boyle durumlarda lafi uzatmak dolandirmak isi uzatir sakiz en dogrusu onun buldugu gibi bahaneler bul acik acik belli et esinede bize acikladigin nedenleri sirala gerekirse kayinvalidene herkez haddini bilmeli bak rahatsizligin varmis kimsenin kimseyi bu sekilde uzmeye hakki yok
yok tatlım ben eltimle 3 yıl oldu konuşmuyorum zaten,kayınvalidemlerlede mesafeliyim artık benim bu anlattıklarım araya sınır koymadan önceydi şimdi çok şükür yapmıyorlar çünkü ben bağlarımı kopardım eskiden evlat gibiydim onlara çok severdim, olanlardan sonra sadece oğullarının karısıyım artık konuşuyoruz ama bana 2-3 yıldır gelmezler bir çayımı içmezler bende artık çağırmam yani her iki tarafta şu an öylesine görüyor birbirini, 2 yıla kadarda taşınıyorum zaten ben görmek zorunda değilim ondan sonra eşim alır kızımızı gelir görür kimi görmek istiyorsa zaten kızım 5 yaşında rahatlıkla eşimle gelip gidebilir babannesini dedesini falan görmeye aslada çocuğu olayların içine katmam bu benim onlarla olan meselem..verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..her düşünce benim için çok önemlidir inanın bana kızan olsa bile anlarım oda farklı bir bakış açısıdır herkes için aynanın arka tarafınada bakmak lazım...