Çok önemli arkadaşlar

morcicek0908

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
3
0
1
Merhaba bayanlar benim bir derdim var abimin ağzı çok bozuk anneme bile küfür eder sürekli küfür ediyor, kardeşine yani bana el kol hareketleri yapıyor, küfürler ediyor, huyuna gitmediğim zaman dahada fenalasıyor, kapıları vurmadan iceri giriyor, ben 21 o 25 yasında ben uyurken gelip yanıma yatabiliyor o kadar geniş ben hemen kalkıyorum ve beni evlenmek üzere olduğum erkek arkadasım bu durumdan cok rahatsız sürekli abim yüzünden kavga ediyoruz o da abime serefsiz ahlaksız tarzı seyler diyor abinden uzak dur diyor yinede abim ne yapacağımı sasırdım 1 senedir bana çözüm bulur musunuz abim ile ne kadar konustuysakta anlamıyor annem babam da konustu anlamıyor erkek arkafasım evlenince onu evimize almayacağını söylüyor erkek arkadasın bunları nerden biliyor derseniz telefonda konusurken ettiği küfürleri duyuyor cocukta hergün abin bugün bisey yaptı mı ne oldu diye soruyor kötü seyler düsünüyor

Abinin davranışları çok kötü gerçekten evet inşallah doğru yolu bulur ama ben erkek arkadaşınında davranışlarını saçma buldum açıkçası. Şu an kim oluyorda evlenince abini evimize almam diyebiliyor? Ne kadar kötü olsada abin o senin :KK12:

Merhaba bayanlar benim bir derdim var abimin ağzı çok bozuk anneme bile küfür eder sürekli küfür ediyor, kardeşine yani bana el kol hareketleri yapıyor, küfürler ediyor, huyuna gitmediğim zaman dahada fenalasıyor, kapıları vurmadan iceri giriyor, ben 21 o 25 yasında ben uyurken gelip yanıma yatabiliyor o kadar geniş ben hemen kalkıyorum ve beni evlenmek üzere olduğum erkek arkadasım bu durumdan cok rahatsız sürekli abim yüzünden kavga ediyoruz o da abime serefsiz ahlaksız tarzı seyler diyor abinden uzak dur diyor yinede abim ne yapacağımı sasırdım 1 senedir bana çözüm bulur musunuz abim ile ne kadar konustuysakta anlamıyor annem babam da konustu anlamıyor erkek arkafasım evlenince onu evimize almayacağını söylüyor erkek arkadasın bunları nerden biliyor derseniz telefonda konusurken ettiği küfürleri duyuyor cocukta hergün abin bugün bisey yaptı mı ne oldu diye soruyor kötü seyler düsünüyor
Abinizin küfür etmesi vs zaten çok yanlış ama abiniz yanınıza uzaninca ne oluyor . Yani anladığım kadarıyla sizi rahatsız ediyor ama sadece yanıma uzansa ki abim var ben rahatsız olmuyorum bunun için farklı bir hareketi olması lazım Allah korusun diyim.

abinizin davranışları çok yanlış ama o sizin abiniz yanına yatabilir hatta sarılabilir ne var bunda sorun yok tabi ama nasıl yaklaşıyor sizi rahatsız ediyor mu başka bir amacı mı var öyle birşey varsa sessiz kalmayın derim.

Abim gelip yanima yatiyor bundan rahatsiz oluyorum tarzi bisi okudum umarim dusundugum manada degildir yazdiginiz. Bi tiksindim abinizden bi an once evlenin uzaklasin ordan.

abinin başka bir yanlış hareketini gördün mü ki böyle birşeyle itham ediyorsun abini ,
bir erkeği başka bir erkeğe düşman ediyorsun ve bu yanlış bir davranış ,

evet küfür edebilir gerekirse sende ona cevap ver ama sevgiline abini anlatma ,

Abiniz yanınıza yatınca yanlış bir hareketi mi oluyor?

Benim erkek kardeşim yok. Ama dayılarımla birlikte yattığımı, birlikte kalktığımı hatırlıyorum...ki dayimlar daha delikanlıydı o zamanlar.

Halen daha onları görünce gidip kucaklarına girerim. O kadar da seviyoruz birbirimizi.

Bir yanlışı olmadığı sürece abiler dedeler dayılar amcalar yanınıza oturunca ya da uzanınca sapık olmazlar.

Küfür etmesi filan çok yanlış... çok çirkin. O konuda sizinle hemfikirim.

Ama erkek arkadaşınıza söyleyin her şeye karışmasın

Sevgiliniz abinize bunları diyor,siz de hala bu kişi ile mi berabersiniz ? Abinizi bilmem de siz tuhafsınız.Yanınıza uzansa ne olacak kocaman insanlarsınız,çocuk falan olsanız belki niyeti kötü olur anlamaz diyeceğim de anlamadınız mı hala abinizin nasıl bir insan olduğunu ? Bunu kötü niyetle mi yapıyor ? Belki sevgisini öyle gösteriyor ?
Küfretmesi hoş değil,konuda gözüme batan tek şey o ama sevgiliniz de hakaret ediyor hem de arkasından,birine kızıp ötekini görmezden gelmeyin.

21 yaşında genç bir kadın 25 yaşındaki abisinin uyurken yanına gelip yatmasından rahatsızlık duyabilir. ensestin, pedofilinin tavan yaptığı ülkemizde bu kızcağızın rahatsızlığını anormal karşılamanız ne garip. ne münasebet yahu. çok yanlış.

abinz yanınıza yatabilir ne olacakki anlamadım ...
evde kufurler etmesi yanlış hele anne babaya vs. tabı size de yanlış..
ama erkek arkadasnz sizin ailenizin içine karışamaz yok eve almıycam fln da kbakmayın da o kim ?

21 yaşında genç bir kadın 25 yaşındaki abisinin uyurken yanına gelip yatmasından rahatsızlık duyabilir. ensestin, pedofilinin tavan yaptığı ülkemizde bu kızcağızın rahatsızlığını anormal karşılamanız ne garip. ne münasebet yahu. çok yanlış.
Aynı şeyi düşündüm sizinle , ne var ne olacak ki diye diye bu hale gelmedik mi ???
Uyurken abim neden gelip benim yatağıma yatsın ki ???

abiniz yanınıza yatınca ne olcakmış acaba?

Benim de üniversite okuyan erkek kardeşim var, kocaman çift kişilik bir yatağı var. Uyanıksa gidip yanına uzanır sohbet ederim.

Ama evde boş yatak verken, uyuyan genç bir kızın yanına abisinin yatması normal mı sizce?

Bir de kapıyı çalmadan odasına da dalıyormuş hep.

Abinden önce şu sapık zihniyetin açıklamasını yapsana bize bi ? Abin yanına yatınca ne oluyor?
Benim abim de 27 yaşında gelir hala yanıma yatar şakalaşiriz ne var bunda ?

Aynısını düşündüm yorumları okuyunca ve hayret ettim. Neredeyse her gün abi, amca, kuzen, yeğen vs tecavüz haberlerine şahit olduğumuz bir ülkede genç bir kadının, üstelik ağzı da son derece bozuk abisinin yanına yatmasından rahatsız olması nasıl garip karşılanabilir? Kız kardeşine bile ağır küfürler edip el kol hareketleri yapabilecek kadar sınırlarını bilmeyen bir abiden rahatsız olması normal.

Benim de üniversite okuyan erkek kardeşim var, kocaman çift kişilik bir yatağı var. Uyanıksa gidip yanına uzanır sohbet ederim.

Ama evde boş yatak verken, uyuyan genç bir kızın yanına abisinin yatması normal mı sizce?

Bir de kapıyı çalmadan odasına da dalıyormuş hep.

Aileden aileye değişiyor.27 yaşındaki abim yaşadığımız şehre gelince sabah bazen gelip sarılır uyandırmak için,bazen su falan döker,bazen komik bir şarkı falan açar.Dışarıdan bakınca koca adam ama kardeş sonuçta,bunu yapabileceği başka biri yok.

Ama mesela böyle bir ayrıntı varmış :

ayrıca çok iyi anlaştığı, karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bir kardeşlik ilişkisi olan abi değil bu. psikolojik baskı ve şiddet uygulayan, küfreden abi. neden gelip kızın yatağına yatıyor, üstelik o uyurken?

Bence konu sahibi evden ayrılmaya baksın bir an önce.Şiddet,baskı,küfür çekilmez.Ben de abisi bildiğiniz ağzı bozuk ama rahat bir tip falan sanıyorum,bu ayrıntılarla normal durmuyor psikolojisi.

Abinden önce şu sapık zihniyetin açıklamasını yapsana bize bi ? Abin yanına yatınca ne oluyor?
Benim abim de 27 yaşında gelir hala yanıma yatar şakalaşiriz ne var bunda ?
Her abi bir mi peki sende bize bunun açıklamasını yapsana bi!!!

Bu nasıl bi konuşma tarzı ya, herkesin abisiyle kardeşiyle olan ilişkisi bir değil, konu sahibinin abisi normal mi sence? Kız rahatsız olmak da haklı.. karşısında şevkatli biri yok, herşey olabilir gerçekren olabilir, oluyorda

ayrıca çok iyi anlaştığı, karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bir kardeşlik ilişkisi olan abi değil bu. psikolojik baskı ve şiddet uygulayan, küfreden abi. neden gelip kızın yatağına yatıyor, üstelik o uyurken?
Yorumlar şok edici, abisinin manyak olduğu belli, ne varmış bu yaptğında daha neler ya

Back
X