• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok nadir bir sorun olan Mons Pubis yağlanması ve estetiği

terramacon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
3
1
36
31
Evet, az da olsa bazı kadınlarımız venüs tepesinin görüntüsünden oldukça rahatsız. Bu konuda hem sitede hem de internet aramasında çok az bilgi mevcut. Tek çare lipo ile bölgeden yağ aldırma gibi duruyor ama ben çok korkuyorum. Hiç evlenmedim ve ilişkiye de girmedim. Evleneceğim kişinin bundan rahatsız olup olmayacağını bile bilmiyorum. Eğer çok takıntı yapılacak bir şey değilse lütfen evliler veya tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Bu bölgenin büyüklüğü gerçekten kadını çirkin mi gösteriyor? Çünkü erkeklerin bazı fotoğraflarda fark edip yaptıkları yorumları görüyorum. Fotodaki kişi için erkek mi diye soruyorlar bile..

Lipoliz iğnesi ile bu bölgeden kurtulmayı deneyen var mı? Yağ aldırmanın acı verici olduğunu biliyorum. Zaten müthiş hassas bir bölge burası. Bu acıyı çekmeye değer mi bilemiyorum. Başka yöntemler deneyen olduysa paylaşabilir mi? Çok teşekkürler.

Merhaba bendede aynı sorun bar var ve ileriki yaşlarda ve kiloda varsa maalesef dahada sarkıyo.ve dogumlardan sonraki göbekte olayı vahimleştiriyo.esim beni rencide edecek bir şey söylemedi ama ben rahatsız oluyorum ve karın germe ameliyatı olacağım ileride o bölgedende yağ alınıp gerilecek aynı ameliyatta.psikojik olarak ta beni rahatsız ediyor

Back