Yok yok değilim artik :) allah gonlüne göre versin canim ne deyim ☺Kiz sen hala uzgun musun ? Bak ayni yastayiz benim guvenebilecegim bir sevgilim bile yok. Iyi yanindan bak azicik en azindan sevgiliyi kapmissin
Aynen bende kucukken gecirdim bu ameliyati olmasaydim suan hayatta olmucaktim haklisin her halimize şükür beterin beteri var biliyorumBebekken ameliyat geçirmişim göbeğimin üstünde yaklaşık sekiz cm lik bi ameliyat izi var ve öyle estetik dikiş falan da deil ama ben o çizgiyi hiç takmadim hatta o bana ait bir çizgi o olmasa bende olmazdim hayatta olma sebebim o çizgi çünkü .eşime de anlatmıştim bebekken ameliyat geçirdiğimi ama senin gibi hiç kaygilanmadim. Önce kendine güven kendini sev gerisi gelir
Ay ben anne oluyumda ona değer o zaman umursamam ama ben evlenmeden catladim :dddSen şimdiden takıyorsan hamilelikten sonra o göbek bacak çatlaklar lekeler.. of off.
Aha beni anlayan biri çıktı sonundaa inşallah benim evliligimdede bi sorun cikmazz yaKatılıyorum yani ayrıca kendimden biliyorum yok şuram şöyle buram böyle eşim beğenmicek diye çok takmıştım ama evlenince emin ol aklından bile geçmiyo öyle şeyler amaaaan önemli olan sevgi huzur..valla bak.
Valla o gayet rahat oyle düşünceleri yok beni her halimle sev dio hahaAfedersinde kim mükemmel ki yani , ya o da öyle düşünüyorsa kendindeki sorunları çok büyütüyorsa , biraz saçma değil mi , kimse mükemmel değil ve olamazda ona göre düşünmelisin
Ay ben anne oluyumda ona değer o zaman umursamam ama ben evlenmeden catladim :ddd
Benim diz arkasinda bile catlagm vr bide kalcada ayricada selulit kilo verdigm icn etim cok yumusak yaa nasil sikilasabilirim kiSen benim evlenmeden önceki çatlaklarımı görsen korkar kaçardın. Bel göbek bacak kalça göğüs kol. Her yerimde vardı. Saolsun hamile kalınca dizimin arkası bile çatlamıştı. Bu gebeliğimde olmadı o kadar. Sekiz kilo aldım ondan herhalde.
Aynen öyle düşüncelerinizi yansıtmamış olmanıza sevindim çünkü ne kadar mütavazide olsa bir kadının karşısında güzelliğini yargıladığını gören her insanın ego yaratacagını düşünüyorum ben. Umarım düzelir herseyHaklisiniz dediklerinizde yok zaten o bunlarn hc birini blmio sadece yuzumdeki lekeleri bilio çünkü tedavi oluyorum bilmesi gerekti bunu ama artik takmicam zaten beni oldugumm gibi sevsin sevmezsede zaten dogru insan degilmis benim.icin derim
Umarim cok tsk ederimmAynen öyle düşüncelerinizi yansıtmamış olmanıza sevindim çünkü ne kadar mütavazide olsa bir kadının karşısında güzelliğini yargıladığını gören her insanın ego yaratacagını düşünüyorum ben. Umarım düzelir hersey
Benim diz arkasinda bile catlagm vr bide kalcada ayricada selulit kilo verdigm icn etim cok yumusak yaa nasil sikilasabilirim ki
:) napalim artik buna şükür deyip gececez ama su hic biyerinde tek catlagi izi olmayanlari görünce sinir oluyom ya napionuzda catlamiyonuz hic :)))benim gibisin sende.. birde beyaz olunca kırmızı pembe sedef rengi iyice çıkıyor. bende sezaryenliyim bende de dikiş izi var. bacağımda çocukluğumdan kalma cam kesiği izi var kocaman.sırtımda doğum lekem var.
bir psikoloğa görünKızlar çok kötüyüm bunları suan ağlayarak yazıyorum nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Simdi benim bi sevgilim var 8 aydır çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ben onu cok seviyorum oda beni seviyor. Sorun su ki benim yüzümde Güneş lekeleri var aşırı derecede 5 yıldr tedavi oluyorum sürekli kremlerle duruyorum sevgilim bu durumu biliyo ama onun yanına hp kapatıcı krem sürüp gittigim icin görmedi ama benim icin sorun degil hastalik sonucta diyor ama ben cok takıyorum ki taktığım sey bi o olsa neyse bide küçükken ameliyt olmustum gobegimde 13 cm dikis izi var ck belli estetk dikis olmadigi icin ayrica bi zamanlar kiloluydum 15 kilo verdim zayifim ama bacaklarm selulit var catlakta var az bisey ve damarlarm belli oluyo beyaz tenliyim simdi bu cocuk benimle evlense benden soğur resmen tiksinir evlendigim gün bosandigim gun olur kesin sevgilim seni herseynle seviyorum desede ben korkuyorum bu yuzden ayrilmayı bile düşünüyorum ama onu cok seviyorumm onsuz ne yaparm bilmiyorum ama benden daha güzelini bulup evlenebilir mutlu olabilir ne yapsın beni ben onunla evlensem hp yaninda cekinecem rahatsz hissetcm kndimi of nolur biseyler soyleyn bana ne yapmam lazım cok kötüyüm her günüm aglamakla geciyor sevgilimin bunlardan haberi yok sadece yüzümdeki hastaligi biliyor(((
Pskolog meslegini bırakır kaçar benden :) saka bi yana pskologada gittim bunu kendi kafamda bitirmeliyim kimse bana yardim edemez çünkübir psikoloğa görün
Tesekkur ederim canim bn cok taktigim ucin kendimde surekli kusur buluyorum ama artik boyle yapmicam hem zaten boyle adami zor bulmusum zati ustune gidermiyim hic ☺Etrafiniza bir bakin , evlenen her cift guzel mi acaba? Ayrica bence siz takinti yaptiginiz icin bu kadar kotu anlatmissinizdir. Bu kadar rahatsiz edici olacaklarini sanmiyorum. Ne guzel seni her halinle sevdigini soyluyormus ustune gidipte adami zorla dusundurtme. Gecmis olsun kremlerini aksatmadan tedavini ol
Ya zaten sacmaladigimin farkindayim dedim doğru soyluyosun bi erkek vucut icin seviosa zaten ondan hayir gelmez ama iste ben karsidakini cok sevdigim icin byle takintilara girdimKusura bakma ama çocukca şeyler bunlar. herkesin bedeninde vardır kusur az veya çok. İki doğum yaptım hep 22şer kilo aldım 6ayda verdim fay hattı gibi çatlaklarım var harita gibi göbeğim nspiyim?rabbim böyle yaratmış daha yaşlanmadık o zaman nasıl olucaz bakalım. Beni fiziğim için istemeyen adam adam değildir benim gözümde çünkü bi düşsem alnım şişse bana öcü gibi bskıcak
Ben zaten yanlis dusundugumun farkindayim zaten ama bu kadar sert yorumlar olmuyor çünkü siz benim yerimde olmadığınız icin ne hissettigimi bilemezsiniz bence insanlari elestirirken biraz empati kurmayi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?