Canim vlla bunlar olacana çili yeglerdim gercktn 5 yldr tedavi oluyrm yoruldum bunun ustune bide bacaklarm cikti başımaBen de çilliyim ve asla geçmeyecekler gideyim öleyim ben o zaman
Bilmiyrm ya cocuk bnmle evlenmk istio bn sirf bunlar yuzunden evliligi erteliyrm ama bnde ck istiyrm evlenip yuva kurmk sevdgm adamlaişte evlenince bunları takmıyor kimse
burdaki kıl tüy konularına da yazıyorum
erkekler için hiç de önemli değil
bunları biz uyduruyoruz
aman da benim selulitli karım diye seviyor adamlar bizi
sen ister inan ister inanma
dikiş izin bile onun için ayrıca sevilecek, ilgilenilecek bir yer olur ilerde
Ameliyt oldugumu sylemstm ama iz var demedm oda srmadi hc kilo verdigimide bilio ama bacaklrm gercktn kotu drumda nasil duzeltebilirm ne ypmam gerek spor ne kdr duzeltr ki sikilassa braz blki göze batmicakYa konu aç konuşurken bahset.mesela yara kaza konusu olur ameliyat konusu filan.ozaman dersin benimde söyle bi dikiş izim oldu falan diye.yada kilo ile ilgili bir konuda bende zamanında 15 kilo verdim.zordu tabi biraz deforme oldum filan diyebilirsin.tepkisini ölçmek istediğin için söylüyorum. Yoksa gereksiz bence. Yazın etek filan giymediniz mi hic mi gormedı?birde bukadar günlük şeyleri bile konusmuyor musunuz?sonuçta herkeste okan şeyler bunlar. Siz hem ozguvensiz hemde ağzı pek laf yapmayan biri olursaniz Evlenseniz de hep böyle çekingen kalırsıniz.rahat olun bence.bunlar sorun değil
Kızlar çok kötüyüm bunları suan ağlayarak yazıyorum nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Simdi benim bi sevgilim var 8 aydır çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ben onu cok seviyorum oda beni seviyor. Sorun su ki benim yüzümde Güneş lekeleri var aşırı derecede 5 yıldr tedavi oluyorum sürekli kremlerle duruyorum sevgilim bu durumu biliyo ama onun yanına hp kapatıcı krem sürüp gittigim icin görmedi ama benim icin sorun degil hastalik sonucta diyor ama ben cok takıyorum ki taktığım sey bi o olsa neyse bide küçükken ameliyt olmustum gobegimde 13 cm dikis izi var ck belli estetk dikis olmadigi icin ayrica bi zamanlar kiloluydum 15 kilo verdim zayifim ama bacaklarm selulit var catlakta var az bisey ve damarlarm belli oluyo beyaz tenliyim simdi bu cocuk benimle evlense benden soğur resmen tiksinir evlendigim gün bosandigim gun olur kesin sevgilim seni herseynle seviyorum desede ben korkuyorum bu yuzden ayrilmayı bile düşünüyorum ama onu cok seviyorumm onsuz ne yaparm bilmiyorum ama benden daha güzelini bulup evlenebilir mutlu olabilir ne yapsın beni ben onunla evlensem hp yaninda cekinecem rahatsz hissetcm kndimi of nolur biseyler soyleyn bana ne yapmam lazım cok kötüyüm her günüm aglamakla geciyor sevgilimin bunlardan haberi yok sadece yüzümdeki hastaligi biliyor(((
Ameliyt oldugumu sylemstm ama iz var demedm oda srmadi hc kilo verdigimide bilio ama bacaklrm gercktn kotu drumda nasil duzeltebilirm ne ypmam gerek spor ne kdr duzeltr ki sikilassa braz blki göze batmicak
Yok grmedi hc sanirm bu gdsle hiç goremicek iliskiyide ypratiyrm uzak duruyrm konusmuyrm kndimdn sogutmk icin ama cok seviyrmYazın sizi mayolu,bikinili görmedi sanırım böyle yazdığınıza göre zaten
Ya cnm haklisn ama insan kndini guzel grmek ister ya km istemez ki ki bn guzelim ama tbi bu kusurlar olmadnOf of. Bi bitmediniz gitti ya. Sevgilin çok mu mükemmel. Kazada geçirmiş olabilirdin bırak bırakırsa gerçek yüzünü görür kurtulursun işte. Az güvenin ya onlarda insan sizde her şeyden önce insansınız. Az özgüven. Ya onunda vücudu öyleyse. Allah ne mucizeler vermiş bahşetmiş insan vücuduna bunlara baksana kendi vücudun için utanmak bu kadar ezilmek nedir.
Ya onun icn srun degil blki ama bnm icn ck srun bunlrdn kurtulmam lazm yüzümü gectm onun icn tedavi oluom ama backlarm icn ne yapabilirm bnVay arkadas dertmı gormedınızde bunlardan dolayı kendını helak ettın Benımde sıvılce ızlerı var yuzumde kılo alıp vermekten catkalklarım fay hattı gecen sene bır dergıde okudum erkekler devamlı kusurlarını konusup gozlerıne sokan kadınları sevmezmıs sız dert etmezsenız oda etme var sayalım senın ten puruzsuz evlıylen aldın verdın kılo catladın ne olcak bosancakmısın sen bakımlı ol temız ol artı benımde vardı tanıdıgım cok guzel bır kız havuza bıle fondaten surup gırdıgını bılıyorum
Ya sacmaladgmb farkndym ama yaninda kndimi ii hissetmk istemem suc muAyyy afedersin erkek arkadasın best model falan mı ?
Huyumun ck guzel.oldugunu syler hp senin gbi temz klpli brini bulamam der ama bn ynede korkulari atamyrm ustumdenCanııım kadınların hepsi angelina jolie olmadığı gibi erkeklerin hepsi de brad Pitt değil. Onlar önce kıllı bacaklarına döşlerine baksınlar . Hem dünya güzeli ol huysuzsan kimin gözüne görünür güzelliğin. Çok takmaa. Güzellik geçici ama mutluluğunu baki olsun :)
Ahh keske elimde olsa resmn her gunum aglamkla geciooTatlım bu senin elinde olan bir şey değil ve tedavisini de görüyorsun üstelik sevdiğin de olmasi gerektiği gibi seni sen olduğun için seviyor işkence etme kendine
Canim yasim 25 ya yk allaha şükür burnmu gzumu begenirm ama bu kusurlar bni cirkin gsterio buda bni ck uzuoYanlış anlamayın ama yaş kaç ? :) çünkü dert ettiğiniz ve kusur olarak nitelendirdiğiniz şeyler gerçekten komik..yüzdeki leke zaten geçici birşey,yüzünde güneş lekesi var diye boşanan hiç duymadım,göbeğinde dikiş izi var diye boşananı da :) selülite alışkın türk erkekleri..selülit için seni terkedip başka kız bulmaz merak etme :) akşam akşam güldüm..
Hani boyum kısa,kiloluyum,burnum büyük bilmemne diyeni anlarımda sizin saydıklarınız sizce de biraz komik değil mi? Buraya yazan selüliti olmayan kaç kişi vardır(biri benim buarada :) selüliti olmayan biri olarak yazdım size bunlar dert edilecek şeyler değil) düzenli spor yaparak bağ dokuyu kuvvetlendirirseniz selülit falan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?