- 29 Eylül 2014
- 464
- 569
- 128
- Konu Sahibi selale0101
-
2bucuk yıllık evliyim ve cok mutluyduk hiçbir sorunumuz yoktu eşimin dünyada en çok beni sevdiğini düşğnüyordum bundan 2 ay önce bilgisayarımın tarayıcısında eşimin eski sevgililerini face üzerinden aradıgını gördüm,, bugünde kendi telefonunu karıştırdıgımda yine o kızlardan birinin ismi facebook sayfası çıktı, suratım düştü bir süre sonra dayanamadım konuştum eşimle ona güvenimin kalmadıgını ve gördüğüm şeyleri söyledim bana tepkisi telefonunu karıştırdıgım için bagırmak oldu ve telefonuna şifre koyacagını söyledi aklım kalbim paramparca onun zihninden bilebunları gecirmiş olması onları merak edip araması beni yıktı, su an farklı odalardayız bana benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye bagırdı evet aradım ne var baktım dedi, siz olsanız ne yaparsınız içinden çıkamıyorum ona çok kırgınım güvenim kırıldı ve karnımda iki düşükten sonra sahip olmak istediğim bebegimi taşıyorum üzülüp bebegime birşey olsun istemiyorum eşimse suç bastırdı benim yanıma bile gelmedi telefonu kulagına taktı video izliyor bana bunu nasıl yapar hazmedemiyorum
Kızlar bir kac saat sonra uyyamadım gittim yanına bu konuyu cözmemşz lqzım dedim, sen dünyada en cok beni sevmiyormuydun neden onların ne yaptıgına bakıyorsun dedim öylesine baktım yeni bakmadım zaten dedi. Her nekadar eşim gözümden düşmüş olsada yine bir anne şefkatiyle ona elimi uzattım ben sensiz uyuyamamam gel yatalım hadi dedim, bak bana söz ver bir daha kimseyi merak etme senin merakın beni bugün çok üzdü ben senin telefonuna bir daha bakmam zaten ama sana güveneyim dedim, kuzu gibi oldu ben senden başkasına bakarmıyım vss konu kapandı şimdilşk böylece ama benim kalbimde kapanmaz, Allah daha kötüsüyle karşılaştırmasın artık sadece bebegimi düşğnecegim bugün beni üzen basit bir merak olabilir ama ona olan güvenim çok sarsıldı.
Canim uzme kendini ya. Bu facebook ile herseye ulasmak ne kadar kolay, bir tik otede insanlarin resimlerine, ne yaptiklarina, kimle takildiklarina ulasiyorsun. O da meraktan bakmistir sadece, onlari ozlediginden degil. Insan bos kalinca hic sevmedilerinin bile fotolarina bakiyor...evlenmismi, yillar yaslandirmis mi..falan filan..altinda bisey aramaya cok gerek yok.2bucuk yıllık evliyim ve cok mutluyduk hiçbir sorunumuz yoktu eşimin dünyada en çok beni sevdiğini düşğnüyordum bundan 2 ay önce bilgisayarımın tarayıcısında eşimin eski sevgililerini face üzerinden aradıgını gördüm,, bugünde kendi telefonunu karıştırdıgımda yine o kızlardan birinin ismi facebook sayfası çıktı, suratım düştü bir süre sonra dayanamadım konuştum eşimle ona güvenimin kalmadıgını ve gördüğüm şeyleri söyledim bana tepkisi telefonunu karıştırdıgım için bagırmak oldu ve telefonuna şifre koyacagını söyledi aklım kalbim paramparca onun zihninden bilebunları gecirmiş olması onları merak edip araması beni yıktı, su an farklı odalardayız bana benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye bagırdı evet aradım ne var baktım dedi, siz olsanız ne yaparsınız içinden çıkamıyorum ona çok kırgınım güvenim kırıldı ve karnımda iki düşükten sonra sahip olmak istediğim bebegimi taşıyorum üzülüp bebegime birşey olsun istemiyorum eşimse suç bastırdı benim yanıma bile gelmedi telefonu kulagına taktı video izliyor bana bunu nasıl yapar hazmedemiyorum
Cnm ilk basta kendi hic bisey uzmeye degmez evet kotu bir durum sinir edici ama seni belki rahatlatir bende ayrildigim esinin face ine bakiyorum bazen yada eski sevgilimin yani bunu yapiyorum diye tekrar istedigim icinmi hayir merak edip bakiyorum cok nadirde olsa.. yani ben kotu bi dusunceyle baktigini sanmiyorum esinizi ama size yaptigi hareketde sucunu bastirmayi gosterir sana aciklama yapamiyacagi icin bastirmis resmen. onemli olan nsl arayi duzeltirsiniz, bundan sonrasi onemli bence.eşimin benden önce kız arkadaşı hiç olmadı ama olsaydı eminim bakardı
yani bunu herkes yapar sorun çıkaracak bir durum değil bence
eşine kızmakta haklısın ama erkekler hep böyle kendilerini bişey sanma havalarındalar
2bucuk yıllık evliyim ve cok mutluyduk hiçbir sorunumuz yoktu eşimin dünyada en çok beni sevdiğini düşğnüyordum bundan 2 ay önce bilgisayarımın tarayıcısında eşimin eski sevgililerini face üzerinden aradıgını gördüm,, bugünde kendi telefonunu karıştırdıgımda yine o kızlardan birinin ismi facebook sayfası çıktı, suratım düştü bir süre sonra dayanamadım konuştum eşimle ona güvenimin kalmadıgını ve gördüğüm şeyleri söyledim bana tepkisi telefonunu karıştırdıgım için bagırmak oldu ve telefonuna şifre koyacagını söyledi aklım kalbim paramparca onun zihninden bilebunları gecirmiş olması onları merak edip araması beni yıktı, su an farklı odalardayız bana benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye bagırdı evet aradım ne var baktım dedi, siz olsanız ne yaparsınız içinden çıkamıyorum ona çok kırgınım güvenim kırıldı ve karnımda iki düşükten sonra sahip olmak istediğim bebegimi taşıyorum üzülüp bebegime birşey olsun istemiyorum eşimse suç bastırdı benim yanıma bile gelmedi telefonu kulagına taktı video izliyor bana bunu nasıl yapar hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?