- 22 Temmuz 2021
- 3
- 1
- 36
- 31
- Konu Sahibi terramacon
Evet, az da olsa bazı kadınlarımız venüs tepesinin görüntüsünden oldukça rahatsız. Bu konuda hem sitede hem de internet aramasında çok az bilgi mevcut. Tek çare lipo ile bölgeden yağ aldırma gibi duruyor ama ben çok korkuyorum. Hiç evlenmedim ve ilişkiye de girmedim. Evleneceğim kişinin bundan rahatsız olup olmayacağını bile bilmiyorum. Eğer çok takıntı yapılacak bir şey değilse lütfen evliler veya tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Bu bölgenin büyüklüğü gerçekten kadını çirkin mi gösteriyor? Çünkü erkeklerin bazı fotoğraflarda fark edip yaptıkları yorumları görüyorum. Fotodaki kişi için erkek mi diye soruyorlar bile..
Lipoliz iğnesi ile bu bölgeden kurtulmayı deneyen var mı? Yağ aldırmanın acı verici olduğunu biliyorum. Zaten müthiş hassas bir bölge burası. Bu acıyı çekmeye değer mi bilemiyorum. Başka yöntemler deneyen olduysa paylaşabilir mi? Çok teşekkürler.
Lipoliz iğnesi ile bu bölgeden kurtulmayı deneyen var mı? Yağ aldırmanın acı verici olduğunu biliyorum. Zaten müthiş hassas bir bölge burası. Bu acıyı çekmeye değer mi bilemiyorum. Başka yöntemler deneyen olduysa paylaşabilir mi? Çok teşekkürler.