Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

1- Onsuz ne yaparım demeyiniz nişan atmış biri olarak diyorum öyle güzel yapılıyor ki. 2-Bu kadar benliğinizi aşağılamayın ya lütfen sevgiliniz çok mu yakışıklı ki sevmiş işte sizi ne yani kendinizi küçülttünüz klasık gelebilir lakin: çokça şükür edin yapmayın böyle herseyın bu çağda çözümü çıkmş şöyle dik, kendinize güvenin lütfn ve belli etmeyin bu durumu. Bahtınız güzel olsun mutluluklar

Ben onu cok sevdigim icin bnm gözümde cok yakisikli haklisiniz tabii herseyn caresi var yeterki sevgi saygi olsun bu arads nisan atmissiniz hayirlisi bymus hakkinizda umarm bnm icnde en iyisi nese o olur

Ben onu cok sevdigim icin bnm gözümde cok yakisikli haklisiniz tabii herseyn caresi var yeterki sevgi saygi olsun bu arads nisan atmissiniz hayirlisi bymus hakkinizda umarm bnm icnde en iyisi nese o olur

Çok sev bende çok sevdim zamanında ama kendini aşağlama ya kimse dört dörtlük değil. Şöyle bir güven kendine genelimizin selülütü vardır takma bu kadar :)

Çok sev bende çok sevdim zamanında ama kendini aşağlama ya kimse dört dörtlük değil. Şöyle bir güven kendine genelimizin selülütü vardır takma bu kadar :)
Haklisin da insan tvdeki fistik gibi kadinlari gorunce imrenmio degil hicmi catlamazlar biyerleri kizarmaz etmez bunlarn yaw :))

Kocaman kızsın
Ergen olsan neysee ...
Allah başka dert vermesin
Sen yüzdeki lekeyi,bacaktaki selüliti,göbekteki dikiş izini kafaya takıp hayatı kendine böyle zindan edersen ;pardon ama sen yaşlılıkta napıcaksın
Sen şimdiden huzur evi bak
Şaka şaka
sevgilin bunları sorun etmem demiş sana noluyo ki rahat ol eşşeğin aklına karpuz kabuğu niye sokuyosun ki
Seven adam seni manken gibi görür

Bndende ne manken olurya :) umarim oyle görür artk evlenince gorecez ☺

herşeyden önce haline şükür et.çok şükür bedenin sağlam ve sağlıklısın.selülit hangimizde yokki.sevgilinin bacaklarıda mükkemel değil canım emin ol.kıl içinde yüzün içinde tedavi görüyormuşsun zaten.en kötüsünü düşünecek olursak yüzün düzelmeyecek bile olsa şöyle düşün;ben tedavim için uğraştım gerisini Allaha bıraktım hakkımda hayırlısı olsun de.kendinle barışık ol kendine değer vermezsen kendini küçük görürsen kimse seni ciddiye almaz değer vermez

Hastalığını biliyor sorun yok..
Karnınızdakı dikiş izine yapılacak bir şey yok ama selülit için spor yapabılırsın al eve bi eliptik bisiklet her gün yarım saat bin üstüne tamam...
Kendınle barıs sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez.

sanirim sevgilin dunyanin 8. harikasi....
yoksa bu kadar takmazdin.. asil sen boyle onun yaninda da guvensiz guvensiz konusursan asil o zaman sogur....bir insan neyim derse o olur karsi tarafin gozunde. adamin aklinda olmayani zorla sokmussun... yuzune maske takmiyosuj dimi? . benim de popomda da izler var. napiyim yani esim de cok killi. napiyim simdi . benim popomdaki izden igrenicekse defolsun gitsin o da brad pitt sanki . ya yapma herkesin kusuru var kimse kusursuz degil ayrica benim ayaklarim da igrenctir kocaman. napiyim ayagima kese kagidi mi geciriyim .sonracima belim kalin. ayrica ellerim de buyuk. oyle bir anlattim gulyabani gibi bisey canlanir gozunde bunlari okuyanin.

hem seni sevmis yuzunde gunes lekesi olsa nolur olmasa nolur. kapatici ile kapaniyorsa zaten muhim degil demek ki. sen kendine guvendikce ona daha guzel gelirsin... asla kendinden sikayet etme onun yaninda. gel bize sikayet et dertles ama ona soyleme.kendinden sogutursun .kimse kendine guveni olmayan birini sevmez. antipatik ve ezik olursun gozunde

Saçmalıyorsun bence...Anlattığın kusurlar herkeste olabilecek şeyler aşağı yukarı. Bunlar sorun olsaydı o zaman kimse evlenmezdi...Selülitin çatlağın ne olduğunu inan erkek arkadaşın bilmiyordur ve hiç umursamıyorlar emin ol.
Erkeklerin de bir sürü kusuru var ama biz kadınlar niye takmıyoruz onları? Çünkü başta erkekler kendi kusurlarını takmıyorlar sorun olarak görmüyorlar....

Ahh keske bizde onlar kadar rahat olsak zaten hc böyle olmucakta taktimi takios iste helede ben gerci artk takmicam umarm yani ☺

Yok zaten ona bisey demedim hiç ama yuzum dolayisyla tedavi oldugumu bilio kendi soruo nasil oldu uzulme ii olcan fln die hep destek oluyo

Ay Güldürdün beni ya cok yasa emi sen :)) sevgilimi cok sevdigim icn bnm gözümde dünya yakışıklısı onun gozundede ben dunya güzeliymism hp oyle der ama bacaklari grse hayal kırıklığına ugrayabilir haha :dd

canım benim seven insan her haliyle sever benimde göbegimde ameliyat izi var evliyim ve eşim hep o iz üzerinden öper:))
böyle şeyleri kafana takmaya bile degmez lütfen kendini üzme

Oyle yapiyorum zaten hastalik konusunda zaten elimden bsy gelmez tedavimi olur rabbime brakirm herseyi

Spora baslicam zaten ama kndim icn tbi bnm kndimi ii hissetmem icn sart spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…