- 6 Temmuz 2016
- 8
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi beyazkalemm
-
ürekli siliyor artık.
Boyle bir soruyu kendinize yoneltmeyin bile.. =)Bide dönüp benim bir eksikliğim mi var acaba die kendime,sorucam sormak,istemiyorum:
Sende bi eksiklik olduğunu sanmıyorum canım ne kadar mukemmel olsanda adamın içi daima dürtükleniyor haram tatlı geliyor demekkiBide dönüp benim bir eksikliğim mi var acaba die kendime,sorucam sormak,istemiyorum:
Ne eksikliği olacak,erkek milleti işte ,birde bu internet siteleri çok aklını çeliyor insanın ,örneğin Ada'm dizi izlemek için bir siteye giriyor, orda sağda sola ekranda yanıp sönen cinsel içerikli reklamlar,sonra ne olacak bir tık derken arkası geliyor,özellikle açıp baktığını arattığını sanmıyorum ben ,eşinizin ilk açıklaması gayet yerindeBide dönüp benim bir eksikliğim mi var acaba die kendime,sorucam sormak,istemiyorum:
Ayy çok tatlısınHanımlar hemen kafamı kesmeyin ama,adam rutinlikten sıkılmış olamaz mı?.eşinizi ters köşeye yatırın hadi beraber bakalım diyin?bakalım tepkisi ne olacak?
Arkadaşlar eşim facebookta geçen bir ara arama geçmişini silmeyi unutmuş baktım .azgın kadınlar vb profiller vardı baya bir tartışma vb den sonra ben öylesine bir şey yazınca karşıma çıktı merak ettim o sayfadan diğerine atladım bilinçli bakmadım.bana güven vb dedi neyse barıştık mecbur ama içime bir kere şüphe düştü hep bakıyor mu diye .arama geçmişini sürekli siliyor artık.şimdi internet açık değilken bir harf yazıyorum cinsel içerikli profil öneriyor başka bir harf yazıyorum yine.bu hala baktığı anlamına gelir mi?internet kapalıyken geçmiş silinmişken nie bunları öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?