görümcemle biz bir barışık bir küs bir hayat sürüyoruz...kadın 33 yaşında ama hala çocuk gibi abuk subuk şeyler küser.Biz biyere gitsek bizi neden çağırmadınız diye surat asar,küser,bana ne hamileyken ne hastayken bi hayrı olmadı ama benden hem yardım etmemi ona destek olmamı bekler.haftada 3 gün 3 çocuğunu kocasını alır bize yemeğe glir ma biz ona çaya bile gitmek istesek hep işi vardır (nedensenaniknanik)akşamın altısında kocamı aralar benim haberim yok tabiii mangal planları yapılır bizim ev müstakil bahçemiz var onlar sitede oturuyorlar yakamıyorlar ya benim başıma yıkılır bu işte.çarşıya gideriz bi tşörte saatlece bakar tezgahtarı sinir eder almadan çıkıp benide rezil eder.anlaştığımız saatte hiçbirzaman hazır olmaz saatlece onu beklememizi ister biz beklemeyincede kaynanama şikayet eder eşime kızılır sonra eşim onlara kızar .trajikomik bi durumumuz var yani...kafamçokkarıştı ha bu arada aşırı zenginler fakat çok cimri oldukları için kimde beleş varsa oraya yerleşirler..arka arkaya 4 gün bana akşam yemeğine geldiklerini bilirim sırf evde yemek yapmamak için.kaynanam çok alıştırmışhazıra onları .evde yemek yapmayınca haftada 3 günde bizde yedikleri için bide haftada 2 gün evine temizlikçi geldiği için evi tertemizdir övünür seni pis ilan eder laelaelaelaelae e tabii dağınık olurum vakit kalmıyoki görümce senin yarattığın pisliği toplamak içinnaniknanik öptm sizi