- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
- Konu Sahibi selale0101
-
2bucuk yıllık evliyim ve cok mutluyduk hiçbir sorunumuz yoktu eşimin dünyada en çok beni sevdiğini düşğnüyordum bundan 2 ay önce bilgisayarımın tarayıcısında eşimin eski sevgililerini face üzerinden aradıgını gördüm,, bugünde kendi telefonunu karıştırdıgımda yine o kızlardan birinin ismi facebook sayfası çıktı, suratım düştü bir süre sonra dayanamadım konuştum eşimle ona güvenimin kalmadıgını ve gördüğüm şeyleri söyledim bana tepkisi telefonunu karıştırdıgım için bagırmak oldu ve telefonuna şifre koyacagını söyledi aklım kalbim paramparca onun zihninden bilebunları gecirmiş olması onları merak edip araması beni yıktı, su an farklı odalardayız bana benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye bagırdı evet aradım ne var baktım dedi, siz olsanız ne yaparsınız içinden çıkamıyorum ona çok kırgınım güvenim kırıldı ve karnımda iki düşükten sonra sahip olmak istediğim bebegimi taşıyorum üzülüp bebegime birşey olsun istemiyorum eşimse suç bastırdı benim yanıma bile gelmedi telefonu kulagına taktı video izliyor bana bunu nasıl yapar hazmedemiyorum
sen de tavrini koy oyleyse.. evet meraktandir belki ama kendine yapilmasini hazmeder mi? ozaman yapmayacak..Sagolun kızlar yorumlarınız için , az önce tekrar konuşmayı denedim çünkü yatamıyorum acı çekiyorum sadece baktıgını söylüyor konuşmuyorum görüşmüyorum diyor bende sen beni sevmiyormusun benim eksik bir tarafımmı var neden bunları hala merak ediyorsun dedim, öylesine baktım sen niye telefonumu karıştırıyorsun diyor ama aynısını ben yapsam hayal bile edemiyorum yapacaklarına kan kustururdu cünkü kendisi o kadar şüpheci ve kıskanç ki evlendiğimizde vajinismustum 4 ay ilişkiye giremedik sonra uzman dr la çözdük bu seferde kanama olmadı diye neler cektirdi bana ben kendime güveniyorum jinekologa gidelim dedim ona gittik esnek yıtılamıs dedi benden hiç kan gelmedi benim o kadar çok günahımı aldıki sevdiğim için affettim böylee bir şeyi ben yapsam inanın boşanmaktan beter eder
Ya o kanı görmeyen erkekler hep böyle tuhaf duygulara giriyor, kan dökmeye ne meraklı bu adamlar jiletle kanatıverseydin dicem haSagolun kızlar yorumlarınız için , az önce tekrar konuşmayı denedim çünkü yatamıyorum acı çekiyorum sadece baktıgını söylüyor konuşmuyorum görüşmüyorum diyor bende sen beni sevmiyormusun benim eksik bir tarafımmı var neden bunları hala merak ediyorsun dedim, öylesine baktım sen niye telefonumu karıştırıyorsun diyor ama aynısını ben yapsam hayal bile edemiyorum yapacaklarına kan kustururdu cünkü kendisi o kadar şüpheci ve kıskanç ki evlendiğimizde vajinismustum 4 ay ilişkiye giremedik sonra uzman dr la çözdük bu seferde kanama olmadı diye neler cektirdi bana ben kendime güveniyorum jinekologa gidelim dedim ona gittik esnek yıtılamıs dedi benden hiç kan gelmedi benim o kadar çok günahımı aldıki sevdiğim için affettim böylee bir şeyi ben yapsam inanın boşanmaktan beter eder
2bucuk yıllık evliyim ve cok mutluyduk hiçbir sorunumuz yoktu eşimin dünyada en çok beni sevdiğini düşğnüyordum bundan 2 ay önce bilgisayarımın tarayıcısında eşimin eski sevgililerini face üzerinden aradıgını gördüm,, bugünde kendi telefonunu karıştırdıgımda yine o kızlardan birinin ismi facebook sayfası çıktı, suratım düştü bir süre sonra dayanamadım konuştum eşimle ona güvenimin kalmadıgını ve gördüğüm şeyleri söyledim bana tepkisi telefonunu karıştırdıgım için bagırmak oldu ve telefonuna şifre koyacagını söyledi aklım kalbim paramparca onun zihninden bilebunları gecirmiş olması onları merak edip araması beni yıktı, su an farklı odalardayız bana benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye bagırdı evet aradım ne var baktım dedi, siz olsanız ne yaparsınız içinden çıkamıyorum ona çok kırgınım güvenim kırıldı ve karnımda iki düşükten sonra sahip olmak istediğim bebegimi taşıyorum üzülüp bebegime birşey olsun istemiyorum eşimse suç bastırdı benim yanıma bile gelmedi telefonu kulagına taktı video izliyor bana bunu nasıl yapar hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?