Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

Afedersinde kim mükemmel ki yani , ya o da öyle düşünüyorsa kendindeki sorunları çok büyütüyorsa , biraz saçma değil mi , kimse mükemmel değil ve olamazda ona göre düşünmelisin

Aynen bende kucukken gecirdim bu ameliyati olmasaydim suan hayatta olmucaktim haklisin her halimize şükür beterin beteri var biliyorum

Aha beni anlayan biri çıktı sonundaa inşallah benim evliligimdede bi sorun cikmazz ya

Afedersinde kim mükemmel ki yani , ya o da öyle düşünüyorsa kendindeki sorunları çok büyütüyorsa , biraz saçma değil mi , kimse mükemmel değil ve olamazda ona göre düşünmelisin
Valla o gayet rahat oyle düşünceleri yok beni her halimle sev dio haha

Ay ben anne oluyumda ona değer o zaman umursamam ama ben evlenmeden catladim :ddd

Sen benim evlenmeden önceki çatlaklarımı görsen korkar kaçardın. Bel göbek bacak kalça göğüs kol. Her yerimde vardı. Saolsun hamile kalınca dizimin arkası bile çatlamıştı. Bu gebeliğimde olmadı o kadar. Sekiz kilo aldım ondan herhalde.

Benim diz arkasinda bile catlagm vr bide kalcada ayricada selulit kilo verdigm icn etim cok yumusak yaa nasil sikilasabilirim ki

Aynen öyle düşüncelerinizi yansıtmamış olmanıza sevindim çünkü ne kadar mütavazide olsa bir kadının karşısında güzelliğini yargıladığını gören her insanın ego yaratacagını düşünüyorum ben. Umarım düzelir hersey

Umarim cok tsk ederimm

Benim diz arkasinda bile catlagm vr bide kalcada ayricada selulit kilo verdigm icn etim cok yumusak yaa nasil sikilasabilirim ki

benim gibisin sende.. birde beyaz olunca kırmızı pembe sedef rengi iyice çıkıyor. bende sezaryenliyim bende de dikiş izi var. bacağımda çocukluğumdan kalma cam kesiği izi var kocaman. sırtımda doğum lekem var.

:) napalim artik buna şükür deyip gececez ama su hic biyerinde tek catlagi izi olmayanlari görünce sinir oluyom ya napionuzda catlamiyonuz hic :)))

bir psikoloğa görün

Etrafiniza bir bakin , evlenen her cift guzel mi acaba? Ayrica bence siz takinti yaptiginiz icin bu kadar kotu anlatmissinizdir. Bu kadar rahatsiz edici olacaklarini sanmiyorum. Ne guzel seni her halinle sevdigini soyluyormus ustune gidipte adami zorla dusundurtme. Gecmis olsun kremlerini aksatmadan tedavini ol

Tesekkur ederim canim bn cok taktigim ucin kendimde surekli kusur buluyorum ama artik boyle yapmicam hem zaten boyle adami zor bulmusum zati ustune gidermiyim hic ☺

Kusura bakma ama çocukca şeyler bunlar. herkesin bedeninde vardır kusur az veya çok. İki doğum yaptım hep 22şer kilo aldım 6ayda verdim fay hattı gibi çatlaklarım var harita gibi göbeğim nspiyim?rabbim böyle yaratmış daha yaşlanmadık o zaman nasıl olucaz bakalım. Beni fiziğim için istemeyen adam adam değildir benim gözümde çünkü bi düşsem alnım şişse bana öcü gibi bskıcak

Ya zaten sacmaladigimin farkindayim dedim doğru soyluyosun bi erkek vucut icin seviosa zaten ondan hayir gelmez ama iste ben karsidakini cok sevdigim icin byle takintilara girdim

Ben zaten yanlis dusundugumun farkindayim zaten ama bu kadar sert yorumlar olmuyor çünkü siz benim yerimde olmadığınız icin ne hissettigimi bilemezsiniz bence insanlari elestirirken biraz empati kurmayi deneyin

Empati kurmadığımı düşünürseniz çok yanılırsınız.Benimde kendimde rahatsız olduğum bir çok şey var.Bunların en başında sağ tarafımda doğuştan olan avuç içi büyüklüğündeki kelliğim. Diğer saçlar üstüne geldiği için aslında görünmüyor.Ama yağmur yağıp saçlarım ıslanınca açılır,rüzgar çok estiği zaman elimle saçlarımı tutmazsam açılır.Herşeyden ziyade sizinde verdiğiniz örnekler gibi, evli olduğum zaman adam sabah kalktığında uyurken o kısmın görünmesine normal yaşantımda olduğum gibi dikkat edemiceğim için kel bir kafa ile karşılaşabilir. Yani belki şuan sizinle en büyük empatiyi ben yapıyorumdur o yüzden hatta. Ama yapıcak bişey yok.Evet bu benim bir eksikliğim, avuç içi büyüklüğünde neredeyse kafamın sol yanını komple almış olan bu kellik benim ciddi bir eksikliğim.Bu yüzden saçlarımı toplarken dikkatli olmak zorundayım mesela.Ama aslında saçlarım güzeldir.Upuzun belime kadar simsiyah saçlarım var. Şayet orası diikkat etmediğim zaman açıldığında o adam benden ayrılıcaksa soğicaksa ay zaten lütfen bir an önce soğusun ve gitsin yani. Nitekim ben o kısmımı erkek arkadaşıma gösterdim kendiside bilir burayı.Onun dışında kilo alırken kalçalarımdan alırım ve buna rağmen belim hep incedir.Hiç kalınlaşmaz.Bütün kilom kalçamda artıp azaldığı içinse kalça kısmımda dümdüz ayakta durduğum zaman bile selülitlerim vardır. Özellikle sıkıştırmama göstermeye çalışmama gerek kalmadan yani.Ek olarak sağ ayağımın altı hepppp kurudur.Heppp soyulur.Bir duştan sonra unutup vazelin sürmezsem zaten taş gibi sert olur ve ilaçlarla bile o ayak tabanından kurtulamadım.Hiç güzel değildir yani.Amaaa dediğim gibi uzun siyah saçlarım çok güzeldir.Kaşlarım kalındır güzeldir kirpiklerim uzundur.burnum pek güzel değildir gülünce genişler ama olsun.Boyum kısa değildir iyidir giydiğim yakışır mini etek giyemem ama çünkü üst bacaklarım hep kalındır. Ayak bileklerim incedir bu yüzden sürekli halhal kullanır daha şık hale getiririm. Ama çok çabuk ağdaya gitmem gerekir hep tüylerim çabuk çıkar o yüzden eğer kendimle sürekli ilgilenemezsem herhangi bir sebepten bir anda çirkinleşebilirim.Ama ben gerçekten gayet güzelim.Bakımlı olduğum zaman özellikle güzel bi giyimle hoş bir ayakkabıyla kendime daima baktırırım.
Yani demem o ki eksiklikler ve vücut çirkinlikleri birtek sende yok.Hiç kimse dört dörtlük değildir ve bu sebepten tekrar diyorum, yaşına rağmen küçük olmamana rağmen 17 yaşındaki kız gibi düşünüyosun ve çok özgüvensizsin Kİ özgüven eksikliğidir aslında karşınızdakini iticek olan.Bunları hiç unutmayın. Saçma sapan şeyler düşünüp canınınıza hiç sıkmayın yok daha neler çünkü yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…