Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

O taş gıbı mankenler bile 3 saat makyajla o hale geliyor takma zaten bunun için istemezse istemesin

beyaz tenli olup damarların görünebilir, bu bir kusur değil, çok esmer olsaydın da belki zenci gibiyim çok karayım çirkinim diye takacaktın, kim bilir. selülit ve çatlak kısmına girmiyorum, bunlara sahip olmayan hiçbir kadın yok zaten, o çok normal bir şey. ee geriye bir tek yüzündeki lekeler ve göbeğindeki ameliyat izi kalıyor. Valla eskiden sezaryen yapanların göbeklerindeki o dikiş izi ne olacak? ayrıca ameliyat olmuşsun yani, hayır aşkım ben seni bu dikiş iziyle kabul edemem mi diyecek? ayrıca eskiden tiroid ameliyatlarında guatr için bütün boynu baştan başa yararlarmış ve nasıl bir dikiş izi olurmuş, onların kaç tanesinden kocası boşandı boyunlarında dikiş olduğu için? vesaire vesaire... çocuk zaten yüzündekiler için bir şey dememiş,o konuya girmiyorum. Ayrıca deme hakkı da yok, tedavi de görüyormuşsun, ee yani..

Haklisiniz ama bn o kadar takmis durumdaym ki dusunmeyim diyorum ama yapamiyorum sevgilim beni her defasnda ck sevdigini syluo seni vucudun yuzun icn degil kalbin icin seviyorum der ama bn evlenirsem onun yaninda kndimi hp ezik hissetcem belkide blmiyrm of ya byle olcami bilseydm hc vermezdm o kilolari bacaklarma bakamiyrm resmn artk yüzü ameliyt izini gectim zatn

saçmaladıgının farkında mısın. adam herşeyinle kabul ettim demiş ya. ayrıca isteginle olmamış onlar. hastalık yani. abartma bu kadar. ayrıca evlenince karanlıkta görmez merak etme
Evin icinde rahatca dolasamadktn snra bn ne ypicam ki surekli kremlerlemi gezecem yuzume bacagma of gercktn hc ii degilm

Spor yap. Duzenli sekilde sporu hayatinin parcasi haline getir. Bu kadar dile getirirssen olmaz ama. Sen zaten adama bunlari soyleyerek hata yapmissin. Madem boyle bir sey dusunuyorsun bir gun makyaj yapmadan ciksaydin disari tepkisini olseydin. Bence senin bir psikolojik yardim alman lazim. Insan kendini bu kadar kotu gormemeli. Bu her anlamda hayatinda problemlere yol acar.

bu dediklerin evlendikten sonrada olabilirdi o zaman ne olacaktı? bırak bu düşünceleri seni seven her halinle sevsin

ooo o zaman hepimizi kocalarımız boşasın

malum ülkede sezaryen modası var

hepimiz kesiğiz nerede ise

erkekler bizim kadar şekilci değil, güzele bakarlar ama kimse sevdiği kişiyi yara izi, selüloit vs için terk etmez

Bn sadece yuzumdeki rahatszlktn bahsettm onun icn srun degil tedavi oluyrm zatn ama digerlerndn adamn hberi onu ck seviyrm bunlar yuznden kybetmek istemiyrum ayrilirsam onunda ck uzulecegini biliyrn

Sevdiğini ve sevecegini syluyor ama bn ynede korkuyorum beni oyle görünce aski biterse die

bitmez öyle aşk maşk

eğer biterse de aşk değil o

ayrıca her gün kapatıcı ile mi gezilir

cildine kendini toplama izni vermiyorsun ki

şimdiden yavaş yavaş göster yani

Blmiyrm ama onun yaninda kndimi ii hissetmk istiyrm evlendgmde bu rahtligi hissedemem bn ne ypcam blmiyrm

Blmiyrm ama onun yaninda kndimi ii hissetmk istiyrm evlendgmde bu rahtligi hissedemem bn ne ypcam blmiyrm

işte evlenince bunları takmıyor kimse

burdaki kıl tüy konularına da yazıyorum

erkekler için hiç de önemli değil

bunları biz uyduruyoruz

aman da benim selulitli karım diye seviyor adamlar bizi

sen ister inan ister inanma

dikiş izin bile onun için ayrıca sevilecek, ilgilenilecek bir yer olur ilerde

bitmez öyle aşk maşk

eğer biterse de aşk değil o

ayrıca her gün kapatıcı ile mi gezilir

cildine kendini toplama izni vermiyorsun ki

şimdiden yavaş yavaş göster yani
Kapatici dedigim sey doktorun bana verdigi krem surekli surmem gerek onu zatn bu rahatszligi sylerknde ck uzulmustm am o seni ne olursa olsun brakmicm demisti suan hp destk oluo bna tedavi konusunda ama bn ondn ayrilmyi ble dusunuyrm su aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…