çok önemli benim için cevabınız??

beyazkalemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
8
0
1
33
Arkadaşlar eşim facebookta geçen bir ara arama geçmişini silmeyi unutmuş baktım .azgın kadınlar vb profiller vardı baya bir tartışma vb den sonra ben öylesine bir şey yazınca karşıma çıktı merak ettim o sayfadan diğerine atladım bilinçli bakmadım.bana güven vb dedi neyse barıştık mecbur ama içime bir kere şüphe düştü hep bakıyor mu diye .arama geçmişini sürekli siliyor artık.şimdi internet açık değilken bir harf yazıyorum cinsel içerikli profil öneriyor başka bir harf yazıyorum yine.bu hala baktığı anlamına gelir mi?internet kapalıyken geçmiş silinmişken nie bunları öneriyor

Koştum bir daha olursa affetmem giderim dedim.sizce internet kapalıyken böyle olmasının sebebi ne sizde oluyor mu

S yazıyorum seksi bilmem kim l yazıyorum 18 liseli....gibi kafayı yiyecem bu aramış anlamına geliyor mu

Sık aratılanlar arama geçmişi silinse bile baş harfi yazılınca çıkıyor malesef.mesela ayşe yi birkaç defa arattım, silsem bile a yazınca o ayşe çıkar..

Aman baksın boşver ,önceden baktığı için çıkıyordur silsen bile öyle,banada nete her girdiğim cihazdan çocuk kıyafeti satan sitelerin önerisi geliyor ,halbuki birkaç hafta önce arattığım ürünler vardı hala ordan öneriler mesela

Bide dönüp benim bir eksikliğim mi var acaba die kendime,sorucam sormak,istemiyorum:
Ne eksikliği olacak,erkek milleti işte ,birde bu internet siteleri çok aklını çeliyor insanın ,örneğin Ada'm dizi izlemek için bir siteye giriyor, orda sağda sola ekranda yanıp sönen cinsel içerikli reklamlar,sonra ne olacak bir tık derken arkası geliyor,özellikle açıp baktığını arattığını sanmıyorum ben ,eşinizin ilk açıklaması gayet yerinde

Çok acelecisiniz yahu ilk aratmada hemen yüzüne vuruyorsunuz.
Bıraksaydınız diğer günler de aratsaydı böylece bahane de uyduramazdı.

Can sıkıntısı arayışlara girmiş eşiniz, keşke hemen belli etmeseydiniz biraz daha bekleyip yüzüne vururdunuz.

Hanımlar hemen kafamı kesmeyin ama,adam rutinlikten sıkılmış olamaz mı?.eşinizi ters köşeye yatırın hadi beraber bakalım diyin?bakalım tepkisi ne olacak?

Gecen yil bilgisayarimi servise vermistim, servis de bilgisayarlari karistirip benimkini baskasina yollamisti. Sonra o kisiden alip direkt bana yollamis salaklar. İnternet gecmisi temizdi ama buraya girmek icin kadinlar yazmaya basladigimda cinsel icerikli yazilar cikiyordu. Ama esimin bilgisayarindan denedigimde direkt kadinlarkulubu diye tamamliyordu google. Telefondan faln da denedim. Sonuc ayni. Ozetle o pis adam benim bilgisayarimdan uygunsuz sitelere girmisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…