Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

sevgilini ameliyat izleri nedeniyle terkeder miydin? ya da ondan soğur muydun?
zaten türk erkeği dediğin şey göbek deliği çevresindeki kılları elele tutuşmuş halay çeken, sıska bacaklı, potansiyel keltoş bişey, o kadar kasma yani, yoksa ilk gece sen de büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsin

Ben zaten yanlis dusundugumun farkindayim zaten ama bu kadar sert yorumlar olmuyor çünkü siz benim yerimde olmadığınız icin ne hissettigimi bilemezsiniz bence insanlari elestirirken biraz empati kurmayi deneyin

Spora baslicam evt kndim.icin yapicam bunu yüz konusunu takmiyorum artk.o hastalik ama gecicek ins ☺

Ne guzel ya allh mutlulugnzu daim etsin ya ne bilim taktim iste kndimi byle görünce morelm.bzuluo evlenmedn bu haldeysem bn evlenince cokerim :))
Güzel şeyler düşün hep birbirinize yüreğinize sarılıp hissedin her şey dış görünüş değil belki onun gözünde dünya güzelisin

Ben de 25 yaşındayım doğumdan sonra eski halimden eser yok bacak varis karın çatlakları dolu

Güzel şeyler düşün hep birbirinize yüreğinize sarılıp hissedin her şey dış görünüş değil belki onun gözünde dünya güzelisin
Ya zaten hep o soyler dunya bi yana sen bi yana ben senin gibi birini bulamam der beni cok sevioda ben taktim iste bazen diyorum bu cocuk benim neyimi seviyoki die :))

Aşıksa ne çatlağı ne selüliti görür emin ol
Ben kendimden biliyorum
Ne kilosunu ne kelliğini görmüyırum bile:)

Kızlar hepiniz haklısınız cok saolun bazılariniz biraz kırıcı seyler yazmis ama olsun ben zaten sacmaladigimin farkindayim ama iste insan oglu hep daha iyisini istiyo herseyin elindekilerini görmüyor yok artik kendime geldim kendim için yapicam bundan sonra ne yaparsamda kimse icin degil dua edin hayirlisiyla evleniyim buraya yazarim evlendigim gün :)))

Yazıyı okuyunca gayri ihtiyari gülümsedim. Bahsettiğin ameliyat izinden bende de var,cok küçükken geçirdiğim bi operasyon;biraz da balık etli olduğum için daha da belli oluyor iz Kendimi bildim bileli balık etliyim,selülit ve çatlak tabi ki bende de epeyce mevcut..Üstüne üstlük nişanlılık döneminde stresten sanırım vücudumun her yerinde küçük döküntüler oluştu,bi çeşit deri hastalığı,hâlen tedavi görüyorum. Ama hiç bi zaman eşime bundan rahatsız olduğumu hissettirmedim,ima dahi etmedim. Hatta bzen kremlerimi eşim sürer,çekinmiyorum bu durumdan.Onda aynı problemler olsa hiç sorun etmezdim çünkü,evlilik bunların cok ötesinde bir şey inan ki..Sevginiz,saygınız,muhabbetiniz olsun;onun gözüne hepsi güzel görünecek emin ol. Hiç kafana takma ve kendini olduğun gibi sev. Tabi ki her daim temiz,bakımlı olmak lazım ama senin söylediklerin hiç dert değil.. Boşuna kendini üzme,buna üzülceğin zamanı ve enerjiyi onu mutlu etmek için harca

Ben zaten onu cok sevdigim ve kaybetmek istemedigim icin bu kadar taktım herseye biliyorum sacmaladim ama ne bilim kaybetmekten korktum ki zaten o ben senin kalbine asıgım der her zaman böyle uzuldugumu bilse belki bana cok kizacak çünkü hayatimda ilk kez birini bu kadar cok sevdim o beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor benden bundan sonra böyle seyleri dert edip iliskimi yıpratmıcam. Tsk ederimm yorumun icin

Bence lekeler yüzünden değil özgüvensizliğinizden soğur erkek arkadaşınız. Cilt lekesi selulıt hallolur ama eminim ''ben seni her halinle severim '' dedirttğiniz insanın gözündeki özgüvensizliğiniz kolay kolay düzelmez ve ilerde ona farkında bile olmadan yüklediğiniz yüceltmişliğinizin meyvesini üzülmekle ödersiniz. O size layıkmı onu düşünün. Hayatın neler getireceğini bilemeyiz vücudumuzun, yüzümüzün iyi veya daha kötü olacağını bilemeyiz. Cildinde sorun yaşamaya kadınlar bile dogum sonrası, hamilelikte bir çok sorunla yüzleşebiliyorlar. Sizi her halinizle sevecek adam mı ona yöneltin düşüncelerinizi daha iyi hissedeceksinizdir.

Haklisiniz dediklerinizde yok zaten o bunlarn hc birini blmio sadece yuzumdeki lekeleri bilio çünkü tedavi oluyorum bilmesi gerekti bunu ama artik takmicam zaten beni oldugumm gibi sevsin sevmezsede zaten dogru insan degilmis benim.icin derim

Kiz sen hala uzgun musun ? Bak ayni yastayiz benim guvenebilecegim bir sevgilim bile yok. Iyi yanindan bak azicik en azindan sevgiliyi kapmissin

Bebekken ameliyat geçirmişim göbeğimin üstünde yaklaşık sekiz cm lik bi ameliyat izi var ve öyle estetik dikiş falan da deil ama ben o çizgiyi hiç takmadim hatta o bana ait bir çizgi o olmasa bende olmazdim hayatta olma sebebim o çizgi çünkü .eşime de anlatmıştim bebekken ameliyat geçirdiğimi ama senin gibi hiç kaygilanmadim. Önce kendine güven kendini sev gerisi gelir

Katılıyorum yani ayrıca kendimden biliyorum yok şuram şöyle buram böyle eşim beğenmicek diye çok takmıştım ama evlenince emin ol aklından bile geçmiyo öyle şeyler amaaaan önemli olan sevgi huzur..valla bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…