Çok oldu çekiyorum yardım

Limonnana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
37
3
1
32
İyi günler kk hatunları yeni üyeyim daha önceden sadece bdv 'yi okur sizinle beraber bende üzülürdüm ama artık bende dayanamıyorum ALLAH Rızası için banada yardım edin fikir verin. 5 yıllık bi ilişkim var ve bunu bi akrabam duydu aileme söylemekle tehdit etti beni .Benim ailemde bu tür şeyler çok sert karşılanır hiç hoş görülmez abim yada babam duyarsa benim için hiç iyi olmaz ve bizde sevgilimle bunun üzerine söz yapmaya karar verdik sevgilim ailesiyle konuştu durumu anlattı fakat abisi ikimizede küfür etti benden bişey beklemeyin bunu yapan ilk siz değilsiniz dedi ablasına durumu anlattık kızı bırak gitsin bize lazım değil dedi .Ve ben çok kötü günler yaşadım kendi Canıma kıymayı düşündüm fakat bunu yapmadım ama üzüntüden sürekli hasta oldum hastanelik oldum bunu sevgilimin annesi biliyordu bunun üzerine annesi hemen eve gel gelmezsen Hakkımı helal etmem dedi(ben ve sevgilim ailelerden uzak şehirde çalışıyorduk yeni çalışmaya başlamıştık )Sevgilim o Zaman hepsine resti çekti ben para biriktirip sözü yapıcam dedi ve 6 ay boyunca ailesinden kimseyle görüşmedi daha sonra para biriktirip ailesinin yanına gitti istemeye gidin diye fakat ailesi şuanda kış biz bu ayda söz falan yapamayız dedi aradan Zaman geçti (ben çok kötüyüm sürekli )sevgilim ailesiyle görüşmeye başladı başlarda bana şimdi susuyorsam seninle evlenebilmek için dedi evlendikten sonra kimse sana bişey söyleyemez dedi ve aile arası tanışma oldu bundan sonra ise sevgilim ailesini savunmaya başladı bi hata yaptılar unut kindarlık yapma evlenince evimize geldiklerinde biraz tebessüm göster dedi.Ki ben çok zor günler yaşadım yemeden içmeden kesildim her gün hastanelerdeydim sevgilim bunları bilmesine rağmen bana Nasıl unut kindarlık yapma der.Çok hastayken elimde serum varken bunun için benimle tartıştı aileme kindarlık yapmıycaksın diye .Ben bana yapılanları unutamam bana söz vermişti seni aileme karşı koruyacam diye ama şimdi onları koruyor bana yapılanları görmemezlikten gelip lütfen fikir verin ne yapmayalıyım haksız mıyım

Son düzenleme:
Can kiyma kismindan sonrasini okumadim :63: Birde bunu eyleme dokmussunuz hastanelik olmussunuz.. Allah'in verdigi cani kendiniz almaya kalkacak kadar buyuk bir derdiniz olamaz bu yuzden okumadim ve ins sorunlariniz duzelir.

Yanlış anladınız
Can kiyma kismindan sonrasini okumadim :63: Birde bunu eyleme dokmussunuz hastanelik olmussunuz.. Allah'in verdigi cani kendiniz almaya kalkacak kadar buyuk bir derdiniz olamaz bu yuzden okumadim ve ins sorunlariniz duzelir.
yanlış anladınız veya ben yanlış yazdım canıma kıymayı bile düşündüm psikolojik olarak çok kötüydüm fakat yapmadım bunu hastanelik olma sebebim üzüntüden sürekli hastalanırdınız yüzden

Bir erkek için mi bu kadar üzüntü sıkıntı hastanelik olmuşsun şu yaptıklarına bak sence değmiş mi?ayrıl gitsin olurda evlenirseniz kocam aşırı aileci diye konu açarsın buralarda guya sana destek olmuş ama köprüyü geçene kadar gerçi köprüye daha çok varken yan çizmeye başlamış bir başkası için bu hallere düşmeye değmez hele bu bir erkekse hiç değmez

Ailesi neden karşı çıktı ?
Sadece sevgili oldunuz diyemi ?
Siz niye hastanelik oldunuz ?
Anlamadım
Ailesi maddi durumu öne sürerek karşı çıktı ..Ve ben çok üzüldüğüm için yemeden içmeden kesildim ve sürekli hastaneye gitmek zorunda kaldım

Sevgiliniz kötü bisey dememiski sadece kin gütme demis. Sen haksizdin gbi biseyler söylememiş yani omur boyu ailesiyle gorusmesin mi istiyosunuz ?

Tam olarak okumadınız galiba ben ailemden farklı bi şehirde yaşıyordum çalışıyordum

E iyi de hastanelerde kaldım diyorsunuz, kızının bir sevgilisi olma ihtimaline bile katlanamayan sıkı bir aile, sizin hastanede olduğunuz haberini alamaz mı?

Şuraya bi alıntı yapayım da bir daha düzenlerseniz insanlar konunuzun bir önceki halini görsünler.

İyi günler kk hatunları yeni üyeyim daha önceden sadece bdv 'yi okur sizinle beraber bende üzülürdüm ama artık bende dayanamıyorum ALLAH Rızası için banada yardım edin fikir verin. 5 yıllık bi ilişkim var ve bunu bi akrabam duydu aileme söylemekle tehdit etti beni .Benim ailemde bu tür şeyler çok sert karşılanır hiç hoş görülmez abim yada babam duyarsa benim için hiç iyi olmaz ve bizde sevgilimle bunun üzerine söz yapmaya karar verdik sevgilim ailesiyle konuştu durumu anlattı fakat abisi ikimizede küfür etti benden bişey beklemeyin bunu yapan ilk siz değilsiniz dedi ablasına durumu anlattık kızı bırak gitsin bize lazım değil dedi .Ve ben çok kötü günler yaşadım kendi Canıma kıymayı düşündüm fakat bunu yapmadım ama üzüntüden sürekli hasta oldum hastanelik oldum bunu sevgilimin annesi biliyordu bunun üzerine annesi hemen eve gel gelmezsen Hakkımı helal etmem dedi(ben ve sevgilim aynı şehirde çalışıyorduk yeni çalışmaya başlamıştık )Sevgilim o Zaman hepsine resti çekti ben para biriktirip sözü yapıcam dedi ve 6 ay boyunca ailesinden kimseyle görüşmedi daha sonra para biriktirip ailesinin yanına gitti istemeye gidin diye fakat ailesi şuanda kış biz bu ayda söz falan yapamayız dedi aradan Zaman geçti (ben çok kötüyüm sürekli )sevgilim ailesiyle görüşmeye başladı başlarda bana şimdi susuyorsam seninle evlenebilmek için dedi evlendikten sonra kimse sana bişey söyleyemez dedi ve aile arası tanışma oldu bundan sonra ise sevgilim ailesini savunmaya başladı bi hata yaptılar unut kindarlık yapma evlenince evimize geldiklerinde biraz tebessüm göster dedi.Ki ben çok zor günler yaşadım yemeden içmeden kesildim her gün hastanelerdeydim sevgilim bunları bilmesine rağmen bana Nasıl unut kindarlık yapma der.Çok hastayken elimde serum varken bunun için benimle tartıştı aileme kindarlık yapmıycaksın diye .Ben bana yapılanları unutamam bana söz vermişti seni aileme karşı koruyacam diye ama şimdi onları koruyor bana yapılanları görmemezlikten gelip lütfen fikir verin ne yapmayalıyım haksız mıyım

e o zaman boşuna ortalığı ayağa kaldırmışsınız..
sırf para yüzünden istemedilerse akrabada birşey demediyse biraz daha bekleyebilirdiniz.
kışın karda kıyamette söz yapmak istememeleri bana anormal gelmedi..
sevgilinizin ailesiyle barışmasıda normal..
şimdi olmasa ilerde olurdu.. sizde mesafeli bir şekilde görüşürsünüz..
sonuç olarak maddi durumları olmadığı için istememişler sizi istemediklerinden değil.. bir erkek için yatağa düşmek hastanelik olmak tamamen sizin sorununuz onların değil..

E iyi de hastanelerde kaldım diyorsunuz, kızının bir sevgilisi olma ihtimaline bile katlanamayan sıkı bir aile, sizin hastanede olduğunuz haberini alamaz mı?

Şuraya bi alıntı yapayım da bir daha düzenlerseniz insanlar konunuzun bir önceki halini görsünler.
Hastanede kalmadım hemen hemen her gün hastaneye gitmek zorunda kaldım bunun neresini anlamıyorsunuz

e o zaman boşuna ortalığı ayağa kaldırmışsınız..
sırf para yüzünden istemedilerse akrabada birşey demediyse biraz daha bekleyebilirdiniz.
kışın karda kıyamette söz yapmak istememeleri bana anormal gelmedi..
sevgilinizin ailesiyle barışmasıda normal..
şimdi olmasa ilerde olurdu.. sizde mesafeli bir şekilde görüşürsünüz..
sonuç olarak maddi durumları olmadığı için istememişler sizi istemediklerinden değil.. bir erkek için yatağa düşmek hastanelik olmak tamamen sizin sorununuz onların değil..
Haklısınızbu benim sorunum bu yüzden kendimi hiç afetmiyeceğim

Hastanede kalmadım hemen hemen her gün hastaneye gitmek zorunda kaldım bunun neresini anlamıyorsunuz

Şu cümlelerle anlatmaya çabalamışsınız bakınız:
Çok hastayken elimde serum varken bunun için benimle tartıştı aileme kindarlık yapmıycaksın diye .

Zaman geçti (ben çok kötüyüm sürekli )

üzüntüden sürekli hasta oldum hastanelik oldum

Yani sorun anlamamak değil, anlatamamanız.

Özetle:
Geçmiş olsun. Bir erkek için değmez.
Değeceğini düşünüyorsanız da ailesiyle her şeyiyle olduğu gibi kabul edip şikayet etmeyeceksiniz.

Şuanda sizin duygularınızı hiçe sayan bir adamı hayat arkadaşınız yapmayın.
Bırakın defolup gitsin.

Şuana kadar hiç görmedim varsa bile istisnanin istisnasidir; aileme tavır yapıyorum, bir daha asla konuşmam deyipte sözünde duran. Zaten böyle diyenden de hayır gelmez.

Ama erkek olan , yasanilanlardan dolayı mahcup olan erkekler var. Hep diyorum. Bunlar erkekse diğerleri ne oluyor.

Yeni yıl değmeyen adamlara bağımlı olup bunu aşk sanan,aile sorunları daha en başından hey ben burdayım diye bağıran ama sevgililerini ağaç kovugundan çıkmış zanneden evlenince de 'kaynanam şunu dedi,kaynim bunu yaptı ' diye konu açan tüm kadınlara akıl fikir mantık getirsin Allah'im.

Amin.

Back
X