İyi günler kk hatunları yeni üyeyim daha önceden sadece bdv 'yi okur sizinle beraber bende üzülürdüm ama artık bende dayanamıyorum ALLAH Rızası için banada yardım edin fikir verin. 5 yıllık bi ilişkim var ve bunu bi akrabam duydu aileme söylemekle tehdit etti beni .Benim ailemde bu tür şeyler çok sert karşılanır hiç hoş görülmez abim yada babam duyarsa benim için hiç iyi olmaz ve bizde sevgilimle bunun üzerine söz yapmaya karar verdik sevgilim ailesiyle konuştu durumu anlattı fakat abisi ikimizede küfür etti benden bişey beklemeyin bunu yapan ilk siz değilsiniz dedi ablasına durumu anlattık kızı bırak gitsin bize lazım değil dedi .Ve ben çok kötü günler yaşadım kendi Canıma kıymayı düşündüm fakat bunu yapmadım ama üzüntüden sürekli hasta oldum hastanelik oldum bunu sevgilimin annesi biliyordu bunun üzerine annesi hemen eve gel gelmezsen Hakkımı helal etmem dedi(ben ve sevgilim ailelerden uzak şehirde çalışıyorduk yeni çalışmaya başlamıştık )Sevgilim o Zaman hepsine resti çekti ben para biriktirip sözü yapıcam dedi ve 6 ay boyunca ailesinden kimseyle görüşmedi daha sonra para biriktirip ailesinin yanına gitti istemeye gidin diye fakat ailesi şuanda kış biz bu ayda söz falan yapamayız dedi aradan Zaman geçti (ben çok kötüyüm sürekli )sevgilim ailesiyle görüşmeye başladı başlarda bana şimdi susuyorsam seninle evlenebilmek için dedi evlendikten sonra kimse sana bişey söyleyemez dedi ve aile arası tanışma oldu bundan sonra ise sevgilim ailesini savunmaya başladı bi hata yaptılar unut kindarlık yapma evlenince evimize geldiklerinde biraz tebessüm göster dedi.Ki ben çok zor günler yaşadım yemeden içmeden kesildim her gün hastanelerdeydim sevgilim bunları bilmesine rağmen bana Nasıl unut kindarlık yapma der.Çok hastayken elimde serum varken bunun için benimle tartıştı aileme kindarlık yapmıycaksın diye .Ben bana yapılanları unutamam bana söz vermişti seni aileme karşı koruyacam diye ama şimdi onları koruyor bana yapılanları görmemezlikten gelip lütfen fikir verin ne yapmayalıyım haksız mıyım
Son düzenleme: