- Konu Sahibi pelincik11
-
canım sen böyle stres altında boğuldukçada durmaz o çocuk,
biliyorum çünkü ilk bebeğimde bende senin gibiydim ve oğlumda hiç durmazdı.
Hergün oğlunu pusete koyup 1 saat parka veya alışveriş merkezine götürebilirsin,hem o yorulur,gelince uyur,hem de senin havan değişir biraz.
bugün benim kadar mutsuz olan varmı.çok sıkıldım artık ya birileri ile bağıra çağıra konuşmak istiyorum çok mutsuzum eşim ilgilenmiyor.uyumayan bir oğlum var ve çok yorgunum.bir sürü iş bekleyen salak bir evim var.çıldırmak üzereyim sesimi duyan varmıııııııııııııııııııııııı
canım onuda denedim olmuyor bütün gün gezdirdiğimde oldu uykusu düzene girsin diye günlece çıkmadığımda. Ama nafile 1 gün iyiyse diğer gün isyan.ama dediğin gibi stres sütten geçiyor anladım
inan seni çok iyi anlıyorum,ben 6 ay yatak odasından dışarı çıkamamıştım,sürekli bağıran bir çocuğum vardı.ve o dönemde ben stres yaptıkça çocuğum hiç durmazdı.
Ama geçecek bu günlerde daha fazla bunaltma kendini 3 yaşına geldiğinde kuzucuğun epeyce rahatlayacaksın
umarım dediğiniz gibi olur hep şükrediyorum gecicek allahım sen bana güç ver diye dua ediyorum.ama yorgunluk bi yerde insanın canına tak ediyor.sevinmem lazım mutlu olmam lazım herşey çok güzel ne güzel diyorum eşim bugün yeni bir araba aldı sevin diyorum.ama birazda karşındakinden bekliyorsun yada takdir edilmek sevilmek istiyorsun.işler her zaman yoğun ama giden günler ömrümüzden gidiyor ve oğlumuz büyüyor istiyorum hep beraber yaşayalım.
Ve bugün ilk kez oğlum dikkatsizliğim yüzünden yataktan düştü ve vicdan azabı çekiyorum/QUOTE]
Diger arkadaslarima katiliyorum. Ama esine durumu anlat benim evde psikolojim bozuldu de. Önceden de calisan bir bayanmissiniz bu yeni durum sizin psikolojinizi alt üst etmis. Cocugunuz kücükmüs kardesiniz ve ailenize bir kac saat birakabilirsiniz. Sadece nefes almak icin. Yada tatil günlerinde esinize birakin 1 saat de olsa arkadaslarinizla bulusun. benimde yigenim dogdu annesini emmiyor mama yiyor. birde cok cay iciyor , milupanin cayini. Hergün en az 22 saat uyur. her 4-5 saatte de bir uyanir. Birde benim annem ve kendi annesi sürekli yardimci olur. Gezmeye cikarlar cocuk arabasiyla.
Yardim almadan ne cocugunuza yarariniz olur ne de esinizi. Gün gectikce daha da bogulursunuz.
umarım dediğiniz gibi olur hep şükrediyorum gecicek allahım sen bana güç ver diye dua ediyorum.ama yorgunluk bi yerde insanın canına tak ediyor.sevinmem lazım mutlu olmam lazım herşey çok güzel ne güzel diyorum eşim bugün yeni bir araba aldı sevin diyorum.ama birazda karşındakinden bekliyorsun yada takdir edilmek sevilmek istiyorsun.işler her zaman yoğun ama giden günler ömrümüzden gidiyor ve oğlumuz büyüyor istiyorum hep beraber yaşayalım.
Ve bugün ilk kez oğlum dikkatsizliğim yüzünden yataktan düştü ve vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?