Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

Konu sahibesi nolur sesli harfleri de kullan, okumaya calisirken gozum yoruluyor valla

Evin icinde rahatca dolasamadktn snra bn ne ypicam ki surekli kremlerlemi gezecem yuzume bacagma of gercktn hc ii degilm
söylemekle olmaz o zaman. yavaş yavaş nişanlının yanında krem sürmeyi bırak. kremsiz yüzünü alıştır ona. bio oil kullan vücudundaki çatlaklar için. kullanmadım ama çok işe yarıyor diyorlar.

Umarim bnm icin bi srun olustrmaz bunlar yoksa gercktn kafayi yicem dusunmekten

Yok yüzüm icin zaten doktor kontrolünde ilaclar kullaniyorum su bacaklarim duzelsin yeter ya

Pardon obsesifmisin? Niye bu kadar taktın anlamadımki? Seven isteyen her haliyle kabul eder.Bence sen komplekse girmişsin.

Canim yasim 25 ya yk allaha şükür burnmu gzumu begenirm ama bu kusurlar bni cirkin gsterio buda bni ck uzuo

Yüzündeki lekeler tedavi sonrası geçecek,bir dönem benim yüzümdeki sivilcelere hiçbir tedavi fayda vermiyordu,psikolojikti çünkü..roaccutane kullanmak zorunda kaldım anca öyle geçti.şimdi sürekli cildime iltifat alırım.ama bir dönem leke leke berbattı.birde aşırı beyaz olduğumdan en ufak leke belli olur.yani bu geçicek ,kusur değil

Selülit düzenli spor,su ve kilo fazlanı vermekle geçer.bağ doku kuvvetlendiren besin desteklerinden de al hatta..

Sanırım denize falan girmiyosunuz yani açık giyinen biri değilsiniz ,bu durumda göbeğinizdeki izin bence size hiçbir zararı yok ama illede rahatsız oluyorum diyosanız onun içinde estetik ameliyatlar var,lazerle baya silikleştiriyorlar diye biliyorum..

Gördüğünüz gibi hepsi hallolucak şeyler..üzülmeyin

Sukrediyrm ama iste olmuo taktimmi takiyorum hastalklari gectm bu bacaklari nasil duzeltecem blmiyrm sporla fln dzelirmi blmiorm hc
Bunlar senin takintin esin olacak kişi farkına varmaz varsa bile takmamasi lazım eşin ise..nelerle uğraşan insanlar var sağlkla ilgili bunları düşün ve bu takıntıdan kurtul.

Yuzum icin krem ve zoretanin kullaniyorum zaten ameliyat izi icin bisey yapamam bicak altina yatamam ama su bacaklari duzektsem pskolojmde yerine gelicek valla kendime hayati zehir ettim resmen aynalara küstüm

Bunlar senin takintin esin olacak kişi farkına varmaz varsa bile takmamasi lazım eşin ise..nelerle uğraşan insanlar var sağlkla ilgili bunları düşün ve bu takıntıdan kurtul.
Haklisin cnm ama iste insan takiyor elimde olsa takmicam zaten

Pardon obsesifmisin? Niye bu kadar taktın anlamadımki? Seven isteyen her haliyle kabul eder.Bence sen komplekse girmişsin.
Bence yorum yaparken biraz daha dikkatli yapin zaten yeterince canim sıkkın burda sıkıntımı paylastım ki kendinizi benim yerime koyun ne hissettiğimi bilemezsiniz elimde degil ben cokmu memnunum sanki boyle dusunmeye

yahu bu ne cahilce dusunce artik vucudunda catlak olmayan yada ameliyat olmayanmi var benimde sirtimda ve gogus kismimda var o lekelerden tamam kiyafetle disarda ortuyorum ama sorun edecek erkek hersekilde sorun eder neden kendink ezikleyip duruyosunki muhim olan dis guzellikmidir yoksa huzur veren seven bi esmidir farzetki sen degilde ondan bu durum olsaydi yada ne bilim kolu bacagi yada yuzunde kocaman bi dogum lekesi olsaydi vazmi gececektin sevginden yada hic sevmicekmiydin o insan seni boyle kabul etmisse opte basina koy kendine bu acilari cektirme bosuna

çok yanlış düşünüyorsun bence sonuçta o lekeler siz evlendikten sonra da oluşabilirdi o zaman da mı bırakacaktı seni?eğer böyle birşey için bırakacaksa zaten hiç olmasın hayatında. sevgiline o yara izini göster sorun olacağını sanmam insan evlendikten sonra böyle şeyleri çok takmıyor çünkü artık sevgili olmuyorsun bir yatağı bir hayatı bir ömürü paylaşıyorsun bunlar çok sığ olarak kalıyor inan bana kendini üzme lütfen

Mutluluk sadece kusursuz fizikle olsaydı hiç bir manken boşanmazdı. Biraz Özgüven lütfen.

Onda böyle birsey olsa bn asla vazgecmezdim ki zaten sevgilimde hep syluyor kalbine asigim der ama ne bilim bn kndimi byle grmek istemiyrm sanirm soruun ypan bnm

Valla üzmeyim diyorumda olmuyo ya bu cocukla bi cesart gelecek bana evlencem yada hayatındn cikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…