çok mutsuzumm

Sen sakin ol. Bebeğini düşün. Meraktan bakmış belli ki. Bunu büyütüp bebeğine zarar verme. Aç bi dizi izle, biraz rahatla.

Bosuna uzuyosun krndinide bebegide , baksin ne olcakkk.
Hanginiz bakmadik merak ettiklerimizeee , bosverrrr.

Karısı hamileyken saçmalayan erkek sendromu. Suçlu ve Suçunu örtmek için bağırıyor. Yahu hepsimi aynı olur. Bide suçunu bil edebinle süs adam.

Asil sorun eski sevgiliyi aratmasi degil. İnan unutamamakla alakasi yok seytan durtuyo insan merak ediyo. Asil sorun esinin tavri nedemek telefona sifre koycam? Madem oyle ben de sifre koyuyorum de.

Canım bu haftalarda şeytan dolaşıyo. İnan bak. 2 doğum yaptım ikisinin de ilk 3 ayı böyle stresle geçti. Üzülme sen. Hepsi geçecek. Allah evladına sağlık versin. İnan ki gerisi bomboş

Merak etmistir bence de diger arkadaslarin da yazdığı gibi..buyutme bence ..tamam hassas bir dönemdesin biliyorum ama inan tasalandigina degmez..olayin su tarafina bir bak; onlarla iletişimde bulunmus mu yoksa sadece isimlerini mi aratmis?

Kızlar bir kac saat sonra uyyamadım gittim yanına bu konuyu cözmemşz lqzım dedim, sen dünyada en cok beni sevmiyormuydun neden onların ne yaptıgına bakıyorsun dedim öylesine baktım yeni bakmadım zaten dedi. Her nekadar eşim gözümden düşmüş olsada yine bir anne şefkatiyle ona elimi uzattım ben sensiz uyuyamamam gel yatalım hadi dedim, bak bana söz ver bir daha kimseyi merak etme senin merakın beni bugün çok üzdü ben senin telefonuna bir daha bakmam zaten ama sana güveneyim dedim, kuzu gibi oldu ben senden başkasına bakarmıyım vss konu kapandı şimdilşk böylece ama benim kalbimde kapanmaz, Allah daha kötüsüyle karşılaştırmasın artık sadece bebegimi düşğnecegim bugün beni üzen basit bir merak olabilir ama ona olan güvenim çok sarsıldı.

MaşaALLAH diyorum sizdeki o yumuşak kalbe öncelikle... Biliyor muzunuz? Aslında insan olarak en başta kendimize değer vermemiz gerekiyor. Eşiniz yüksek ihtimalle merak ettiğinden baktı. Bu sebeple kendinizi sakın üzmeyin. Özellikle o minicik dünya tatlısı İNŞAALLAH kucağınıza alacağınız bebeğinizi. Dua edin. Hamile iken edilen bütün dualar kabul.

erkekler verecek cevap bulamayıp sıkışınca bağırır zaten...
üzme kendini...

İnsan "geçmişinde" bıraktığı bir kadını/erkeği neden merak eder de aratır ?

Canim uzme kendini ya. Bu facebook ile herseye ulasmak ne kadar kolay, bir tik otede insanlarin resimlerine, ne yaptiklarina, kimle takildiklarina ulasiyorsun. O da meraktan bakmistir sadece, onlari ozlediginden degil. Insan bos kalinca hic sevmedilerinin bile fotolarina bakiyor...evlenmismi, yillar yaslandirmis mi..falan filan..altinda bisey aramaya cok gerek yok.

Bazen kadınların aldatıldım lafını demeye çok meraklı olduğunu düşünüyorum. Bakabilir ne var bunda. Meraktandır diye düşünüyorum çünkü eski sevgililerine bakmış. Bari sadece birine bakarken yakalayıp üzgünüm deseydiniz. Size evet unutamamış derdik.

canım meraktan bakmıştır.. Erkek milleti işte... ama benim kız arkadaşlarımda bakıyor. merak ediyoruz diyorlar bana tuhaf geliyor ama yapcak bir şey yok.. kendini de bebişini de üzme canım.. umarım hatasını fark edip telafi etmeye çalışır eşiniz.

eşimin benden önce kız arkadaşı hiç olmadı ama olsaydı eminim bakardı
yani bunu herkes yapar sorun çıkaracak bir durum değil bence
eşine kızmakta haklısın ama erkekler hep böyle kendilerini bişey sanma havalarındalar

Cnm ilk basta kendi hic bisey uzmeye degmez evet kotu bir durum sinir edici ama seni belki rahatlatir bende ayrildigim esinin face ine bakiyorum bazen yada eski sevgilimin yani bunu yapiyorum diye tekrar istedigim icinmi hayir merak edip bakiyorum cok nadirde olsa.. yani ben kotu bi dusunceyle baktigini sanmiyorum esinizi ama size yaptigi hareketde sucunu bastirmayi gosterir sana aciklama yapamiyacagi icin bastirmis resmen. onemli olan nsl arayi duzeltirsiniz, bundan sonrasi onemli bence.

canım
üzüldüm
dediğin gibi
EŞİN SUÇ BASTIRMIŞ
ayrıca şapka düşmüş kel görünmüş
sanırım bundan sonra daha gizli saklı hareketleri olacak

Sen de kendi eski sevgilini faceden ara..özellikle de görmesini sağla.bakalım ne yapacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…