çok mutsuzumm

selale0101

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1.876
1.586
448
2bucuk yıllık evliyim ve cok mutluyduk hiçbir sorunumuz yoktu eşimin dünyada en çok beni sevdiğini düşğnüyordum bundan 2 ay önce bilgisayarımın tarayıcısında eşimin eski sevgililerini face üzerinden aradıgını gördüm,, bugünde kendi telefonunu karıştırdıgımda yine o kızlardan birinin ismi facebook sayfası çıktı, suratım düştü bir süre sonra dayanamadım konuştum eşimle ona güvenimin kalmadıgını ve gördüğüm şeyleri söyledim bana tepkisi telefonunu karıştırdıgım için bagırmak oldu ve telefonuna şifre koyacagını söyledi aklım kalbim paramparca onun zihninden bilebunları gecirmiş olması onları merak edip araması beni yıktı, su an farklı odalardayız bana benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye bagırdı evet aradım ne var baktım dedi, siz olsanız ne yaparsınız içinden çıkamıyorum ona çok kırgınım güvenim kırıldı ve karnımda iki düşükten sonra sahip olmak istediğim bebegimi taşıyorum üzülüp bebegime birşey olsun istemiyorum eşimse suç bastırdı benim yanıma bile gelmedi telefonu kulagına taktı video izliyor bana bunu nasıl yapar hazmedemiyorum

şeytan dürtmüştür..meraktan bakmıştır..
birbirinizi ve bebeğinizi üzmeyin bundan dolayı..

bu eski sevgililer çok değerliymişte onlarla neden evlenmemiş bu erkekler.
aynı şeyi kadın yapsa kıyamet kopar ama erkek yapınca neden telefonu karıştırdın oluyor.

Canim bunda bisey yok ki. Buyutme bu kadar. Meraktan bakmistir. Bebisine bisey olmasin Allah muhafaza. Bos yere kendinide,bebeginide uzme

nasıl bu KADAR UMURSAMAZ OLUOR BU ERKEKLER ANLAMIOYRUM KADIN ACI ÇEKSİN ÜZÜLSÜN İÇİ İÇİNİ YESİN ONLARDA KEYF ÇATSIN TLF YADA TV İZLESİN NE ADALETSİZ Bİ DÜNYAA

Kendinizi uzmeyin mazallah bebeginize bisey olmasın. Merak edip bakmistir insaniz sonucta bosver kafaya takilacak seyler değil

Ayni durumu bende yasadim hatta daha kotusunu ama ne yaparsan yap es senin koca senin ve bebegnixin babasi bebeginle iyi vakit gevir bunlar ufak seyler ancak bakmakla kalir

Bosver canim ya kafanda buyuttukce buyutme. Hamilesin gunlerini iyi gecirmene bak.simdi senin hormonlar tavan yapmistir o yuzden de bu kadar buyutuyorsundur.

Kiz bende baktimmm.meraktan..aynen kargamel olmuss...ahahaha.bu kocami sevmiyorum anlamina mi gelir....hayir tabiki de.arkadaslarimda bakmislar,sadece meraktan....

ne demek bunda birşey yok ya ?

kadın aynı şeyi yapsa erkek neler neler soyler!

bu kadın onun cocugunu karnında taşıyacak bissürü sıkıntı yaşayacak beyimiz oylesine bi eski sevgilisine bakıverecek oldu ! o zaman o eski sevgililerle evleneydi de cocuk yapaydı..

sinirim atıyor boyle şeyler de bir de üste cıkıyor saçmalığa bak

Bu adamlarida anlamiyorum ya evleniyosun bambaska sayfa aciyosun madem niye bu hareketler siz uzulmeyin mantikli bi aciklama yapamayacagi icin size boyle davranmiş siz sakinliginizi koruyun illaki konusacaksiniz

2senedir mutluyuz, sorunumuz yok demissin.. buna dayanarak soyluyorum; seytan ve merak! sizin gordugunuzu gorunce de suc bastirma seansi.. gonlunuzu almasini bekleyin ve kendinizi hirpalamayin; bebeginiz icin relax olmaya calisin..

Ya merak etmiştir sen eski sevgilini merak etmiyo musun hiç bakmadın mı? Kadın yapsa erkek canına okur diyenlerde olmuş ama erkeğinde canına okunuyor. Hem erkekler arkasını toplamıyor her konuda dağınıklar, kadınlar bu merakını giderince geride kanıt bırakmıyor. Herkes eski sevgililerini arada bir merak edip bakar sosyal paylaşım siteleri olduktan sonra takip çok kolay. Ilk sevgilinle evlenmek nasip olmuyo herkese :)

Sagolun kızlar yorumlarınız için , az önce tekrar konuşmayı denedim çünkü yatamıyorum acı çekiyorum sadece baktıgını söylüyor konuşmuyorum görüşmüyorum diyor bende sen beni sevmiyormusun benim eksik bir tarafımmı var neden bunları hala merak ediyorsun dedim, öylesine baktım sen niye telefonumu karıştırıyorsun diyor ama aynısını ben yapsam hayal bile edemiyorum yapacaklarına kan kustururdu cünkü kendisi o kadar şüpheci ve kıskanç ki evlendiğimizde vajinismustum 4 ay ilişkiye giremedik sonra uzman dr la çözdük bu seferde kanama olmadı diye neler cektirdi bana ben kendime güveniyorum jinekologa gidelim dedim ona gittik esnek yıtılamıs dedi benden hiç kan gelmedi benim o kadar çok günahımı aldıki sevdiğim için affettim böylee bir şeyi ben yapsam inanın boşanmaktan beter eder

Allahaşkına dert edecek sorun çıkaracak başka bir şey mi bulamadınız. Meraktan bakmıştır adı üstünde eski sevgili. Ben de normal bulmayanlara akıl erdiremiyorum nedense.

Eşinizi haklı buldum, ben olsam delirirdim eşim telefonumu ya da bilgisayarımı kurcalayıp bunu önüme sürse. Birbirinizin özeline saygı duymayı öğrenmelisiniz.

sen de tavrini koy oyleyse.. evet meraktandir belki ama kendine yapilmasini hazmeder mi? ozaman yapmayacak..

Ya o kanı görmeyen erkekler hep böyle tuhaf duygulara giriyor, kan dökmeye ne meraklı bu adamlar jiletle kanatıverseydin dicem ha Kuzeniminde kan olmamıştı arkadaşımında kan olmamıştı adamların aklında hep kuruntu kaldı bu.

Ne var sanki bunda. Merak etmiş olamaz mı ? Hem seninle evlenmiş öyle değil mi ? Çok kıymetli olsalardı onlardan biriyle evlenirdi. Eski arkadaşı olmuş olan herkes eminim yapar bunu. Evet senin açından biraz kırıcı belki ama hiç dert etme bence. Bir de mutluyduk diyorsun. Senle ilgili bir olumsuzluk olsa anlardın sanırım. Orta yolu bul derim. Sen bir daha özelini karıştırmayacağına, o da bakmayacağına söz versin. Olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…