ailem çok sevdi.sonra geldi gitti biçok kez adanaya.enson annesini getirdii herşey buraya kadar çok iii.annesi sonra beni ve ailemi istemedii halbuki biz nekadar mutevazi davrandık ona.neden niye anlamadımm.şimdilerde anlıyorum oğlunu paylaşmak istemedi çünkü abisinin eşinede yapmış aynı şeyii.sonra annesi beni istemeyince araya bi soğukluk girdi sonra tekrar konuşmaya görüşmeye başladık ben gittim bu sefer istbula yaşadığı yeri görmek için.4 ay görüşmüoduk enfazla 1 ay bunda kalıodum ben arkadşken kendinn evi vardı.ama annesi hala istemio gizli kapaklı görüşüoduk.sonra bunda değişmeler oldu tlf sürekli meşgul aradığımda ya arkadşımla konuşuyorum ya annemle filan demeye başladı.tabii ben anladım bişeler olduğunu tlf meşgulken annesini aradım baktım çalıo sonra bunun konuşması bitti kimle konuşuyodun dedim annemle dedii orda anladım 1 hafta içinde gittim yanına annemle beraber yazık kadınada.geldiğimiz akşamı yemeğe çıktık bu lavaboya gitti tlf masadaydı bi baktım tlf ışığı yanıp sönüo baktım msj aşkım napıosun die.hemn aldım numarayı kaydettim kendi tlfnuma.ordan kalkıp eve gittim aramak için aradım kızııı kız şok ben şokkk neler neler söylemiş kıza annemle tanış filan şok oldumm dedim ben neyin içindeyimm çok büyükkk bi kavga ettim hemen dedim gidiyoruz anne annemde şok annem durdurdu beni dur bakalım nedemek oluo bu hesabını sor dedi neyse bu benden özürler filannn ayağıma kapanıooo affet dieeeee ve ben bunu affettimm ama dedimki anne bunu şimdi yapan yine yapar ve ben ayrılmak istiyorum bundan dedimm bizim orası küçük bi yer o ne der bu ne der dediler

seni aldatan adamla ne diye evlenirsin babanın itibarı kızından daha mı önemliymiş acaba? bizim burası küçük yer diyorsun da adana'nın neresi küçük allasen? evet bir istanbul değil ama 3 milyonluk şehir nesi küçük yahu?

ayrıca sen ister adanalı ol ister başka bi yerli seni beğenmeyip küçümseyen insanlarla ne işin var? hepsini geçtim netten tanıştığın adamı direkt evine nasıl davet ettin?

basiretin mi bağlanmış nolmuş sana anlamadım üstüste hatalar yapmışsın garip bi durumun içindesin bu gazla bir de eşinden boşanma ne olduğunu anlayıp dinlemeden daha 4 aylık evlisin. gerçekten aldatıyorsa seni tabii ki boşanmalısın ama ben şehre alışamadım öyle oldu böyle oldu diye insan da kocasından boşanmaz herhalde?

buna cok güldüm cokk :) aynen...

seni aldatan adamla ne diye evlenirsin babanın itibarı kızından daha mı önemliymiş acaba? bizim burası küçük yer diyorsun da adana'nın neresi küçük allasen? evet bir istanbul değil ama 3 milyonluk şehir nesi küçük yahu?

ayrıca sen ister adanalı ol ister başka bi yerli seni beğenmeyip küçümseyen insanlarla ne işin var? hepsini geçtim netten tanıştığın adamı direkt evine nasıl davet ettin?

basiretin mi bağlanmış nolmuş sana anlamadım üstüste hatalar yapmışsın garip bi durumun içindesin bu gazla bir de eşinden boşanma ne olduğunu anlayıp dinlemeden daha 4 aylık evlisin. gerçekten aldatıyorsa seni tabii ki boşanmalısın ama ben şehre alışamadım öyle oldu böyle oldu diye insan da kocasından boşanmaz herhalde?

evet basiretim bağlı benim aynen her söylediğine katılıyorum

Evliliğin ilk aylarında anlaşılmıyor zaten. Sabret az daha her şey rayına oturacak merak etme..

Back
X