Çok oldun Görümce

boyle durumlarda lafi uzatmak dolandirmak isi uzatir sakiz en dogrusu onun buldugu gibi bahaneler bul acik acik belli et esinede bize acikladigin nedenleri sirala gerekirse kayinvalidene herkez haddini bilmeli bak rahatsizligin varmis kimsenin kimseyi bu sekilde uzmeye hakki yok

yok tatlım ben eltimle 3 yıl oldu konuşmuyorum zaten,kayınvalidemlerlede mesafeliyim artık benim bu anlattıklarım araya sınır koymadan önceydi şimdi çok şükür yapmıyorlar çünkü ben bağlarımı kopardım eskiden evlat gibiydim onlara çok severdim, olanlardan sonra sadece oğullarının karısıyım artık konuşuyoruz ama bana 2-3 yıldır gelmezler bir çayımı içmezler bende artık çağırmam yani her iki tarafta şu an öylesine görüyor birbirini, 2 yıla kadarda taşınıyorum zaten ben görmek zorunda değilim ondan sonra eşim alır kızımızı gelir görür kimi görmek istiyorsa zaten kızım 5 yaşında rahatlıkla eşimle gelip gidebilir babannesini dedesini falan görmeye aslada çocuğu olayların içine katmam bu benim onlarla olan meselem..verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..her düşünce benim için çok önemlidir inanın bana kızan olsa bile anlarım oda farklı bir bakış açısıdır herkes için aynanın arka tarafınada bakmak lazım...

ben de görümceyim ve benim de görümcem var.ne bana böyle davranıldı ne de ben böyle davrandım.
ayıptır.haftada 3 kere yemeğemi gelinir.koyun tavrınızı.
ne güzel yer bulmuşlar öyle lokanta mı sizin ev

canım eltin için ayrı yorumumu yaptım .konuşmuyorsunuz zaten ve bencede bir ömür boyu konuşmayın.hasta ruhlu bir insan olduğunu düşünüyorum
kaynanamlada mesafeyi koydum benim evime gelmiyolar artık demişsin yazdıklarına göre bu da senin için en hayırlısı
anlamadığım görümcenlede neden mesafeli olmuyorsun.onu ağırlamak istemiyosan bahane bulmak çok zor değil.sizede yazık kendinizi böyle kullandırtmayın.o nasıl size bahane buluyosa sizde ona bahaneler bulun
haftada 3 gün bir yere yemekli gidilmez canım kim olursa olsun.:1closedeyes:

bende birtane var ama allah için kafasına vur ekmegini al.agzını açmaz bende 8 yaşda büyük ama hiç birşeyime karışmaz davet edersem gelir gelincede herşeye yardımcı olmak ister ben zorla oturturum.görümceleri okuyunca şükrediyorum halime.ama bende çok iyi bir görümceyim (yengem hep öyle der)allahda bana iyi bir görümce verdi sanırım:))

Bendede 5 tane var 3 üyle kedi köpek gibiyiz bir yıldırda görüşmüyorum.Kayınbabamla yaşıyoruz bu arada.Eşim onların elinde oyuncaktı ellerinden aldığım için ve babaları beni çok sevdiği için beni hiç sevmedi,hep kıskandılar. yuvamızı bozmaya çalıştılar Ama Allaha şükür başaramadılar.Allah bu g"Örümcekler"in şerrinden korusun.Evleneli iki yıl bile olmadı ama illallah dedirttiler.. En güzeli mesafe koymak benim görümcelerimde aynı seninki gibilerdi her hafta sonu bizimle ilgili plan yaparlar kendilerini davet ederlerdi. Bide arkamdan konuşurlardı..Sana ve yuvana zarar veren insanları hayatından çıkarman en doğrusu canım Allahtan senin içinde sabır diliyorum(Amin)

ay bu görümcelerli olanlara allah kolaylık versin ya.ama kocana söylesen rahatsız olmaya basladıgını cokmu tuhaf olur?

görümcemle biz bir barışık bir küs bir hayat sürüyoruz...kadın 33 yaşında ama hala çocuk gibi abuk subuk şeyler küser.Biz biyere gitsek bizi neden çağırmadınız diye surat asar,küser,bana ne hamileyken ne hastayken bi hayrı olmadı ama benden hem yardım etmemi ona destek olmamı bekler.haftada 3 gün 3 çocuğunu kocasını alır bize yemeğe glir ma biz ona çaya bile gitmek istesek hep işi vardır (nedensenaniknanik)akşamın altısında kocamı aralar benim haberim yok tabiii mangal planları yapılır bizim ev müstakil bahçemiz var onlar sitede oturuyorlar yakamıyorlar ya benim başıma yıkılır bu işte.çarşıya gideriz bi tşörte saatlece bakar tezgahtarı sinir eder almadan çıkıp benide rezil eder.anlaştığımız saatte hiçbirzaman hazır olmaz saatlece onu beklememizi ister biz beklemeyincede kaynanama şikayet eder eşime kızılır sonra eşim onlara kızar .trajikomik bi durumumuz var yani...kafamçokkarıştı ha bu arada aşırı zenginler fakat çok cimri oldukları için kimde beleş varsa oraya yerleşirler..arka arkaya 4 gün bana akşam yemeğine geldiklerini bilirim sırf evde yemek yapmamak için.kaynanam çok alıştırmışhazıra onları .evde yemek yapmayınca haftada 3 günde bizde yedikleri için bide haftada 2 gün evine temizlikçi geldiği için evi tertemizdir övünür seni pis ilan eder laelaelaelaelae e tabii dağınık olurum vakit kalmıyoki görümce senin yarattığın pisliği toplamak içinnaniknanik öptm sizi

kusura bakma canim ama butun suc sende maglesef , mesafeyi koymayi bilmezsen boyle gorumcene hem sinir olursun hemde hizmet edersin :dilcikar: ben gorumcene degil sana sinirlendim Çok üzgünüm çoook akili davran birazcik ve arayi ac bak gor kadanda , huzurunda yerine gelir!...

benim bir arkadasim var realden senin gibi hergun gorumcesinden sikayet eder ama sabah kahvaltisini beraber yapar , aksam cayi beraber icer , gezmeye beraber gider, bende kizarim yaw bu ne pehriz bu ne lahana tursusu , bu kadin seni gercekten gici ediyorsa biraz az gor olsun bitsin ,, yoo hayir gene beraber ve gene hep sikayet laelaelaelaelae

maşallah arkadaşım senin etrafındakiler (kayinvalden, eltin, görümcen) hepsi kötü, hepsi senin dedikodunu yapiyor, seni sömürmeye çalışıyor
Aceba sende hiç hata yokmu? sen kanatsız bir melekmisin yoksa?
ne bilim bukadar insanın seninle ilgili problemi olduğuna göre bi düşünmek lazım hep başkaları kötü değil ya
İnsan önce öyle düşünüyor ama ben de bu tarz şeyler yaşadığım için inanıyorum bu hanımcağıza. Maalesef her sülalede, her iş yerinde ,Her okulda ,her mahallede çıkar böyle bir tane numune çıkmaz diyen yok zannedersem..

valla ne dıyeyım blendır bu görümcelerin hepsi karıstır kazan kaynasın...

valla ne dıyeyım blendır bu görümcelerin hepsi karıstır kazan kaynasın...

Henüz böyle bir durum yok ama ileride ben de görümce olacağım,olmadığım halde kırıldım gerçekten bu sözüne.Benim de görümcem kötüdür konuşmam,hatta evliliğimin yıkılmasına doğru giden yolda annesi kadar onun da payı var.Ama herkesi aynı kefeye koymak yanlıştır.He bu sözlerimden ben dört dörtlük olurum kesin demiyorum ama iyi görümcelr de görmedim dersem yalan olur.Gerçekten iyisi iyi oluyor.Hatta gelinimiz için çok üzülüyorum diye bir başlık vardı ,başlık sahibi arkadaş da görümce ama iyisi anlattığı kadarıyla.
İyi örnekler de var elbette,kötüler çoğunlukta olmasına rağmen.

yukardaki söze gerçekten kırıldıysan sende de var o zaman.herşeye alınan kırılan bir tipsin bence yukardaki söze kırılmak değil gülmek gerekir.Kötü niyetle yazılmış bir şey değil.Kendinizi de eleştirin.kırıldığınızda veya istemediğinizde direk görümcene,kaynanana, ve eltine söyle böylece sende onlarda hareketlerine dikkat ederler.etmiyolarsada direk ben bu kadar sık gelmenizi istemiyorum de o zaman.

yukardaki söze gerçekten kırıldıysan sende de var o zaman.herşeye alınan kırılan bir tipsin bence yukardaki söze kırılmak değil gülmek gerekir.Kötü niyetle yazılmış bir şey değil.Kendinizi de eleştirin.kırıldığınızda veya istemediğinizde direk görümcene,kaynanana, ve eltine söyle böylece sende onlarda hareketlerine dikkat ederler.etmiyolarsada direk ben bu kadar sık gelmenizi istemiyorum de o zaman.

Güzelim beni tanımadan yaptığın yorum çok alakasız olmuş benimle.Ben zaten dediğin gibi direk yüzlerine söylediğim için söylediğinden daha açık sözlü olduğum için şuan babamlardayım,boşanmanın eşiğindeyim anlayacağın.Ha her zaman da dediğin gibi uyarılınca ,dikkat edilmiyor tam tersi iyice üstüne gelen insanlar da olabiliyor.Maksat yuva yıkmak olduktan sonra.
Ayrıca bende ne var onu anlamadım kötü görümcelik mi?Eğer öyle dediysen abilerimin kız arkadaşları bile yok bunu olduğu zaman gelinlerimiz karar versin bir zahmet.
Evet kırıldım benim neye kırılıp kırılmayacağıma da ben karar veririm beni eleştirebilirsin ama kelimelerini kullanırken beni tanımadığını da unutma.Sadece bir cümleyle anlayamazsın beni.

Son düzenleme:
Henüz böyle bir durum yok ama ileride ben de görümce olacağım,olmadığım halde kırıldım gerçekten bu sözüne.Benim de görümcem kötüdür konuşmam,hatta evliliğimin yıkılmasına doğru giden yolda annesi kadar onun da payı var.Ama herkesi aynı kefeye koymak yanlıştır.He bu sözlerimden ben dört dörtlük olurum kesin demiyorum ama iyi görümcelr de görmedim dersem yalan olur.Gerçekten iyisi iyi oluyor.Hatta gelinimiz için çok üzülüyorum diye bir başlık vardı ,başlık sahibi arkadaş da görümce ama iyisi anlattığı kadarıyla.
İyi örnekler de var elbette,kötüler çoğunlukta olmasına rağmen.

valla ne dıyeyım uzuldum sımdı boyle bı polemık yaratmak nıyaetınde degıldım amacım kımseyı kırmak yada uzmek degıldı sadece arkadasın yazdıgı konuya objektıf cvp verdım.ıyılerde vardır muhakkak ama cogunlukta degıller sende yazmıssın bunu.ÜSTELİK İSTİSNALAR KAİDEİ BOZMUYO MALESEF.anladıgım kadarıyla bu aralar sorunların var alınganlıgını buna baglıyorum.kı normal.uzulme hersey yoluna gırer canım

Güzelim beni tanımadan yaptığın yorum çok alakasız olmuş benimle.Ben zaten dediğin gibi direk yüzlerine söylediğim için söylediğinden daha açık sözlü olduğum için şuan babamlardayım,boşanmanın eşiğindeyim anlayacağın.Ha her zaman da dediğin gibi uyarılınca ,dikkat edilmiyor tam tersi iyice üstüne gelen insanlar da olabiliyor.Maksat yuva yıkmak olduktan sonra.
Ayrıca bende ne var onu anlamadım kötü görümcelik mi?Eğer öyle dediysen abilerimin kız arkadaşları bile yok bunu olduğu zaman gelinlerimiz karar versin bir zahmet.
Evet kırıldım benim neye kırılıp kırılmayacağıma da ben karar veririm beni eleştirebilirsin ama kelimelerini kullanırken beni tanımadığını da unutma.Sadece bir cümleyle anlayamazsın beni.

canım yazdıklarımı iyi okumamış vede anlamamış olmanı senin şu andaki ruh haline veriyorum.benim yazımda senin görümceliğin hakkında en ufak bir söylemim yok.
Babanın evinde olmana üzüldüm,gerçekten, demekki kocanda iş yokmuş,herkesi ayrı tutmayı becerememiş,anneyi,kardeşi fazla karıştırmayacaktı evliliğine,müdahale etmesi gerekirdi.kocan fırsat vermeseydi onlar asla karışamazdı evliliğinize
bu arada görümcenin işi gücü yokmu otursun evinde çoluğuyla kocasıyla ilgilensin,ara karıştıracağına.

canım yazdıklarımı iyi okumamış vede anlamamış olmanı senin şu andaki ruh haline veriyorum.benim yazımda senin görümceliğin hakkında en ufak bir söylemim yok.
Babanın evinde olmana üzüldüm,gerçekten, demekki kocanda iş yokmuş,herkesi ayrı tutmayı becerememiş,anneyi,kardeşi fazla karıştırmayacaktı evliliğine,müdahale etmesi gerekirdi.kocan fırsat vermeseydi onlar asla karışamazdı evliliğinize
bu arada görümcenin işi gücü yokmu otursun evinde çoluğuyla kocasıyla ilgilensin,ara karıştıracağına.

Tamam madem yukarıdaki sözlerin benim için değildi özür dilerim yanlış anlaşılma için.Sadece sende de var kısmını kendime alıyorum.Onun da cevabını verdim yukarıda.
Konu benim konum olmadığı için kendimi daha fazla katmayacağım ama teşekkür ederim.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
valla ne dıyeyım uzuldum sımdı boyle bı polemık yaratmak nıyaetınde degıldım amacım kımseyı kırmak yada uzmek degıldı sadece arkadasın yazdıgı konuya objektıf cvp verdım.ıyılerde vardır muhakkak ama cogunlukta degıller sende yazmıssın bunu.ÜSTELİK İSTİSNALAR KAİDEİ BOZMUYO MALESEF.anladıgım kadarıyla bu aralar sorunların var alınganlıgını buna baglıyorum.kı normal.uzulme hersey yoluna gırer canım

Konuyu uzatmak istemiyorum canım.Evet haklısınız belki de durumumdan dolayı alınganlık yapmışımdır.İnşallah girecek her şey yoluna.
Sevgiler.

Konuyu uzatmak istemiyorum canım.Evet haklısınız belki de durumumdan dolayı alınganlık yapmışımdır.İnşallah girecek her şey yoluna.
Sevgiler.

ewet canım ben de gercekten uzuldum.hakkında hayırlısı.son olarak boyle dusunmenede cok sevındım.inş.gırecek hersey yoluna.yakısmıyo bi kadına umutsuzluk.salla dertlerı bak ben oyle yaptım mesela

canım çok uzun olmasın diye ayrı açtım konuları..bide ben alıngan birideğilim sadece çevremde gerçekten görgü ve kültürden yoksun insanlar var maalesef ...zaten anlattıklarım yaptıklarından birkaçı çoğunu görmezden gelip 3 maymunu oynuyorum inan...çünkü hipogilisemi hastasıyım ve sinirlenmemem gerekiyor sadece sizlerle paylaşmak istedim..yerimseniben

kiyamam ya anlatim tarzina bittim ama:roflol::roflol:
malesef böyle düşünceden nezaketten uzak insanlar çok fazla
kendi evinde yemez içmez hergün sendedir
tavir yapiyorum ben valla :icecream:
yoksa yatiya da gelirler:delphin:

kızlar şimdi oturup bu konuyu açtığım zamanlar aklıma geldide yazayımda hep beraber sevinelim dedim:lepi:aradan zaman geçti baya offf ne sıkıntılı zamanlardı bilemezsiniz yaşadıklarımdan kurtuldum sonundaaakaydirigubbakcemile5 çok uzun olur tek tek yazamam şimdi ama artık rahat ve huzurluyum herkesle mesafemi koruyorum,eltimle hiç konuşmuyorum zaten görümcemlede baya sınır koydum arama ben çağırmadan kahve içmeye bile gelmiyor artık ehehe...eltim dışında herkesle seviyeli bir şekilde görüşüyoruz ohhhh beeee dünya varmış...ama iş bende bitiyormuş onu anladım dişlerimi çıkarttım sonunda biraz küslük durumları falan oldu ama şimdi durumlar iyi...arada görümcem trip yapmaya kalkarsa herhangi bir konuda valla umrumda değil tavrı takınıyorum oda topluyo kendini...desteğiniz için teşekkürler canlarım öptm hepinizi...

Back
X