Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

Bilmiyrm ya cocuk bnmle evlenmk istio bn sirf bunlar yuzunden evliligi erteliyrm ama bnde ck istiyrm evlenip yuva kurmk sevdgm adamla

Ya konu aç konuşurken bahset.mesela yara kaza konusu olur ameliyat konusu filan.ozaman dersin benimde söyle bi dikiş izim oldu falan diye.yada kilo ile ilgili bir konuda bende zamanında 15 kilo verdim.zordu tabi biraz deforme oldum filan diyebilirsin.tepkisini ölçmek istediğin için söylüyorum. Yoksa gereksiz bence. Yazın etek filan giymediniz mi hic mi gormedı?birde bukadar günlük şeyleri bile konusmuyor musunuz?sonuçta herkeste okan şeyler bunlar. Siz hem ozguvensiz hemde ağzı pek laf yapmayan biri olursaniz Evlenseniz de hep böyle çekingen kalırsıniz.rahat olun bence.bunlar sorun değil

Ameliyt oldugumu sylemstm ama iz var demedm oda srmadi hc kilo verdigimide bilio ama bacaklrm gercktn kotu drumda nasil duzeltebilirm ne ypmam gerek spor ne kdr duzeltr ki sikilassa braz blki göze batmicak

Yanlış anlamayın ama yaş kaç ? :) çünkü dert ettiğiniz ve kusur olarak nitelendirdiğiniz şeyler gerçekten komik..yüzdeki leke zaten geçici birşey,yüzünde güneş lekesi var diye boşanan hiç duymadım,göbeğinde dikiş izi var diye boşananı da :) selülite alışkın türk erkekleri..selülit için seni terkedip başka kız bulmaz merak etme :) akşam akşam güldüm..

Hani boyum kısa,kiloluyum,burnum büyük bilmemne diyeni anlarımda sizin saydıklarınız sizce de biraz komik değil mi? Buraya yazan selüliti olmayan kaç kişi vardır(biri benim buarada :) selüliti olmayan biri olarak yazdım size bunlar dert edilecek şeyler değil) düzenli spor yaparak bağ dokuyu kuvvetlendirirseniz selülit falan olmaz

Ameliyt oldugumu sylemstm ama iz var demedm oda srmadi hc kilo verdigimide bilio ama bacaklrm gercktn kotu drumda nasil duzeltebilirm ne ypmam gerek spor ne kdr duzeltr ki sikilassa braz blki göze batmicak

Yazın sizi mayolu,bikinili görmedi sanırım böyle yazdığınıza göre zaten

Tatlım bu senin elinde olan bir şey değil ve tedavisini de görüyorsun üstelik sevdiğin de olmasi gerektiği gibi seni sen olduğun için seviyor işkence etme kendine

Canııım kadınların hepsi angelina jolie olmadığı gibi erkeklerin hepsi de brad Pitt değil. Onlar önce kıllı bacaklarına döşlerine baksınlar . Hem dünya güzeli ol huysuzsan kimin gözüne görünür güzelliğin. Çok takmaa. Güzellik geçici ama mutluluğunu baki olsun :)

Of of. Bi bitmediniz gitti ya. Sevgilin çok mu mükemmel. Kazada geçirmiş olabilirdin bırak bırakırsa gerçek yüzünü görür kurtulursun işte. Az güvenin ya onlarda insan sizde her şeyden önce insansınız. Az özgüven. Ya onunda vücudu öyleyse. Allah ne mucizeler vermiş bahşetmiş insan vücuduna bunlara baksana kendi vücudun için utanmak bu kadar ezilmek nedir.

Ayyy afedersin erkek arkadasın best model falan mı ?

Vay arkadas dertmı gormedınızde bunlardan dolayı kendını helak ettın Benımde sıvılce ızlerı var yuzumde kılo alıp vermekten catkalklarım fay hattı gecen sene bır dergıde okudum erkekler devamlı kusurlarını konusup gozlerıne sokan kadınları sevmezmıs sız dert etmezsenız oda etme var sayalım senın ten puruzsuz evlıylen aldın verdın kılo catladın ne olcak bosancakmısın sen bakımlı ol temız ol artı benımde vardı tanıdıgım cok guzel bır kız havuza bıle fondaten surup gırdıgını bılıyorum

Ya cnm haklisn ama insan kndini guzel grmek ister ya km istemez ki ki bn guzelim ama tbi bu kusurlar olmadn

Ya onun icn srun degil blki ama bnm icn ck srun bunlrdn kurtulmam lazm yüzümü gectm onun icn tedavi oluom ama backlarm icn ne yapabilirm bn

Huyumun ck guzel.oldugunu syler hp senin gbi temz klpli brini bulamam der ama bn ynede korkulari atamyrm ustumden

Canim yasim 25 ya yk allaha şükür burnmu gzumu begenirm ama bu kusurlar bni cirkin gsterio buda bni ck uzuo

Banyoda kahve telvesinin icine limon sık catlak olan yerlere peeling yap onu.Banyodan çıkıncada kantoron yağı sür. Cildin içinde bişey varda biraz riskli. Yani her cilt tipine aynı etkiyi göstermez bide krem filan kullaniyomussun ondan oneremem bisey. Kalçanda sarkma yada catlak varsa ayrıca squat yapabilirsin.

bende kiloluyum diyete başlıcam ve vücudmda çatlaklar yaşım 20 önceden takardm artık takmıyorm.bence sizde takmayın kendınızı begenın kendınızı begendıgınız hıssettrrsnız böyle dusunmez oda siz bu çatlaklara felan takılmayın önemlı olan evleniceğiniz kişiyle olan ten uyumunuz.vucudu pürüzsuz olup ta ten uyumu oılmayn mutsuz olan ınsanlar bıle var sız bunları kafanıza takmayın bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…