İzi olan kimse evlenmesin o halde...
Sevgilin yunan büstü mü acaba.?
Haklisiniz ama bn o kadar takmis durumdaym ki dusunmeyim diyorum ama yapamiyorum sevgilim beni her defasnda ck sevdigini syluo seni vucudun yuzun icn degil kalbin icin seviyorum der ama bn evlenirsem onun yaninda kndimi hp ezik hissetcem belkide blmiyrm of ya byle olcami bilseydm hc vermezdm o kilolari bacaklarma bakamiyrm resmn artk yüzü ameliyt izini gectim zatnBu ne ozguvensizlik. Seni iki uc iz icin birakacak olan biraksin zaten guzelim. Yapma bunu kendine. Disarida gordugun kadinlar puruzsuz mu saniyorsun? Kaldi ki bunun garantisi yok. ben 3 yil onceye kadar su ruslarin porselen bebekleri gibiydim. Lisede oyle derlerdi. Simdi yanaklarim kizarik, beyaz oldugum icin haliyle kalmis sivilce lekeleri var. Ee olcak tabi vucut bu zaman zaman degisik seylerle karsilasabiliyor. Sen boyle dusunursen herkes gitmeye hazir olur yaninda. Ne varmis ameliyat izin varsa, gormeyiversin. Yarin kimin ne sekilde olacagi belli bile degil. Yarin sevginin biyerine kaynar au dokulse iz kalsa onu sevmekten vaz mi gececeksin? Once bu psikolojiyi asman lazim. Kendin yapamiyorsan psikologtan yardim alabilirsin.
Evin icinde rahatca dolasamadktn snra bn ne ypicam ki surekli kremlerlemi gezecem yuzume bacagma of gercktn hc ii degilmsaçmaladıgının farkında mısın. adam herşeyinle kabul ettim demiş ya. ayrıca isteginle olmamış onlar. hastalık yani. abartma bu kadar. ayrıca evlenince karanlıkta görmez merak etme
Sevdiğini ve sevecegini syluyor ama bn ynede korkuyorum beni oyle görünce aski biterse dieSeni her halinle herseyini seviyorsa gerçek ask budur
Bn cocuk dogurmadn bu haldeysm o zamn hpten biterim yaİlerde çocuk doguracaksin o zaman ne olacak heryerin catlayacak
Bunu hesaba katmadın heralde
Haklisiniz ama bn o kadar takmis durumdaym ki dusunmeyim diyorum ama yapamiyorum sevgilim beni her defasnda ck sevdigini syluo seni vucudun yuzun icn degil kalbin icin seviyorum der ama bn evlenirsem onun yaninda kndimi hp ezik hissetcem belkide blmiyrm of ya byle olcami bilseydm hc vermezdm o kilolari bacaklarma bakamiyrm resmn artk yüzü ameliyt izini gectim zatn
Sukrediyrm ama iste olmuo taktimmi takiyorum hastalklari gectm bu bacaklari nasil duzeltecem blmiyrm sporla fln dzelirmi blmiorm hc
konu sahibi kendine gel ve haline şükret.
Bn sadece yuzumdeki rahatszlktn bahsettm onun icn srun degil tedavi oluyrm zatn ama digerlerndn adamn hberi onu ck seviyrm bunlar yuznden kybetmek istemiyrum ayrilirsam onunda ck uzulecegini biliyrnSpor yap. Duzenli sekilde sporu hayatinin parcasi haline getir. Bu kadar dile getirirssen olmaz ama. Sen zaten adama bunlari soyleyerek hata yapmissin. Madem boyle bir sey dusunuyorsun bir gun makyaj yapmadan ciksaydin disari tepkisini olseydin. Bence senin bir psikolojik yardim alman lazim. Insan kendini bu kadar kotu gormemeli. Bu her anlamda hayatinda problemlere yol acar.
Sevdiğini ve sevecegini syluyor ama bn ynede korkuyorum beni oyle görünce aski biterse die
Blmiyrm ama onun yaninda kndimi ii hissetmk istiyrm evlendgmde bu rahtligi hissedemem bn ne ypcam blmiyrmooo o zaman hepimizi kocalarımız boşasın
malum ülkede sezaryen modası var
hepimiz kesiğiz nerede ise
erkekler bizim kadar şekilci değil, güzele bakarlar ama kimse sevdiği kişiyi yara izi, selüloit vs için terk etmez
Blmiyrm ama onun yaninda kndimi ii hissetmk istiyrm evlendgmde bu rahtligi hissedemem bn ne ypcam blmiyrm
Kapatici dedigim sey doktorun bana verdigi krem surekli surmem gerek onu zatn bu rahatszligi sylerknde ck uzulmustm am o seni ne olursa olsun brakmicm demisti suan hp destk oluo bna tedavi konusunda ama bn ondn ayrilmyi ble dusunuyrm su aralarbitmez öyle aşk maşk
eğer biterse de aşk değil o
ayrıca her gün kapatıcı ile mi gezilir
cildine kendini toplama izni vermiyorsun ki
şimdiden yavaş yavaş göster yani
Evlenmeden bu hale geldiysm zayifladm ama byle olcani bilsem kilolarmla kalirdm gercktnbu dediklerin evlendikten sonrada olabilirdi o zaman ne olacaktı? bırak bu düşünceleri seni seven her halinle sevsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?